עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור SIEMENS SL2 141 למודם ZTECH 600E וטלפון IP .

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מקווה שהכותרת לא מפחידה .

לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד .

אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש .

העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH :

מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E .

עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ?

אודה בקרב לב לעוזרים ! :)

פורסם

הסימנס הוא מודם/ראוטר ואין לו כניסת WAN לכן הוא לא יכול לשמש כראוטר עצמאי.

פורסם

אם אני לא טועה ה-AZTECH 600E בעצמו יכול להפוך לנתב (לא אלחוטי כמובן).

אם אתה זקוק לשידור אלחוטי אז הייתי מציע לך לקנות (או להחליף את הנתב אם הוא עדיין במסגרת האחריות של בזק) נתב שיתאים לצרכים שלך.

אם אתה זקוק לחבר מספר התקנים קוויים אז אל ה-600E תחבר מתג ואליו את כל ההתקנים (השיקול האם לקנות מתג או נתב במקרה כזה צריך להיות מוכרע לדעתי בעיקר לפי המחיר, אם אין הבדל גדול במחיר כבר עדיף לקנות נתב עם יכולת אלחוטית - שיהיה. לא חייבים כמובן להשתמש בה עד שיהיה צורך).

פורסם
  • מחבר

הסימנס הוא מודם/ראוטר ואין לו כניסת WAN לכן הוא לא יכול לשמש כראוטר עצמאי.

לפני שהיה לי מתאם שיחות , הוא כן תפקד כראוטר עצמאי וגם תקופה מסויימת עם המתאם שיחות .

חברים יקרים אני יודע בוודאות שניתן לחבר בין המכשירים .

נכון לעכשיו מחובר המתאם שיחות בחיבור WAN לחיבור ETHERNET שבמודם AZTECH.

כמו כן המתאם שיחות מחובר בחיבור DSL למחשב .

אז האם ניתן לחבר את המתאם שיחות בחיבור WAN לSIEMENS ומ SIEMENS למודם AZTECH?? או כל קונפיגורציה אחרת ? כמו כן, האם יש צורך בהגדרה מסויימת בראוטר ?

About:blank נראה לי שפיספסת את הנקודה שלי. אני מעוניין ברשת אלחוטית בלבדת .

בגדול אני צריך שיהיה לי 1. מתאם שיחות 2. גישה לאינטרנט 3. רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט.

תודה על התגובות .

פורסם

אני לא מבין גדול בתחום, אבל הייתה לי בעיה דומה (עם ראוטר שונה) ומה שעשיתי: הפכתי את הראוטר לסוויטש וחיברתי אותו ל LAN של המתאם שיחות

פורסם

קח את דבריי בערבות מוגבלת אבל נראה לי שאתה יכול לחבר בבאופן הזה

לחבר בין האזטק למתאם השיחות ושבמתאם שיחות יהיה החיבור ומשם לחבר את הsiemens

כל עוד לא מחובר לסימנס קו של בזק אין סיבה שהוא יחייג ושלא ייתן לך תקשורת אלחוטית

או שאתה יכול לחבר אותו כברידג אבל אני ליודע אם אפשר אז להפעיל את האלחוט שבו

פורסם

לפי מה שהבנתי כרגע אתה עם מתאם שיחות שמחובר למודם 600E ואתה רוצה להוסיף לרשת יכול אלחוטית בעזרת הציוד הסימנס.

אם זו תמונת המצב,

1)קח את הסימנס, התחבר אליו והגדר את הרשת האלחוטית כמו שאתה רוצה.

2)הגדר לו כתובת LAN בסגמנט של הרשת שלך(לטובת ניהול).

3)בטל DHCP.

4)חבר בין פורט LAN במתאם השיחות לבין פורט LAN בסימנס.

בסימנס יש גישור בין הLAN לבין WLAN כך שמי שיתחבר לרשת האלחוטית שלך יקבל DHCP מהשרת הנוכחי (אני מניח שמתאם השיחות) וכל גישה שאפשרית מהרשת הקווית שלך.

פורסם

היי Bug2000,

כדי לחבר מודם ראוטר של בזק למתאם שיחות יש להפוך אותו ל- AP.

במידה ומדובר על מתאם של 012SMILE, הינך מוזמן לשלוח פרטים לכתובת המייל שלנו talk2us@012.net ואנחנו נשמח לחזור אליך ולסייע לך בנושא.

ליאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים