עבור לתוכן

** כחלון מבטל את התשלום עבור Naked ADSL‬

Featured Replies

פורסם

היום התקשרתי לבזק במטרה לעבור אליהם, והם כבר לא מציעים את הקו הנקי ללא דמי אחזקת קו, אלא רק קו 'פתוח' עם דקות שיחה. כלומר: ביטלו את דמי אחזקת הקו, אז עכשיו הם כבר לא מציעים קו נקי. כל הכבוד מר כחלון...

אם משהו כן מצליח להוציא מהם קו נקי ללא דמי אחזקת קו אני אשמח לשמוע.

פורסם

ההסבר שנתת אינו ברור.

מה שהיה קו קל לצורכי אינטרנט בלבד (וגם שיחות נכנסות) בעלות של 25 שח אמור להיות חינם

(יתכן שייקח עוד קצת זמן כי בזק הודיעה על כוונתה לערער על ביטול התשלום).

אבל אתה אומר שהם מציעים גרסה חדשה של קו קל + חבילת דקות בתשלום?

ובמקביל גם קו ללא שיחות בעלות של 25 שח?

פורסם

היום התקשרתי לבזק במטרה לעבור אליהם, והם כבר לא מציעים את הקו הנקי ללא דמי אחזקת קו,

מילת המפתח היא "עדיין".

אם ההצעה עדיין לא עברה ובזק מתכוונים להילחם בהצעה, אין להם סיבה ורצון להציע את האפשרות בשלב זה.

אין חדש תחת השמש, רק תחזית מזג אוויר לעונה הבאה.

פורסם

אני רוצה להסב את תשומת לביכם שבזק והמדינה מצפצפים עלי ועליכם

השר אטיאס כבר עשה את זה ובזק צוחקת עליכם ועלי בפרצוף גם אני כיום משלם 25 שקל על קו קל.

למרות שצינתי למוקדן שאיתו עשיתי את העיסקה שברצוני naked adsl והוא לא הסכים לאשר לי את זה כי לטענתו שני סוגי הקווים שווים 25 שקל אז כבר עדיף לקחת את הקו עם השיחות יוצאות ונכנסות ולא לקחת קו naked שחסום לשיחות נכנסות ויוצאות ועדיין לשלם 25 .

זה כמו לשלם על משהו ולא לקבל כלום בתמורה.

לפי הבנתי החוק הזה עבר ממזמן והייתי צריך לקבל את מה שביקשתי.

אני מחר הולך להתקשר לבזק ולבקש מהם להוריד לי את ה 25 ש"ח ואם הם לא יעשו כך אני כנראה אעבור למתחרה.

תיכנסו לכתבה הזאת מתאריך 05.03.08

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html

נמאס כבר מהחזירות ומשיטות המצליח של התאגידים הגדולים הם פשוט נוכלים וזה מעצבן למה לא להיות ישרים ושקופים עם הלקוח.

פורסם

אני מקווה מאד שמספר הנוטשים יגדל ויגדל.

בזק תפשו תחת - ייקרו מאד את מחירי הגלישה, והפכו בלתי גמישים לחלוטין.

איום בנטישה כלל לא משפיע עליהם, והם מוכנים בהחלט לנתק את הלקוח מייד כשעולה האיום, מבלי להעביר לקישרי לקוחות.

ברור שזו מדיניות מוכתבת מגבוה, היות והנציגים בקו הראשון כלל לא מנסים להשפיע על הלקוח להשאר בהצעה יותר טובה.

זה לא שאני אומר שבזק צודקים או לא.

אבל אסור להם להתגמש במחיר בגלל שהם עדיין תחת רגולציה !!!

ומעבר לכך שהם בטוחים שמבחינת איכות תשתית ושירות טכני הם יותר טובים מהמתחרים. (זה נכון רק בחלק מהמקרים כמובן).

פורסם

דיברתי עם בזק כרגע,

הנציג שלהם לא ידע על מה אני מדבר.

הוא אומר שהאופציה היחידה לנתק את הקו ולהשתמש באינטרנט זה לעבור ל ADSL ONLY ולשלם את אותו הסכום של 25 ש"ח.

בדקתי באתר של משרד התקשורת:

21/12/2011

"משרד התקשורת פרסם שימוע בו הוא שוקל לחייב את

חברת בזק להפסיק לגבות מלקוחותיה תשלום בסך 25

עבור רכיב ה ADSL only"

נקווה שעניין יזוז כמה שיותר מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים