פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים היי אנשים, יש לי שאלה:לדוגמא עבור N=5 יודפס המבנה הבא:* *** ** *** *** **** **** *******השורה האחרונה אמורה להדפיס 5 כוכביות בכל חלק10 כוכביות שורה אחרונה לא מה שכתבתיתודה לעוזרים
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים אתה רוצה שיפתרו לך את התרגיל? אתה יכול לומר לנו מה ניסית לעשות וננסה להדריך אותך לפתרון הנכון.
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים מחבר אתה רוצה שיפתרו לך את התרגיל? אתה יכול לומר לנו מה ניסית לעשות וננסה להדריך אותך לפתרון הנכון.כל מה שהצלחתי לעשות זה את המשלוש השמאלי, אני לא מצליח להבין מה הלאהאו הדפסת רווחים או הדפסת כוכבים מהצד השני, לא יודע איך להגדיר את זה
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים מחבר קלט 5אז 86 4 2 0אבל זה כוכבית 8 רווחים כוכבית2 כוכביות 6 רווחים 2 כוכביותוכוזה בסדר, איך אני מגדיר את זה ב for
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים בדיוק כמו שאתה מדפיס כוכביות ב-for, אתה יכול להדפיס גם רווחים. אתה רק צריך לחשב מראש כמה רווחים צריך להדפיס בכל שורה (כפונקציה של מספר השורה).
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים שוב: תחשוב כמה כוכביות את צריך להדפיס, ואז תעשה את זה עם לולאת for. אין שום מניעה שיהיו כמה לולאות for לכל שורה.
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים מחבר http://imageshack.us/f/805/45440292.jpg/ אני מריץ והוא מצייר רק את המשולש הראשון ולא את השני, לא מצליח להבין מה לא תקין
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים יכלת פשוט להעתיק את הקוד לכאן (עם תגית קוד), לא היית צריך להעלות תמונה.תסתכל על איך שאתה מאתחל את הלולאה השנייה של הכוכבים ומה תנאי העצירה שלה.
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים מחבר for(numberOfStars2=inputNumber*2;numberOfStars2<=numberOfLines;numberOfStars2++) cout<<"*"; אני רוצה להתחיל מהסוף של השורה הספציפית, זה המקום העשיריוהתנאי עצירה זה השורה החמישית...
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים מה איכפת לך מאיפה אתה מתחיל? פשוט תדפיס את מספר הכוכביות שאתה צריך להדפיס בשורה הזו. הכוכביות יודפסו בכל מקרה הכל מהמקום שבו סיימת להדפיס את הרווחים.
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים מחבר מה איכפת לך מאיפה אתה מתחיל? פשוט תדפיס את מספר הכוכביות שאתה צריך להדפיס בשורה הזו. הכוכביות יודפסו בכל מקרה הכל מהמקום שבו סיימת להדפיס את הרווחים.סבבה, עכשיו יש לי בעיה ברווחים, הוא לא מדפיס את המשלוש השני כמו שצריך ולא מספיק רווחים בין המשולשים
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים מחבר אז כנראה יש לך טעות בחישוב של מספר הרווחים שצריך להדפיס.לקלט 5 צריך 8 רווחים ו כוכבית מכל צדשורה אחר כך 6 רווחים ו2 מכל צד4 ו3 מכל צד2 4 כוכביות מכל צד0 רווחים ואז 5 כוכביות מחוברות ביחדאז הרווח מתחיל בכוכבית הראשונה +1נעצר ב 0וכל הזמן יורד ב2?for(numberOfSpaces=numberOfStars+1;numberOfSpaces<=inputNumber*2-2*numberOfStars;numberOfSpaces++)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.