עבור לתוכן

UPS למחשבים במעבדה, תקציב עד 800 שח ליחידה.

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש המלצה ל UPS עד 800 שח , אפשר גם פחות (אנחנו רוצים לקנות 2 )

היחידה צריכה לשמש מחשב למיקרוסקופ שאנו רוצים שימשיך לעבוד גם במקרה של נפילת מתח.

אינני חושב שאנו זקוקים לסוג הכי מתקדם מכיוון שUPS זה לא ההתמחות שלי אשמח לקבל המלצה ו\או קצת הסברים על למה ומה כדאי לנו לרכוש

המחשב הוא לא משהו מיוחד - מכונה די חזקה אבל לא מפלצת (i5 עם כרטיס גרפי טוב לא שומדבר מוגזם - לא זוכר את המפרט המדוייק כרגע)

תודה לכל העוזרים

יונתן

פורסם

אתה מודע לזה שהמטרה של UPS זה לתת לך עוד כמה דקות עבודה כדי לסיים לשמור קבצים חשובים, ולכבות את המחשב בצורה מסודרת?

זה לא פתרון כדי שתמשיך לעבוד בו שעות על גבי שעות על גבי שעות... אלא בקושי 15 דקות.

פורסם
  • מחבר

כן.

אני יודע מה UPS עושה.

ולמה הוא מיועד.

פורסם

חייב יותר נתונים אל המערכת :

אין לי שמץ מה הנתונים החשמליים של המיקרוסקופ וכמה אכפת לו שהמתח יהיה sine נקי או שהוא יכול להתמודד אם modified sine למשל

האם זה מערכת קריטית כלשהיא ? למשל, שחיים תלויים בעבודה שלה ? אם כן, רצוי מאוד להשקיע יותר מ 800 שקל כדיי לקנות UPS ברמה גבוהה של אמינות ולא סתם UPS זול

האם המיקרוסקופ הוא ציוד יקר ורגיש ? למשל, קפיצות מתח קטנות יכולות לפגוע בו ? אם כן, יש לשים UPS מסוג on line שמסנן לחלוטין את המתח (ונותן הגנות מוחלטות כולל מתח לא תקין והגנת ברקים טובה ביותר), אבל עולה אלפיי שקלים

ניתן להפעיל מערכת מ UPS כמה זמן שצריך, ימים ושבועות. ניתן לקנות UPSים שניתן לחבר אליהם סוללות חיצוניות באיזה גודל שרוצים כדיי לקבל זמן עבודה בהתאמה (אבל יתכן ש On line UPS וגנרטור יהיו פתרון טוב יותר למקרה הזה)

פורסם
  • מחבר

ה UPS מיועד למחשבים ולא לציוד האלקטרוני - שלו יש מערכות הגנת מתח יעודיות .

הבעיה נוצרת כאשר יש בעיות באספקת המתח למחשב של המיקרוסקופ בזמן העבודה - אין דבר יותר מדכא מלאבד שעות של עבודה על דגימות שאין לשחזרן שוב , ככה ש UPS יכול להיות מציל חיים במקרים שנופל החשמל ומישהו עדיין עובד. שומרים וסוגרים. מבלי לאבד מידע.

אין צורך במערכת online לדעתי ... מה גם שהתקציב זה מהבוס ולא ממני.

אז יש משהו שהוא לא דרעק בטווח מחירים הזה ? על איזה חברות כדאי ללכת ?

פורסם

באיזור 800 שקל ואפילו קצת יותר (ממה שאני רואה בזאפ) יש :

אדוויס PRV שהוא גרסה משודרגת של ה UPS הגנרי שלהם (ה PRPC) אבל עדיין לדעתי לא משהוא

כמה UPSים של APC שאני לא מכיר, ואני לא יודע למה לצפות מהם (לחברה יש UPSים שונים חלק טובים חלק ממש לא)

כמה UPSים של איתן הנדסה, שלא נראים לי משהוא (במיוחד לאור זה שלא מזמן טיפלתי ב UPS של איתן שכמעט עלה באש סתם בעצמו, והאיכות שלו בהחלט אומרת למה זה היה יכול לקרות)

כמה UPSים של ND Technologic שאני לא מכיר את החברה, אבל הייתי בודק אותם מקרוב אם היתה לי אפשרות - נראה שיש להם פוטנציאל להיות טובים אבל יכול להיות שהם סתם UPS גנרי אם מסך. המחיר נמוך מידי בשביל UPS טוב

חברות אחרות Ippon, Rostec שאני לא מכיר אבל ככה נראים דיי גנריים

אם הבחירה היא מתוך אלה ובטווח מחירים הזה בלבד, היתי שוקל את ה אדוויס PRV, כל מה שיש של APC, ובודק אוליי ND Technologic למרות שיתכן מאוד שהם לא באותה רמה (זולים מידי)

להערכה בשביל המחשב בלבד, תבדוק באתר http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp כמה המחשב לוקח לפי המפרט שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים