עבור לתוכן

אושר בקריאה ראשונה: ייחשפו פרטי כותבי טוקבקים

Featured Replies

פורסם

אז טוקבקים שלא לרוחך צריך להשתיק?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• תגובות 77
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוקבקים שכוללים השמצות, נאצות, קללות וכדומה - בוודאי, ולא משנה לאיזה צד הם.

פורסם

זה ממש לא משקף את רוב הטוקבקים. טוב נו, מצד שני כנראה שחברי הכנסת

מתחילים לדאוג שהם בעצם הרבה יותר שקופים לעם ממה שהיו רוצים.

פורסם

ואתה שוכח שלא כל חוק "לטובת הממשלה" הוא חוק פאשיסטי ולא ראוי. בכוונה הזכרתי כאן את חוק שירות חובה: מדובר הרי בחוק ש(בתאוריה לפחות) מכפיף כל אזרח במדינה ל2-3 שנים של שירות צבאי בו הוא מחוייב לבצע את החלטות הממשלה (בהיותו, כחייל, חלק מהרשות המבצעת) אפילו במחיר חייו, מבלי שתהיה לו האפשרות להתנגד (למעט לפקודה בלתי חוקית בעליל)! פאשיזם במיטבו, לא?

מסכים עם המשפט הראשון.

לשאלה בסיפא: לא.

אבל סתם נכנסתי באמצע. לא להתיחסות.

המשפט הראשון

פורסם

מטוקבקים עלובים אנחנו מתעלמים, הרי אם מרגול תכתוב טוקבק רע היא לא תקבל עונש, נכון? :)

חוץ מזה יש הרבה טוקבקיסטים שכותבים אמת ועובדות שלא ידענו בגלל שזה נכתב באופן אנונימי, עכשיו גם את האמת לא נדע

פורסם

תגיד, עם יד על הלב, אתה אישית תפחד עכשיו לכתוב אמת?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתם שוכחים שזה רק עוד שלב מתוך תהליך מתמשך. זה המדאיג. בכלל, עצוב שכבר אינני מתרגש מהצעות חוק כאלה.

פורסם

חוק מוצדק לחלוטין. אנשים עוברים כל גבול. כל פעם שאני קורא טוקבקים ב-YNET אני רוצה להקיא מהרפש, השמצות וקללות שנזרקות בחופשיות על ימין ועל שמאל. חופש ביטוי זה לא חופש לשקר, לקלל ולהשמיץ.

מסכים איתך, באמת שבYNET מגזימים אני כבר מזמן הפסקתי לקרוא שם יש מספיק אתרי חדשות טובים.

תסתכלו בYNET כל כתבה על ביבי לא משנה באיזה נושא יהיו שם תגובות שמקללות את ראש הממשלה ובכללי אתר גרוע תפסיקו להשתמש בו.

פורסם

מסכים איתך, באמת שבYNET מגזימים אני כבר מזמן הפסקתי לקרוא שם יש מספיק אתרי חדשות טובים.

תסתכלו בYNET כל כתבה על ביבי לא משנה באיזה נושא יהיו שם תגובות שמקללות את ראש הממשלה ובכללי אתר גרוע תפסיקו להשתמש בו.

אכן נימוק מעולה. לא הרפש מימין ומשמאל כאחד אלא בגלל שיש תגובת נגד ראש הממשלה.

זה באמת נימוק מעולה, למנוע התקפה על שמו הטוב (?) של נתניהו. לא מזכיר לכם ארצות מסוימות?

פורסם

מזכיר לי משטרים מסויימים... אגב יש חדשות על המאגר? אני שמעתי שמתחילים להריץ את זה...

יופי, זה בדיוק בזמן למדינה הפשיסטית העולה שלנו :xyxthumbs:

וכן, לקחת ילד בן 18 מהבית בלי ברירה בלי לשאול ובלי תגמול הולם זה פאשיסטי, זו הסיבה שבכל מקום אחר בעולם זו התנדבות או עבודה...

אני רוצה לראות מי היה הולך לשרת אם זו הייתה קריירה או בחירה.

שאל כל אדם שלא גדל בארץ מה הוא חושב על גיוס חובה ומה חושבים על זה במדינה שלו, פה כולם עושים את זה ומי שלא הוא הלא בסדר...

כי כל השאר קיבלו ב*** הם רק רוצים שגם אתה תקבל... שזה מובן לכשעצמו אבל עדיין פאשיסטי...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ומה ימנע ממני להתחבר לרשת של השכן ולהשמיץ, שהוא יחטוף?

פורסם

^^^

שום דבר. אלא מה, עדיין צריך להוכיח שזה היה השכן ולא אתה. בארה"ב עשו את זה למשתפי קבצים והיו מקרים בהם אנשים זכו בטענה שמישהו אחר התחבר לרשת שלהם.

ואולי זה יעודד אנשים לאבטח את הרשתות שלהם סוף-סוף.

וכן, לקחת ילד בן 18 מהבית בלי ברירה בלי לשאול ובלי תגמול הולם זה פאשיסטי, זו הסיבה שבכל מקום אחר בעולם זו התנדבות או עבודה...

נכון, אין עוד מדינות דמוקרטיות בעולם שבהן יש שירות צבאי חובה. כלומר חוץ מיוון, דנמרק, שווייץ, פינלנד, דרום קוריאה, אוסטריה ועוד, כולן כידוע מדינות פאשיסטיות :facepalm: .

שירות צבאי חובה הוא פונקציה של האיום החיצוני על המדינה. מדינות שיש עליהן איום חיצוני גדול נאלצות לקיים צבא גדול, מה שאפשרי רק בגיוס חובה. כל המדינות שהשתתפו במלחמות העולם (לא כולל אלו שנכבשו בתחילת השניה) נאלצו לייסד גיוס חובה. ברבות ממדינות מערב אירופה שבתקופת המלחמה הקרה, כשברית ורשה איימה על אירופה, היה גיוס חובה (למעשה, חלקן ביטלו אותו רק בעשור האחרון מטעמים כלכליים - צבא גדול זה יקר!). בדרום קוריאה יש גיוס חובה בגלל האיום מצידה של צפון קוריאה, מדינה עם צבא מהגדולים בעולם, נשק גרעיני ושאיפות התפשטות שאינן מוסתרות.

באותה מידה אתה יכול לטעון שתשלום מיסים, בלי לשאול ובלי תגמול הולם (לעשירים, שתמורת מה שהם שמלמים למדינה היו יכולים לקבל הרבה יותר בשוק הפרטי) הוא פאשיזם, שחינוך חובה בלי לשאול הוא פאשיזם, שהחובה לציית לחוק היא פאשיזם ועוד.

ולמה ללא תשלום משמעותי? כי זו פאקינג חובה! משלמים לך כדי שתלך לבית הספר? שלא לדבר על כך שהמדינה, אף מדינה כמעט, לא יכולה להרשות לעצמה לשלם שכר משמעותי לצבא גדול, שבסה"כ לא מייצר שום דבר בתמורה.

פורסם

ומה לגבי בתי קפה, בתי מלון וכו'? שלא נדבר על שרתי פרוקסי, בוטנטים וכו'...החוק הזה בחיים לא יצליח.

פורסם

מזכיר לי משטרים מסויימים... אגב יש חדשות על המאגר? אני שמעתי שמתחילים להריץ את זה...

יופי, זה בדיוק בזמן למדינה הפשיסטית העולה שלנו :xyxthumbs:

אני רוצה לראות מי היה הולך לשרת אם זו הייתה קריירה או בחירה.

שאל כל אדם שלא גדל בארץ מה הוא חושב על גיוס חובה ומה חושבים על זה במדינה שלו, פה כולם עושים את זה ומי שלא הוא הלא בסדר...

כי כל השאר קיבלו ב*** הם רק רוצים שגם אתה תקבל... שזה מובן לכשעצמו אבל עדיין פאשיסטי...

Совершенно секретно / армия satrip by ukr3sat

פורסם

רוצה שנרחיב? הבה...

שוויץ זו הדוגמא הכי קלה, איזה איום יש להם מהסביבה בדיוק? שהבנקים שלהם יעשו חור באדמה מהמשקל? שם זה לא בוטל מטעמים היסטורים

ולא קשור לאיום חיצוני, מעבר לזה שאם אתה לא רוצה אתה לא משרת ואף אחד לא יגיד לך כלום, גם לא יעשו לך בעיות באזרחות אם תבחר שלא לשרת. בדיוק כמו אוסטריה (יש לי משפחה שם), אז על מה אתה מדבר?

ביום שיהיה פה אפילו חצי מאוסטריה או שוויץ או גרמניה, גם בחינוך למשל, אז נדבר, בנתיים רק לוקחים פה בארץ הזו מרגע שאתה הופך

להיות בן 18... אחרי שתשרת מי יזכור אותך בכלל? (סרטן בנח"ל למשל, או הקישון לדוגמא או אלף ואחד בזיונות אחרים).

כל זה לא משנה את העובדה שלקחת בן אדם וניסית לכפות עליו משהו מסויים, מבין ברוך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים