פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אם למשל יש לי מערך מאוביקט למשל של זמן hh:mm:ss המערך מכיל כ100 תאים לאכסון, 100 זמנים שוניםאיך אני יכול לדעת כמה זמנים שונים יש במערך אם למשל המשתמש הכניס רק 50 זמנים ולא 100no_of_time=מספר הזמנים במערךאני יודע שאני צריך לעשות את זה על ידי לולאה אבל לא יודע איך......
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים לא ברור למה אתה מתכוון. יש לך מערך של אובייקטים כלשהם ואתה קולט ערכים מהמשתמש?אתה יכול להחזיק משתנה נוסך שיצביע על התא האחרון שאוכלס.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים מחבר יש לי מערך של 100 תאים של אוביקט מסוג זמן, המשתמש מכניס שעות דקות ושניות,עכשיו אני צריך שיטה שבודקת את הכמות של התאים שהוא הכניס בהם ערכים של זמן, למשל אם הוא שם רק 50 זמנים שונים ולא 100כרגע יש 50 תאים עם משתנה מסוג זמן שבנוי כך hh:mm:ss ועוד 50 ''ריקים'' אני מעוניין בשיטה שתגיד לי שהוא הכניס 50 משתנים מסוג זמן......או כל מספר אחר של תאים שהוא הכניס בהם ערכים של זמן
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים לולאה שעוברת על המערך ובודקת איזה תאים בו מאוכלסים. שים לב שמערך של אובייקטים (כלומר משתנים שהם לא פרימיטיביים כגון int ו-double) הוא מאוכלס כולו ב-null כשאתה יוצר אותו.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים מחבר אני יודע שאני צריך לולאה אבל לא יודע איך לגרום לה להבדיל בין תא שמאוכלס באוביקט לבין אחד ש''ריק'' אם היו בו int זה לא היה בעיה אבל בגלל שמדובר באובייקט אני לא יודע איך לעשות את זה
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אם כשאתה אומר משתמש אתה מתכוון למשתמש ב-class אז המתודה שמכניסה איברים למערך פשוט תגדיל מונה כלשהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.