עבור לתוכן

** NGN היא רק ההתחלה

Featured Replies

פורסם

זאת ממש לא עמדתי, אלא הצגת העובדות כפי שהן היום. אני מאמין שלכולם מגיע אינטרנט ברמה סבירה והלוואי ויהיה כך, לצערי אני (בינתיים) לא מנכ"ל בזק. ביאליק לא מספיק כלכלי ואם לא שמת לב הרחוב שלך כולל אוכלוסיה די מבוגרת ואין בדיוק בניינים גבוהים או הרבה מאוד עסקים גדולים הממוקמים ברחוב לעומת אזור B.S.R או הבורסה למשל, תהייה בטוח ששם יש NGN. אם אתה חושב שזאת לא הסיבה, למה בדיוק אתה מופלה לרעה?

פורסם

אני לא חושב שאני מופלה לרעה, גם למזלי עוד מעט אני עוזב את ר"ג (סופסוף, אבל זה כבר סיפור אחר).

אגב, באיזור יש הרבה מאוד צעירים וזוגות צעירים ששוכרים שם דירות ומגדלים בלי עין הרע הראש עיר דואג לזה יופי.

בכל מקרה התשתית באיזור היא מאוד ישנה לדעתי בלבד, בזק מתקשה\מעדיפה לא להתאמץ ולשדרג שם את האיזור הרי שזה סיפור עולם ומלואו.

אגב בשכונות הרבה יותר ישנות בר"ג שבהם אנשים נמצאים במצב אקונומי נמוך כן יש NGN כך שאני באמת לא בטוח שזה עניין הכדאיות הכלכלית.

נראה שפשוט לא רוצים להכנס לסרט שלחפור ברחוב ראשי וסוען כמו ביאליק.

פורסם

אגב בשכונות הרבה יותר ישנות בר"ג שבהם אנשים נמצאים במצב אקונומי נמוך כן יש NGN כך שאני באמת לא בטוח שזה עניין הכדאיות הכלכלית.

נראה שפשוט לא רוצים להכנס לסרט שלחפור ברחוב ראשי וסוען כמו ביאליק.

זה מצלצל נכון.

הייתי אומר שזה שילוב של השניים.

פורסם

בזק בדיוק היום עושה NGN באיזור שלי של רמת גן, באמת הגיע הזמן. נדהמתי לגלות שה DSL הספיק לעבוד, התקשרתי לבזק, אמרו כן משדרגים ל NGN , אמרתי בדרך כלל אמרו שידרוגים זה יום רביעי, לא התחילו היום, אמרתי לו שיחזור אליי ברגע שזה מסתיים שאני ישדרג ל 50MB מ 30MB בהוט. סוףףףףףףףף כל סוףףףףףףףף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים