עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

חח אם המחיר הוא כמו של רמי לוי והדמי מנוי יקרים יותר, למה שמישהו ישאר אצלם ולא יעבור לרמי לוי?

עכשיו תכלס אם אני אומר לפלאפון שאני רוצה לעבור לאורנג' לחבילת CLEAR 450, הם יציעו לי משהו יותר טוב בפחות מחיר?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תנסה.

בכל מקרה במקרה כזה מי שיעבור לפלאפון עם אותו מחיר רק עם דמי מנוי יקרים ב-10 ש"ח הם רק אנשים שבאמת לא מבינים כ"כ מחייהם ופלאפון מצליחים לשכנע אותם שאצליהם יש אחריות ושירות וכו' וכו', או אנשים שמפחדים מרמי לוי כי מבחינתם הוא ירקן ותו לא

פורסם

או אנשים שמדברים מספיק כדי לקבל החזר על הטלפון (מה שרמי לוי לא נותן). אל תשכחו גם שפלאפון לפעמים נותנים החזרים לפי כמה דיברת ולא לפי כמה שילמת, שזה יתרון בחבילת פיקס.

מעניין איך תשתנה תוכנית החיילים אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

שכחתי מההחזרים באמת. אתה יודע מהי רמת השימוש שהם מבקשים בתוכנית הזו כדי לקבל החזר בניתוק זיקה? יכול להיות, אבל רק יכול להיות - שיש מצב לקומבינה. אם הם רוצים רמת שימוש של 150 ש"ח נגיד - אז אפשר בקלות להכניס בפנים 200 מגה גלישה בכ-30 ש"ח +25 דמי מנוי + 80 ש"ח על 400 דק' שיחה + ועוד 15 שקל על 100 הודעות (נראה לי מספיק בהתחשב בזה שאפשר לשלוח בלי סוף בוויבר או בוואטאפ). אם על דבר כזה מקבלים החזר לפי המדרגות זיכוי שנקבעות ע"פ שווי המכשיר אז על מכשיר שעולה 2501 ומעלה מקבלים 90+- ש"ח חזרה, והחבילה הופכת לעלות 60 שקלים (תוסיף לזה עוד 70 ש"ח למכשיר כמו ה-S2 ויש לנו חבילה שחבל"ז בכ-130 ש"ח כולל מכשיר, טיפה אינטרנט וכמות דקות מכובדת.

מעניין אם יש דבר כזה או שאני רק מפנטז

פורסם

אתה מפנטז.. אבל זה לא אשמתך אתה פשוט לא ממש מבין בדרך תמחור שירותי הסלולר.. ובצדק, אתה לא עובד בזה. אי אפשר להוסיף לתוכנית פיקס בנק דקות. זה או זה או זה. וטבלת ההחזרים לניתוק זיקה היא טיפה שונה בפלאפון (והרבה פחות אטרקטיבית ממה שאתה חושב.. איך שכתבת זה איך שהיה באורנג לפני התוכניות החדשות). בכל מקרה כעובד אורנג אני אומר ששווה להוסיף עוד עשרה שקלים ולהיות לקוח פלאפון מאשר פחות עשרה שקלים ולהיות עם רמי לוי... עם הזמן יותר ויותר יבינו את זה. חוץ מזה ש15 שקלים לחודש הם המחירים עד סוף דצמבר בלבד. הוא אמר שבסוף החודש הם יעלו. התוכנית הזאת של פלאפון (ואני מאמין שבקרוב גם בשאר החברות) שוברת את כל ההיצע של רמי לוי, שגם ככה לא היה יותר מדי משתלם לרוב הלקוחות-אלה שמדברים מעל 400 דקות בערך.

פורסם

בשעה טובה עברתי לרמי לוי. הניוד יושלם עד מחר ב11:30.

פורסם

OMG ...

פאקינג ריפרש מחק לי עמוד ענק של טקסט עכשיו

כוסאמ....

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ברררררררר

טוב, נכתוב בNOTEPAD

ושוב פעם :'(

פורסם

לקח לי קצת זמן להגיב- אבל אני פה עכשיו

[כמעט 5 בבוקר O.o ]

שלא לדבר על המסך שנמחק לי עם הרענון האוטומטיייי- מקוה שלמדתי לקח :)

טוב, לעניננו:

בתוכנוית הקליר אורנג' יתנו לך אותו זיכוי בדיוק, הזיכוי הוא כביכול על התוכנית ולא על המכשיר...

ל-165 שקלים שהגעת אליהם תוסיף את העלות החודשית של הגלקסי 2..

כתבת הרבה דברים אז אני אשתדל להגיב להכל

1. אכן ההטבה אינה מוגבלת בזמן, וזו הפעם הראשונה שמוצגת הטבה כזאת.

2. .. ובפלאפון צריך לשים לב שהמהירות היא 2, וצריך לשלם עוד איזה 69 שקל בשביל להגדיל ל7.2.

בכל מקרה אני בטוח שתהנה מהמכשיר החדש, תתחדש! (לי אישית יש גלקסי 2 שנרכש בפלאפון, והדבר היחיד שמבאס אותי בו היא שאני מקבל עליו את ההחזרים רק מעל רמ"ש מסויים כמו שכתבתי למעלה ככה שאני לא יכול לשחק עם החבילה בכלל)

שאלה ל-yoel 14: תוכל בבקשה להיזכר במסלול שפלאפון הציעו לך? אתה אומר שזה בערך אותו הדבר כמו שסלקום הציעו אך במהירות גלישה של 7.2? נשמע לי לא הגיוני.

שאלה ל- YOSSARIAN2: המחירים של מסלולי CLEAR כוללים גם את מחיר המכשיר? למשל חבילת ה-450 שעולה 130 ש"ח כוללת גם את מחיר המכשיר בחודש?

אתם יודעים אם באמת המחיר של חבילות CLEAR כולל גם את מחיר המכשיר בחודש? לפי מה YOSSARIAN2 אמר, זה נשמע שכן.

Yoav- הזיכוי הוא לא כמו של שאר החברות בכלל... אצלם החבילה מתחילה מ160- ויורדת ל110 לצורך העניין [לא תלוי בסוג המכשיר שקונה, נכון YOSSARIAN2 ?]

אצל סלקום\פלאפון הרכבתי חבילה בסגנון דומה ויוצא לי 101 ש"ח לחודש [אחרי ההטבה\זיכוי\הנחה שאקבל לאחר שאציג קבלה על הגלקסי S2 שאני מתכנן עליו]

באורנג זה 110

וכאמור- יוצא לי גם תוספת חודשית של כ64 ש"ח X36 ע"פ מחיר עדכני של המכשיר בחנויות זאפ.

כלומר- ה165 שהזכרתי- כולל את מחיר המכשיר [מזאפ]- ואת מחיר חבילת הדקות\סמסים וגלישה [מהחברה הסלולרית הנבחרת]

Yossarian2

"כתבת הרבה דברים אז אני אשתדל להגיב להכל" - ואני מעריך את זה- שוב תודה :)

"אכן ההטבה אינה מוגבלת בזמן" - כמעט לא יאומן ההטבה כפי שהצגת אותה [ללא פג תוקף] . . . אולי באורנג מאמינים שבעוד 3 שנים או החבילה לא תהיה רלוונטית גם ככה, או שהלקוח לא יהיה :]

".. ובפלאפון צריך לשים לב שהמהירות היא 2, וצריך לשלם עוד איזה 69 שקל בשביל להגדיל ל7.2."- אני מאוד מקוה שאתה טועה.. למרות הבקיאות שהראית...

בסה"כ ביום אחד שקפצתי בין הדוכנים והנציגים הסלולריים השונים: סלקום לכלכו על אורנג [ההטבה לא על כל מכשיר], פלאפון לכלכו על סלקום [המהירות גלישה שלהם איומה], ואורנג לכלכו על האחרות [ההטבה אולי רק ל18\24 חודשים, ועל מהירות הגלישה שאמרו לך הנציגים תצטרך להוסיף כסף]

אז או שכולם מלכלכים על כולם- אפילו שזה לא נכון- או שהנציגים השונים ממציאים דברים, או שכל החברות מטעות את הצרכן בפנים! או לפחות נציגיהן.. :\

מאוד מקווה שאני טועה טעות תמימה בניתוח הזה...

"בכל מקרה אני בטוח שתהנה מהמכשיר החדש, תתחדש!"- תודהההההההההההה, גם אתה :)

ותודה על כל המשוב

M1KE - בהצלחה- ואל תשכח לספר לנו איך אצל רמי :P

yoni_h- לא! המחיר של חבילות CLEAR אינו כולל מחיר המכשיר!

אותו אתה רוכש בנפרד [מאורנג' או ממקום אחר שבא לך [עם קבלה לגיטימית כמובן] -והמחיר חבילה שאתה רואה "עם הטבה" - משקף את מחיר החבילה כאמור- לאחר "הנחה" מאחר ורכשת מכשיר. ועל המכשיר אתה משלם בנפרד!!

עיצה שלי- מהאינטרנט כמובן! זה משתלם משמעותית לעומת החברה הסלולרית- מאחר וגם ככה תקבל הטבה\זיכוי\הנחה כשתציג קבלה [ויתקן אותי YOSSARIAN2 אם אני טועה =]

כמו כן- שאלת מה הציעו לי בפלאפון- האמת שלא רשמתי מהסיבה הפשוטה- המחיר יוצא גם 101 ש"ח, לאחר הזיכוי על המכשיר בהצגת קבלה, רק שההבדל בינם לבין סלקום היה שאמרו שאצלם המהירות היא כ7.2MB בניגוד ל1MB של סלקום [+האטה אחרי המכסה]

והם הציעו משהו בסגנון 50 או 100 דקות וסמסים פחות [!!] מסלקום- ואז כבר לא טרחתי לרשום- כי תארתי לעצמי שכדאי באותו מחיר לקחת את החבילה עם היותר דקות וסמסים..

למרות "שהפחדתם" אותי פה עכשיו בעניין המהירות.. ;) 1MB [שמבטיחים בסלקלום] אמור להיות עדיין סבבה לגמרי לכל הצרכים הרגילים נכון?

טוב, הגיע זמן לישון קצת, בוקר טוב לכולם :sleep:

פורסם

לא יודע מה אמרו לך בסלקום, אבל את ההטבה אתה מקבל בלי קשר איזה מכשיר הבאת/קנית.. יכול להיות הכי יקר והכי זול...

פורסם

מציע להוסיף להודעה הראשונה - הגלישה ברמי לוי מוגבלת ל1.8 מגהביט הורדה ו1 מגהביט העלאה.

388399_10150478212494441_855384440_8338321_2137276404_n.jpg

פורסם
  • מחבר

אני לא מומחה גדול בתחום ואני בטח לא יודע אם יש אישור רשמי לכך מרמי לוי - אבל כרגע נראה לי קצת לא הגיוני להסתמך (אומנם על 6 מבחנים) על תוצאות ממבחנים שכולם היו במסגרת 20 דק' של אותו היום וסביר להניח גם באותו האזור בערך. אני חושב שצריך לבדוק את זה לאורך מס' ימים, במספר שעות (בוקר, צהריים,ערב) כדי לדעת שזה לא עניין של קליטה וכו

פורסם

אין בעיה, תקבל את זה. אבל את ה cap רואים בלי כל הדברים האלו. מבחינתי 1.8 הורדה ו-1 הורדה בכל יום ושעה (בקליטה מלאה) הם סבבה לחלוטין. אם כי אני מאוכזב שאף אחד לא מספר על זה מראש.

שים לב לגרף ההורדה\העלאה:

387363_10150478230024441_855384440_8338533_1112677079_n.jpg

פורסם

יואל, איך נקראת החבילה שהציעו לך בפלאפון ואיך נקראת החבילה בסלקום? תוכל לפרט בכמה דק' SMS ונפח גלישה מדובר בכל אחת מהן? אלו חבילות רשמיות שלהם או שפנית לשימור לקוחות או משהו דומה?

פורסם

יואל, איך נקראת החבילה שהציעו לך בפלאפון ואיך נקראת החבילה בסלקום? תוכל לפרט בכמה דק' SMS ונפח גלישה מדובר בכל אחת מהן? אלו חבילות רשמיות שלהם או שפנית לשימור לקוחות או משהו דומה?

יוני- פשוט הייתי בקניון- ופניתי לדוכן של פלאפון, ולדוכן של דינמיקה. כבר ציינתי: 500 דקות ו500 סמסים בסלקום... גלישה לא מוגבלת במהירות 1MB...

פלאפון הציעו כנ"ל עם 50-100 דקות וסמסים פחות!! גלישה במהירות 7.2MB, אם אינני טועה גם ללא הגבלה, חוץ מהאטת המהירות...

לא יודע אם אלו חבילות רשמיות... אני מציע לך פשוט ללכת לקניון הקרוב למקום מגוריך ולשאול שם את הנציגים :D

בהצלחה..

[היום ביני לבין עצמי :silly: כמעט הגעתי למעין החלטה- אפשר לקבל חבילה מספקת כנ"ל- בעלות של 100 אם ורק אם תקנה מכשיר ותקבל הטבה\הנחה\זיכוי\בלהבלה...

או: חבילה שעלותה כ100 אצל מתחרה חדש (עבור משתמש קליל, ללא גלישה ממש, אם כן- אז מעטה) וללא קשר למכשיר

כלומר,

100 למפעילה + 64 [במקרה של גלקסי S2, יש ואריאציות אחרות] עבור מכשיר.

או- 100 עבור מפעילה בלבד, עם גלישה מוגבלת, וללא רכישת מכשיר.

האמת, אני מאוד מחכה לראות מה יציעו המפעילות הוירטואליות הבאות! חלק מבטיחות הרבה!

כי אז החישובים ישתנו, ואם יציעו "טריפל" [שיחות+סמסים+גלישה ;) ] שווה יותר- אז אולי יהיה שוה לעבור אליהן, ובלי קשר לרכוש את המכשיר או שלא- כלומר תתבטל הכדאיות עם החברות הותיקות- רק לשם ה"הטבות זיכוי"]

עד כאן ;D

פורסם

מצטער שאני משגע אותך, אני פשוט רוצה להבין כי המסלול הזה נשמע לי נורא משתלם, למרות שאני כמעט בטוח שהפרטים שלך לא מדוייקים בגלל:

יש עכשיו לפלאפון מסלול לחיילים: 400 דק' 400 SMS וגלישה של 500MB ב-199 שח בחודש. אם אתה עושה ניתוק זיקה על GSG2, יזכו אותך על 84 שקל, כלומר תשלם 115 על המסלול + המחיר החודשי של הפלאפון שקניתי בחנות פרטית.

עכשיו מה שאתה אומר זה שהציעו לך בערך אותו מסלול רק עם גלישה ללא הגבלה ובמחיר של כ100 בחודש, שזה כשלעצמו עושה את החבילה להרבה יותר משתלמת. לכן אני רוצה לדעת אם אתה בטוח בזה? כי לא נשמע לי הגיוני שיציעו לך על ההתחלה חבילה כזאת טובה כשיש להם חבילת חיילים רשמית פחות טובה. בנוסף, דיברו איתך על רף מסויים שצריך לעבור בשביל לקבל החזרים?

תודה, וסליחה על ההטרדה חח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים