עבור לתוכן

** עוד כמה פרטים על הכבל התת ימי החדש‬

Featured Replies

פורסם

אתמול בערב (19/12/2011) ערכה חברת בזק בין לאומי, במוזיאון ארץ ישראל, אירוע לבלוגרים ותומכים מובילים בפורומים השונים (תפוז, Bsupport וכו').

פרטים על האירוע והמידע שנמסר על הכבל החדש ניתן למצוא ב-LINK המצ"ב.

חג חנוכה שמח.

http://www.netcheif.com/blog/?p=1635

CHEIF

פורסם

תודה רבה על המידע.

פורסם

בקיצור הולך להיות פינג להיט בקצב של 25-20 שזה יענו שאנחנו באירופה קצב יותר טוב מזה אין!

פורסם
  • מחבר

שם לב - ה-PING של 25-30 זה מהשרתים של בזב"ל. לזה אתה צריך להוסיף את ה-PING בתוך הארץ. אני מאמין שממך עד השרתים באירופה תוכל לראות PUNG-ים של 50-60 שזה ממש מצויין לעומת מה שיש היום.

פורסם

אם הוא אומר שהפינג מהשרתים שלהם יהיה 30MS.

מה שאומר שאנשים עם VDSL יהיה להם 35MS לכל הפחות לאירופה.

כשהייתי בVDSL הכי נמוך שקיבלתי לפרנקפורט היה 59MS, היה לי 3-4MS עד לתשתית.

שיפור עצום.

עם הכבל החדש הפינג יהיה ממש יפה בגלל 2 סיבות, כבל בבעלות 014 וספק תקשורת בחול טוב יותר באופן משמעותי.

וכנל רוחב פס.

פורסם

אני זוכר שהיה לי 0.5M והפינג במשחקי רשת היה 70-90, נראה כאילו נחזור למצב שהיה אז ואולי אפילו נראה שיפור קטן, הגיע הזמן שהחברות המחורבנות האלה יוציאו טיפה כסף.

פורסם

משום מה, למרות כל ההבטחות, אני מתקשה להאמין לזה עד שנראה את זה קורה. שלמה הVDSL זה ממהירות של 20 מגה נכון? צריך להגדיר או לבקש משהו מיוחד? פינג 30 בכוונת שלי כבר כמה שנים ;D .

פורסם

כן מ20 מגה ומעלה, אך ורק עם הנתב של DLINK, הנתב של NETGEAR VDSL מעלה את הפינג משום מה.

במהירות 20 מגה המהירות סנכרון של העלאה הוא 1225~ שזה בעצם 1 מגה מה שבעצם נותן בערך 8-9MS לספק.

מה שכן המהירות סנכרון של הUPLOAD היא זאת שקובעת את הפינג לספק.

בסנכרון של 50/5 היה לי פינג לספק של 4-5MS.

בסנכרון של 30/2 היה לי פינג של 7-8.

בRATE ADAPTIVE היה לי פינג של 3-3.5

פורסם

יופי טוב לדעת כי לי יש את ה2760. אני גם זוכר שלפני כמה זמן באיזה דיון של השוואת ספקיות דיברתם על קביעת IP קבוע בראוטר (לא הצלחתי למצוא את הדיון משומה), אני חושב LAN DNS או משהו דומה, האם זה עוזר לפינג ובכלל אפשרי במקרה של גיימר בזב"ל?

פורסם

ב-adsl2+ הפינג לשרתים בארץ הוא בערך 16ms. משמע שלאירופה יהיה 30 + 16 = 46.

adsl2+, הוא מתחיל מ-10 מגה בבזק.

פורסם

014 כנראה קראו את הפוסט שלי בקשר להתנגדות שלי להתחייב אליהם שוב בגלל שטמרס הבטיחו פינג נמוך. אולי אני אשדרג גם ל VDSL באותה הזדמנות. אין לי בעיה שיחלבו אותי כל עוד הם מספקים את הסחורה. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים