עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם
מה הקשר? חבילת 10 ש"ח זאת חבילה לפי שימוש. אתה משלם לא רק על כל MB אלא גם על כל דקת שיחה.

בחבילה הרגילה (ללא הגבלה) אין שום חברה שגובה כסף על חריגה. כולן מאיטות את המהירות.

מאיזה חלק של התגובה שלי יכולת להבין שאני מדבר על החבילה הרגילה? בחלק הראשון שלא ציטטת התייחסתי בפירוש לחבילת 10 ש"ח של 012, וגם אם יכולת לחשוב שבחלק השני דיברתי על משהו אחר, כתבתי לגבי הגלישה "מעבר ל100MB הבסיסיים", כאשר החבילה היחידה שיש ל012 עם 100MB גלישה זו החבילה של 10 ש"ח. אז כן, השוויתי בין חבילת 10 ש"ח של 012 (שבה לא משלמים על חריגת גלישה, למרות שהיא "לפי שימוש" כלשונך) לבין חבילת 10 ש"ח של גולן. כמה מוזר מצידי.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
^

טעות בידך ידידי. יש לי 60 דקות שיחה חודשיות במסגרת החבילה, סמסים ללא הגבלה ו-10MB נפח גלישה. חריגה בגלישה, בשיחות או שליחת MMS כרוכה בתשלום נוסף, כבור כל מגה/דקה/הודעה.

שוב, חבילת 10 ש"ח זאת חבילה בתשלום - ברור שהיא תעלה כסף.

לאחרונה הם החליטו לפרגן ולא להגביל אותה ב-SMSים, אבל זה לא משנה את העובדה שמדובר על חבילה בתשלום - לא חבילה "בלתי מוגבלת".

אתה משלם על כל דקת שיחה ואתה משלם על כל MB. זה חלק בסיסי בחבילה, כי שוב - זאת חבילה בתשלום.

אם ב-012 נותנים 100MB ואח"כ פשוט חוסמים לך את האינטרנט (האטה = חסימה בפועל) במקום פשוט לתת לך לגלוש בתשלום - אז זאת לא חבילת "לפי שימוש" ולכן כל ההשוואה לא רלוונטית כי לא מדובר על אותן חבילות בכלל.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

לא מבין מה אתה רוצה, גם בחבילה ללא הגבלה אתה משלם בסוף.

פורסם
אם ב-012 נותנים 100MB ואח"כ פשוט חוסמים לך את האינטרנט (האטה = חסימה בפועל) במקום פשוט לתת לך לגלוש בתשלום - אז זאת לא חבילת "לפי שימוש" ולכן כל ההשוואה לא רלוונטית כי לא מדובר על אותן חבילות בכלל.
התייחסתי לחבילות 10 ש"ח של שתי החברות, לא בטענה שהן זהות, אלא כי שתיהן חבילות מינימום, שתיהן עולות אותו דבר ובשתיהן משלמים על שיחות וSMS מעבר לכמות הבסיסית (כפי השאלה של זה שהגבתי לו, אבל לא נראה לי שטרחת לקרוא ולהבין על מה אני מגיב). חוץ מזה שבכוונה כתבתי בפירוש "זה טוב למי שצריך אימייל" (שההאטה לא ממש תפריע לו), ממילא למי שצריך דברים יותר רציניים לא מספיק 100MB.
פורסם
לא מבין מה אתה רוצה, גם בחבילה ללא הגבלה אתה משלם בסוף.

אולי דיי כבר לשקר?

פורסם

אתה שפוי? :screwy:

...

טוב נו, אני כאן כבר מספיק זמן בכדי לדעת שמדובר בשאלה רטורית.

פורסם

לפי גולן, אין צפי לעשות חבילת גלישה נוספות שיתחברו לחבילות של ה 10 שקל.

פורסם

בגולן אם אתה חורג בחבילה הבסיסית אתה מתחיל לשלם לפי "תעריף חריגה".

ההבדל מחברות האפ"ס הוא שתעריף חריגה זה כמעט כמו התעריף הרגיל: 18 אג לדקת שיחה ו 9 אג למגה.

לצרכני DATA נמוכים (עד 800MB בחודש) עדיף להשאר בחבילה הקלה.

פורסם

ושוב בעיות אינטרנט בהוט מובייל . נראה לי שהגיע הזמן לעבור.

פורסם

שום דבר אצלי...

אגב - סוף סוף יש קליטה בכל הבית ולא רק בקצוות. זה שינוי גדול ומבורך יחסית לאורנג'.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האמת שמאז שעברתי מגולן ל 012 המהירות שלי רק ירדה...

פורסם

תודה על העדכון.

השיתוף תרנים יתן להם פוש אדיר בפריסת הרשת.

אם יחליטו גם להשתמש באנטנות של פרטנר בנוסף לאלו של סלקום, אז יש להם את הפונטציאל להפוך לרשת עם הקליטה הטובה ביותר בכל הארץ.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האמת שמאז שעברתי מגולן ל 012 המהירות שלי רק ירדה...

עברת כי היתה לך בעיה עם אתרים מאובטחים ?

פורסם

לא משנה, אני זוכר שהתלוננת על איזו בעיה שהיתה לך בגולן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים