עבור לתוכן

הפיכת USB2 ל-USB3 + הוספת 2GB זיכרון

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב משוג RV511 של סמסונג עם I3 ו-2GB זיכרון DDR3 וכל השאר די סטנדרטי. שתי שאלות לי אליכם:

1. האם ניתן להוציא את ההתקן של USB2 מתוכו ולהתקין USB3? האם זה דבר מסובך/יקר לעשות/לקנות? האם השיפור אמור להיות מורגש?

2. אני לא חושב שרואים את זה ב-everest אם יש לי סטיק אחד או שניים - לי נדמה שיש סטיק אחד של 2GB זיכרון. ראיתי שעוד סטיק דומה עולה כמה עשרות שקלים ולא יותר, אם כך המצב האם זה מסובך להוסיף אותו בעצמי? מעולם לא התעסקתי/פתחתי מחשב נייד (עד עכשיו מעולם לא היה לי אחד כזה). האם יש דרך יותר קלה מאשר לפתוח אותו כדי לדעת אם יש לי סטיק אחד או שניים כרגע?

פורסם

cpu-z יכולה להראות לך אם מדובר בסטיק אחד או שתיים

פורסם

1.לא ניתן

2.כן זה מאוד פשוט בדרך כלל זה רק לפתוח את המכסה של הזכרונות ולהכניס את הסלוט הנוסף.

פורסם
  • מחבר

למה לא ניתן? פיזית? הרי זה איזה כרטיס שככל הנראה מחובר דרך ה-PCIE או משהו דומה (כך זה במחשבים נייחים לפחות לא?) ואפשר להחליף אותו, עשיתי את זה פעם נדמה לי עם נייח.

פורסם

ב99.9% מהנייחים מדובר בחיבור ישיר מלוח האם, לא בכרטיס הרחבה

פורסם
  • מחבר

אה..ולכן אי אפשר. טוב לדעת :)

לגבי הזיכרון - לפי CPUZ יש לי סטיק אחד של 2GB של DDR3 במהירות 667 (הגיוני? חשבתי שמהירות זו עברה יחד עם DDR2).

תוכלו ללנקק לי לזיכרון תואם, כמה שיותר זול אך עדיין נורמאלי? בהנחה כמובן ואני אכן יכול לפתוח כמה ברגים, לשים אותו (כמו ששמים בנייח נכון?) ולגמור את הסיפור

פורסם

667=1,333MHZ

זה DDR :)

פורסם
  • מחבר

667=1,333MHZ

זה DDR :)

מצבי בקנטים :s07:

בכל אופן, דרך האתר שנתת לי (גם עם המשלו חינם) מדובר על כ-60 ש"ח.

בארץ מצאתי משהו שנראה לי דומה (ומתאים) ב-68. אני לא מפספס פה כלום, זה מתאים נכון? לפי מה שרשום מדובר על סטיק אחד או שצריך להתקשר לשאול אותם?

http://tms.co.il/product/8869

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הזיכרון, פתחתי פיזית את המחשב - יכול להיות שיש לי רק סלוט אחד של זכרונות ואין לי מקום להוסיף אלא רק להחליף?! :s07:

פורסם

לא סביר

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שצריך לפרק שם יותר כדי להגיע לסלוט השני?

איך אפשר לוודא (לפי מידע באינטרנט אולי?) שיש לי שני סלוטים או אחד (מקווה שלא?) לפי מה שרשמתי בגוגל (RV511) ראיתי שיש שני סלוטים, אבל שם דובר על אותו מחשב כמו שלי רק עם HD גדול יותר וזיכרון של 4GB מלכתחילה (אני מניח שזה רק שדרוגים זניחים שלא משנים כלום מלבד זה)

פורסם
  • מחבר

לפי מה שמצאתי באתר של סמסונג, לפי מס' הדגם שלי מדובר ב-2 סלוטים, ולכן סביר להניח שאני טועה או לא יודע כ"כ איפה נמצא השני (גם אפשרות).

יש מישהו שיכול אולי לנסות לכוון אותי?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפעמים הסלוטים ממוקמים במקומות שונים (לדוגמה אחד בתחתית המחשב, אחד מתחת למקלדת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים