עבור לתוכן

** כחלון מבטל את התשלום עבור Naked ADSL‬

Featured Replies

פורסם

זה כבר צפוי, אבל למה לא לתת לנו קצת דמי חנוכה...

שר התקשורת החליט לבטל את התשלום המכונה "אחזקת קו" עבור קו טלפון של בזק המשמש רק לצורכי ADSL (הידוע בכינוי Naked ADSL).

כזכור, בזק גובה תשלום בסך 25 שקל לחודש עבור "אחזקת קו" וכאמור כחלון, אחרי הליך שימוע קצר, החליט לבטל תשלום זה.

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000708611

תודה רבה כחלון!

עריכה:

בדיוק רציתי לעזוב את הוט עקב מגבלת 50GB שהם הוסיפו.

עכשיו יש לי את האפשרות לעשות זאת, ובמקביל לשדרג משמעותית את רוחב הפס. (ל 30Mb)

אם המגבלה של הוט נוספה גם על לקוחות קיימים, אדרוש גם לבטל את קנס ההתנתקות הקטן, עקב שינוי מהותי בחוזה מצידם. (בסביבות 50 שח קנס)

פורסם

וכמו שאומרים.. about damn time!

תודות לכחלון.

רק חבל שהוא לא רץ במפלגה משלו ואז הייתי מצביע לו בבחירות הבאות.

פורסם

אני לא בטוח אם כחלון יהיה ראש ממשלה טוב

יש לראש ממשלה מלא יועצים ובסוף גם אם הוא יבנה על טובת הציבור, זה לא יצא לפועל

עדיף אותו ביחסית משרד קטן ושהוא עושה הכול לטובת הציבור.

כל הכבוד כחלון!

פורסם

משרד התקשורת (בראשות כחלון) עדיין אוכף דואופול את תשתיות התקשורת בארץ, דבר שגורם לכל הבעיות מלכתחילה.

אם הוא היה רוצה באמת לפתור בעיות ולא מנסה לצבור הון פוליטי, הוא היה פותח את השוק הזה לתחרות. אבל במקום זה הוא מעדיף לזרוק כמה עצמות לציבור ולצבור כמה כותרות.

פורסם

מצוין. בדיוק לפני 3 ימים עזבתי את הטלפון הקווי של בזק וניידתי אותו מספר טלפון לחיוג על תשתית אינטרנט.

הפרש מהותי במחיר ובכמות הדקות בין בזק לחוזה החדש, + מתנה מכחלון עוד 25 שח לחודש.

פורסם

איזה 40 מיליון ??!! מאיפה?? איזה שטויות במיץץץץץ!!

מתמטיקה פשוטה.

לבזק היו בשנת 2008 כמיליון לקוחות ADSL. אם מתוכם רק 150,000 לקוחות יותרו על קו טלפון - כפול 25 שח לחודש, כפול 12 חודשים = 45,000,000 שח בשנה.

וסביר להניח שלבסוף, המספר יהיה הרבה יותר גדול.

פורסם

אני מקווה מאד שמספר הנוטשים יגדל ויגדל.

בזק תפשו תחת - ייקרו מאד את מחירי הגלישה, והפכו בלתי גמישים לחלוטין.

איום בנטישה כלל לא משפיע עליהם, והם מוכנים בהחלט לנתק את הלקוח מייד כשעולה האיום, מבלי להעביר לקישרי לקוחות.

ברור שזו מדיניות מוכתבת מגבוה, היות והנציגים בקו הראשון כלל לא מנסים להשפיע על הלקוח להשאר בהצעה יותר טובה.

פורסם

מישהו יודע מתי זה אמור להכנס לתוקף ? האם כבר היום אני יכול לעבור ל- Naked ADSL ולא לשלם את החזקת הקו ?

פורסם

אפשר שכחלון יכהן כשר התקשורת גם בכנסת הבאה?

פורסם

השאלה היא מתי זה יכנס לתוקף

אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור לאינטרנט של בזק והדבר היחידי שמונע ממני זה התוספת של אחזקת קו

למרות שאני בטוח שבזק הולכים לייקר את מחיר האינטרנט בשימוש ללא קו טלפון

פורסם

^ יש מצב שאכן יעלו מחירים.

לכן אני הולך להצטרף דווקא עכשיו. כי הם מתחייבים למחיר לשנה. ומקסימום אני אשלם לחודש חודשיים על "החזקת קו".

פורסם

לדעתי כנראה שלא באמת יהיה שינוי במחיר, הם בטח פשוט יעלו את המחיר של האינטרנט בעוד 25 ש"ח למי שאין קו טלפון.

בזק לא תוותר על 40M שקל כלכך בקלות.

פורסם

זה היא בגדר אפליה בין לקוחות , ומנוגד לחוק.

אבל יוכלו להסוות את האפליה ע"י קביעת מחיר גבוה ומתן הנחות למי שמשאיר את קו החיוג הרגיל אצלם.

פורסם

זה היא בגדר אפליה בין לקוחות , ומנוגד לחוק.

אבל יוכלו להסוות את האפליה ע"י קביעת מחיר גבוה ומתן הנחות למי שמשאיר את קו החיוג הרגיל אצלם.

ממש לא אפליה.

גם בהוט עושים דבר דומה.

למשל אם אתה לקוח שלהם בטלוויזיה ומעוניין לקבל גם תשתית אינטרנט המחיר שתקבל יהיה נמוך ממחיר של לקוח חדש ללא חיבור לטלוויזיה.

כמובן שאפשר לסדר את העניין עם מיקוח.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים