פורסם 2002 במרץ 1623 שנים בתערוכת CEBIT הוא הוצג. סוף סוף AMD מראים דברים שווים. מיוצר ב0.13 כמובן. עכשיו AMD צריכים רק, ואני מדגיש, רק תזמון טוב כדי להיות השולטי בשוק המעבדים הכי חזקים בשוק.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מה זאת אומרת תזמון טוב? שיוציאו את המעבד הזה ב-$100 עכשיו, תאמין לי שהם ישלטו בשוק ;DI Want!
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים בתערוכת CEBIT הוא הוצג. סוף סוף AMD מראים דברים שווים. מיוצר ב0.13 כמובן. עכשיו AMD צריכים רק, ואני מדגיש, רק תזמון טוב כדי להיות השולטי בשוק המעבדים הכי חזקים בשוק.You R an idiot... this is only a sample of an Athlon XP 2800 - its not coming anytime soonIntel does this all the time - they showed an air-cooled 3Ghz northwood at IDF2002So what ever T-bred can reach - you can be sure northwood can too (and even earler)and AMD cant control the Market - they can make only about 40-50 millon processors a year in there dresden FAB.while there are almost 150 million processors being sold evrey yearso they can control around 35% of the market at best.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים עכשיו AMD צריכים רק, ואני מדגיש, רק זה למה - כי אני שונא אנשים שחושבים שהם יודעים הכל
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים לא נמאס לכם מהוויכוח המטומטם הזה?מעבדי ה-TopEnd של שתי החברות האלה הם לא אלה שיקבעו את השליטה שלהן בשוק.גם ככה כל מי שקונה היום מעבד מעבר ל-Athlon XP1500 או סלרון 1.2GHz הוא בזבזן, שלא נאמר טמבל..
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מזה משנה מה אנשים קונים? מדובר על הכבוד של שתי החברות - מי המובילה במירוץ הביצועים - זה אחרי הכל מה שעשה את AMD למה שהיא היום.ומי שמוציאה את המעבדים שלה יותר מהר גם יכולה להוזיל אותם יותר מהר ולהיות יותר תחרותית...אם אין טעם לקנות מעל XP1500 אז זה אומר שלא צריך להוציא דגמים יותר מהירים? הרי שככל שמוציאים דגמים יותר מהירים אפשר לגבות עליהם פרימיום ולהוזיל את שאר הדגמים...וחוץ מזה - ששוב מדובר במירוץ להובלה...
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים You R an idiot... this is only a sample of an Athlon XP 2800 - its not coming anytime soonIntel does this all the time - they showed an air-cooled 3Ghz northwood at IDF2002So what ever T-bred can reach - you can be sure northwood can too (and even earler)and AMD cant control the Market - they can make only about 40-50 millon processors a year in there dresden FAB.while there are almost 150 million processors being sold evrey yearso they can control around 35% of the market at best.מנהלים !!! איפה אתם ?!?!?!?
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מזה משנה מה אנשים קונים? מדובר על הכבוד של שתי החברות - מי המובילה במירוץ הביצועים - זה אחרי הכל מה שעשה את AMD למה שהיא היום.ומי שמוציאה את המעבדים שלה יותר מהר גם יכולה להוזיל אותם יותר מהר ולהיות יותר תחרותית...כבוד שמבוד.טמטום.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים בהחלט טמטום, (AirZone אתה מקשיב? :) אבל השכל זה לא בדיוק מה שקובע, לא השכל ולא יחס ביצועים/עלות.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים אכן כן.לא צריך מעבד כה מהיר, חוץ מאנשים מקצוענים, שעובדים לדוגמא עם עריכת ודאו, קידוד וכל מיני דברים מסיבים אחרים.אני עם P3 600 עדין לא חושב לשדרג.אולי בעוד שנה.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים גם אני עם P3-450 ולא חושב על לשדרג חולם על זה, כי זה כן נהיה מגביל, במיוחד במשחקים מת מפחד שפתאום ימות לי הוודו ודברים כאלה אבל אם הכל נשאר תקין ולא הרוס- החלטתי מתי אני משדרג לכל מה שיצא אחרי הTbred או אחרי הnorthwood... מה שיהיה יותר טוב מביניהם.. או כשיהיה שלום מה שיבוא קודם
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים הT-Bred יוצא עוד פחות מחודשיים...מישהו יודע עם הוא על סוקט A?כמו שאר האת'לונים.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים שוב, אני עם פנטיום 3 550@660 (שיפור עצום!) ולא חושב לשדרג. נראה לי שהשדרוג הבא שלי יהיה ל-Tbred... או לפחות, אני מקווה :saint:עריכה - בשביל זה שמעלי (הספקתי לשכוח ;D):Dear customer,Thanks for your email and your interest in AMD product.The Thoroughbred will be an Athlon processor with a smaller size (0.13 micron). The Athlon processors are developped for the socket A Infrastructure. So the Thoroughbred will use the same system.For further information do not hesitate to contact us againKindest regardsJulien ARAGOUAMD Technical Support, Europe
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים נו ברור.. זה מה שאני אומר לאנשים כבר שנים...יש לי T-Bird 1GHz, ואני לא מתכוון לשדרג אותו ב-3 שנים הקרובות.יש לי שני שכנים עם מעבד פנטיום 3 450MHz ו-Athlon 500MHz, ובדיוק כמו במקרה שלי, ואני לא רואה שום סיבה שהם ישדרגו למעבד חדש כלשהו מלבד מעבד 5GHz, כשהוא יעלה פחות מ-200 דולר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.