עבור לתוכן

האם נדרש להחליף ספק

Featured Replies

פורסם

מערכת קיימת:

מעבד: i5 2500 OC4.7Ghz

קירור: nuctua NH-CP12 SE14

זכרון: GSKILL 8G

כרטיס מסך: msi r5770 hawk OC 1025M

ספק: seasonic 620W

כרגע מתכנן להחליף כ.מסך ל .sapphire HD6950 2GB

האם במסגרת החלפת הכרטיס אני אדרש להחליף גם את הספק? אם כן לכמה נדרש להגדיל את יכולת ההספק

אגב, כבר עכשיו לעיתים הביוס נתקבע בפוסט (בדרכ בפעם/פעמיים ראשונות מהדלקה קרה)

אודה לעזרה

פורסם

הספק מספיק בהחלט.

את הבעייה עם הביוס יש לאבחן בנפרד. ניסית לאפס אותו? בדקת שהוא לא נתקע בפוסט, איפה שהוא מזהה את הקשיחים?

פורסם

יש לראות מה רשום בפוסט כשזה קורה, אולי זה נתקע על שגיאה שיש בעיה באחד המאווררים - בגלל מהירות סיבוב נמוכה+מאוורר יחסית גדול שיש לך בקירור+בקור של 10-15 מעלות לפעמים למאוורר לוקח קצת זמן "להתחמם" והוא מתחיל לעבוד באיזור ה300-400RPM , דבר שהתגלה כלא תקין בביוס

בכל מקרה, אם אתה לא מתכנן מערכי כרטיסים SLI/CF +הספק שלך לא נמצא אצלך כבר מעל 5 שנים, לא רואה שום סיבה להחליף אותו, להיפך! יש לך ספק נהדר שאני אפילו חושב לשדרג אליו בסוף השנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לאפס זה לא עזר, כפי שציינתי - המעבד עבר OC ל 4.7G לעיתים בהדלקות ראשונות ממצב קר אחד משתיים יכול לקרות:

1. הוא לא יצליח לעשות פוסט במשך כמה שניות ואז הוא מבצע RESET עד שהוא מצליח לעבור פוסט

2. אם כבר הוא עובר את שלב 1 לעיתים הוא נתקע בשלב זיהוי הרכיבים כאשר מוצג הלוגו של WIN7. (אני רואה ב JS את הלדים נכבים אך לא נדלקים שוב - מה שקורה בתהליך רגיל)

האם יכול להיות שהנ"ל קשור ל OC של המעבד? או אולי לגורם אחר בלוח. ללא OC הכל תקין, אגב, האם ידוע מה ההספק שצורך I5 עם OC (איזה זרם מאיזה .BUS

אני יודע שהספק שלי מוגבל ל 24A גם ב 3.3 וגם ב 5

פורסם

יתכן מאוד כי התקיעות קשורות ל-OC, בלי קשר להספק המערכת (הספק מעל ומעבר).

יתכן כי ה-OC לא יציב. תוסיף מתח למעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים