פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים שלום. בדיוק כמו שציינתי בכותרת. ההמלצה שקיבלתי כאן מחברי הפורום היא לא (!) לבחור בספק 1000 וואט, אלא בחזק יותר, וזאת בשל הדרישה הגבוהה של המערכת. על כן נותר לי רק לשאול איזה ספק כוח מומלץ לביצוע העבודה. אציין שהמחיר של ה Corsair AX1200 הוא מעט גבוה עבורי, והייתי מעדיף להימנע מלרכוש אותו. גם חשוב לציין שאני גר בארה"ב, כך שיש להתחשב בכך לעניין המחירים. תודה!
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר תודהאבל כפי שרשמתי, חברי הפורום בדעה אחת שיש צורך בספק שעולה על 1000 וואט. תודה
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים הסתכלתי קצת על הודעות שלך, ולא ברור לי כ"כ מה קורה...אשמח אם תסביר, כי לי ולשאר חברי הפורום לא בא לבזבז זמן בלענות על שאלות ללא תכלית."שלום.אני מתגורר בארה"ב, ומוצע לי למכירה כרטיס OEM של AMD, ודגמו 5870, במחיר של 140 דולר. "מה קרה לשני ה-590?"אני מבקש לרכוש לוח אם Z68 עבור מעבד 2500K. "מה קרה ל-2600K?המפרט שלך כמובן שונה לגמרי.דבר נוסף שלא מסתדר לי הוא "אציין שהמחיר של ה Corsair AX1200 הוא מעט גבוה עבורי, והייתי מעדיף להימנע מלרכוש אותו" ובאותה נשימה אתה מדבר על רכישת שני 590...עריכה:עד שתחליט מה באמת יש לך, ומה אתה קונה:http://psucalc.net/תוריד, תתקין ותמצא לבד את הספק המתאים.
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר אשמח להבהיר. המחשבים אינם עבורי (: אלה הם חברים/מכרים/לקוחות. הרבה יותר קל בלגשת ישר לשאלה מאשר לתת הסבר לפני כל שאלה. ולכן הנוסח ולכן גם אי-הסדר בין החומרות השונות. למעשה, השאלה שלי מייצגת את המעוניין. אף פעם לא ממש אותי (אלא לעיתים רחוקות). אגב, אני מסכים איתך במיליון אחוז שחלק מהקונים הם אי-ראציונאליים בעליל! גם לי נראה מוזר שאדם (יותר נכון, נו, ילד אמריקאי מתלהב), ישקיע בשני 590 ו"יתקמצן" על הספק כוח. אבל כאמור, לא אני קובע מקווה שזה מיישר את ההדורים, כמו שאומרים. בכל אופן - תודה!ש
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817341046ספק 1250w אמיתימאוד יעיל, גולדזכה בMUST HAVE מkit guruכמובן הוא גם מודולרי
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים בנוסף לדבריו של captaincaveman אתה גם מוכר לא מעט ציוד משומש בטרייד זוןאם פרנסתך תלויה בדרך כזו או אחרת בחברי הפרום ראוי שתפרסם זאת בגלוי, כך שכל גולשיבחר אם להשקיע את זמנו באיש מהישוב המחפש עזרה או בסוחר החוסך משכורת של איש טכני
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אנחנו יודעים שיש לך קעקוע של סיסוניק על המצח.זה שיש ל-OCZ כמה ספקים בינוניים, לא אומר שאין להם ספקים מצויינים (כמו הנ"ל).
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אני באמת שוקל לעשות קעקוע ראשון בסגנון הזה ;D עכבר כבר היה, אז למה לא ספקומה פירוש כמו הנ"ל??הנ"ל הוא נעל!נעל?
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים 1. להבא תתנסח כך שיבינו את כוונתך2. יש דרך לחלוק על דעה שונה משלך, שימוש בכינויי גנאי אינה אחת מהן
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים הוא קיבל 8.9 בtechpowerup, legion hardware אמרו שהוא מצויין, kitguru אמרו "must have" העיקר שדנדי אמר שהוא נעל. נו באמת. ניגחתי אותך בעבר על זה שהמלצת למישהו על סיסוניק כשזה לא היה במקום ולא היה הכי משתלם. דבר שבולט גם עכשיו. הספק שהבאתי עכשיו מצויין ויש הוכחות לזה.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אני ער "לחשבון הקטן" אך עם זאת אין הוא מהווה עילה לירידה לפסים אישייםהערתי אומנם נאמרה בהקשר לדבריך אך כוונה לאוזניי כולם, כאמרת חז"ל "דרך ארץ קדמה לתורה"כולנו כאן בכדי לעזור וקורה שדיונים מתלהטים, מחשבה נוספת לפני לחיצה על "שליחה" תמנע פתיחה\תפיחה של חשבונות קטנים
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים לא יצאתי כנגד ה"ריב", ברור שעדיף היה אם לא היו ריבים אך זו כנראה בקשה לא ישימה, אלא על הדרך בה מתנהלים בתוכו (ובוודאי שיצא גם לי "לריב")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.