עבור לתוכן

לא סגור על המארז, צריך עזרה בבחירת מארז מהרשימה,תודה מראש .

Featured Replies

פורסם

מערך יהיה מבוסס Z68 , i5 2500k ,GTX570

יש לי שלושה דרישות :

1.שקט ,שיהיה שקט במצב מנוחה כלומר בלילה ,במהלך היום פחות מעניין .

2.סרקולוציית אוויר טובה .

. בטווח מחירים 350 -450 ש"ח.(אם תהיי הצדקה משמעותית להוסיף עוד כ 100-50 ש"ח אין בעיה אבל מעדיף כמה שפחות)

הציעו לי בחנות את ה Thermaltake V6 BlackX אבל עפ"י סרטונים ביוטוב הוא לא כזה שקט בכלל ,או שאני טועה?

אני חייב דחוף לסגור על מארז , המבחר שיש לי זה בחנות של וולקום :

http://wellcom.co.il/catalog/products_filter.php?cPath=208&sort=4a

אשמח להמלצה עפי הדרישות

תודה מראש

פורסם

יציאת USB3 קידמית.

ספק תחתון.

הרדיסקים פונים לצד המארז.

מאווררים גדולים ושקטים.

פילטר לאבק.

סידור כבלים יעיל.

בולמי זעזועים לכל מה שזז.

חזק כמו פלדה.

מה עוד צריך ?...

פורסם
  • מחבר

בגלל שהתגובות הגיעו באיחור קניתי כבר את ה Thermaltake V6 BlackX וכל החלקים כבר מורכבים אליו

בעקרון יש לי אפשרות מסויימת להחליף מארז

השאלה אם המארז שהמלצתם(Lian Li Lancool Midi Tower PC-K57B ) שווה את כל החלפה ואת כל הכאב ראש של הרכבת חלקים מחדש ביחס למה שקניתי ?

פורסם

עכשיו שכבר קנית זו יותר בעיה, לפי דעתי ההחלפה שווה, אך האם היא שווה את כל הטרחה של הפירוק והאם החנות תקבל את המארז בחזרה זו כבר שאלה אחרת ...

פורסם
  • מחבר

המארז עצמו סך הכל נחמד אך לא מרשים וויזואלית ,אני לא הרכבתי- בחנות הרכיבו וסידרו את הכבלים בצורה כי מקצועית לכן לא היה לי עם זה כאב ראש.

המאוורים יחסית שקטים שתים של 120mm מקדימה ומאחורה ומאוור אחד למעלה 200mm ויש לו חריץ למעלה להכנסת HDD פנימי מה שעזר לי להעביר מהר את כל החומר מהמחשב הישן מבלי להתעסק עם המארז מבפנים.

הטמפרטורות יחסית נמוכות שנבדקו עם HWware monitor :

Temperature sensor 0 34°C

Temperature sensor 1 25°C

Temperature sensor 2 23°C

SAMSUNG HD103S HDD Temperature sensor 0 24°C

GeForce GTX 570 Temperature sensor 0 32°C

והגובה של המארז מתאים לי בול לנישה(44.5ס"מ) לכן לא יהיה צריך לשנות כלום.

בחנות לפני הקניה אמרתי להם שאני לא סגור על המארז הם אמרו לי "תנסה את זה מקסימום לא תהיי מרוצה נשלח לך שליח איסוף נרכיב מארז אחר שתבחר בחינם" (דרך אגב אחלה שירות)

שוב השאלה באמת עד כמה ה K57B יהיה יותר טוב ? -USB3 מקדימה לא קריטי בשבילי.

גם אם אני עכשיו מחליף כנראה אני אצטרך לחתןך חלק בארון שולחן על מנת שהמארז החדש יכנס ,המארז הזה שווה את זה?

הערה: מה שמעצבן זה שאת ה HDD הפנימי החדש בזמן העבודה שלו עושה מן רעש/זמזום כזה שמשהו שם משוחרר.ביום לא שמים לב לזה אבל בלילה בזמן השינה כשמורידים משהו מהאינטרנט זה די מעצבן ,זה תקין?

פורסם

המארז של LIAN LI איכותי יותר מכמה בחינות.

בעיקרון כל עוד אין משהו שמציק לך חבל לטרוח להחליף מארז.

לגבי הרעש מההרדיסק זה יכול אחת מהסיבות האלו:

1) זה הרעש שהוא עושה ולא יעזור כלום. (חוץ מאולי לשנות הגדרת AAM בעזרת תוכנה מתאימה)

2) המארז לא עושה עבודה טובה בלהשתיק את הוויברציות של ההרדיסק ואולי אפילו מגביר אותם. (במפרט של המארז לא מצאתי התייחסות לוויברציות, לא של הספק לא של המאווררים ולא של ההרדיסקים {זה לא מחייב שאין אבל זה מטיל ספק רב})

3) משהו אחר שמשוחרר במארז, או נוגע בהרדיסק או במארז מגביר את הוויברציות. (כבל פנימי, חלק פלסטיק משוחרר, קופסא על המדף, שולחן לא יציב)

פורסם
  • מחבר

נראה אולי עוד אחליף שבוע הבא

בכל מקרה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים