עבור לתוכן

מחבת קרמית- איזה יצרן הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מעונין לרכוש מחבת קרמית, מחיפוש שעשיתי ברשת ראיתי דעות חלוקות לגבי Neoflam ולגבי חברות אחרות לא מצאתי יותר מדי מידע.

מישהו יכול להמליץ משימוש אישי (של לפחות שנה) על מחבת טובה שגם מחזיקה?

תודה מראש!

פורסם

קניתי לפני חודש מחבת תוצרת איטליה בשופרסל (היה מבצע של 70% הנחה) 8) אמה שלי מאוד מרוצה. לא זוכר שם, אבל היא יחידה שם תוצרת איטליה ושאר זה סין.

פורסם

אני קנית מחבת קרמית מחברה איטלקית allu flon

אומנם קצת יקרה אבל מחבת מעולה מאוד יש לה 5 שנים אחריות

ניתן למצוא אותה בהום סנטר (מאוד יקר לקנות מהום סנטר)

המקומות הזולים לקנות אותה זה שופרסל,מגה

אל תקנה משהו זול קנה משהו טוב שישמש אותך שנים רבות.

מקווה שעזרתי,

פורסם

בדיוק עליה דיברתי! תודה רבה GOLD DRAGON :xyxthumbs:

ALLU FLON. איטליה, מחבת מדהימה. קניתי ב שופר סל דיל, אבל נראה לי שהמבצע שקניתי במסגרתו נגמר כבר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות קודם כל :xyxthumbs:

gold dragon כמה זמן אתה כבר משתמש בה? כמה עולה בערך? אני פשוט לא מצליח למצוא עליה שום מידע באינטרנט מישראל.

פורסם

לא נראה לי שתמצא ביקורת עליה. 28 אינצ' עלתה 128 ש"ח, נראה לי, אבל אני קניתי ב70% הנחה.

העובדת בחנות אמרה לי שיש לה אותה מחבת כבר כמה שנים ובלינצ'ס יוצאים מדהימים ;D מה שחשוב שהיא תוצרת איטליה וזה תמיד עדיף על זבל סיני אחר שהם מוכרים בשופרסל (מותג ONE שמיוצר בסין)

פורסם

קניתי לאחרונה בעקבות המלצה מחבת Arcosteel BIO Stone 28" עלתה כ- 160ש"ח, מרוצה מאוד.

פורסם

לא נראה לי שתמצא ביקורת עליה. 28 אינצ' עלתה 128 ש"ח, נראה לי, אבל אני קניתי ב70% הנחה.

העובדת בחנות אמרה לי שיש לה אותה מחבת כבר כמה שנים ובלינצ'ס יוצאים מדהימים ;D מה שחשוב שהיא תוצרת איטליה וזה תמיד עדיף על זבל סיני אחר שהם מוכרים בשופרסל (מותג ONE שמיוצר בסין)

השאלה אם הבלינצ'ס יוצאים בקלות אם לא משמנים?

כי בקרמי שלי הם נתקעים בלי שמן ובטפלון עפים החוצה בקלות

פורסם

השאלה מה לא לקנות

והתשובה

:bash: :bash:

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

נאופלם

פורסם
  • מחבר

חחח לגמרי נאופלם כיכבו עם הקדיום והעופרת ולא התרשמתי מהתגובה שלהם שסותרת את הבדיקות של כלבוטק. יש לי סכין קרמית שלהם שבקרוב תמצא את עצמה בפח :lol: .

חבל שלא בדקו עוד חברות כמו LOOK או סולתם, לפחות עכשיו אני יודע ממה להתרחק.

פורסם

^ אם אני לא טועה, לפי גינת התגובה שלהם אמרה שהם הציגו מחקרים שמראים שבבישול לא עוברים חומרים לאוכל. האמת, זה לא מעניין בכלל, רשום על המחבתות שהן נקיות מחומרים רעילים ולא כך לפי הבדיקות, מה התגובה לזה ?

פורסם

^^ מעבר לזה, הוראות משרד הבריאות ברורות, אין להביא במגע קדיום עופרת וכו' עם אוכל.

למי שפיספס (תחקיר כלבוטק) -

http://reshet.ynet.co.il/Shows/Kolbotek_video/videomarklist,195967/

הממליצים שלי שיחקו אותה (המליצו לי על ה- Arcosteel).

פורסם

איזה מחבתות יצאו מומלצות?

פורסם
  • מחבר

לארקו סטיל הייתה מחבת שלא נמצאו בה מתכות כבדות המזיקות (לא יודע תשם שלה) וקנווד עם המחבטבע שלה. זהו מהמחבתות שהיו ללא עופרת וקדיום. מעניין מה יקרה למכירות נאופלם בזמן הקרוב ואם זה ישפיע...

פורסם

אני העפתי ת'מחבת הקרמית שלי לפח!

לא הייתי מסתכן בתקופה הקרובה עם שום מחבת קרמית עד שיהיה תקן מסודר. לכל חברה יש כל מיני סדרות מוצרים וגם קנווד נפלו עם הסכין...

ובאותו הקשר, שמעתי לפני מספר ימים שהקטלן מספר 1 הוא כבר לא הלב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים