עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

ההבדל הוא שמה שהוא אמר זאת עובדה, ומה שאתה אמרת זו דעה.

"כולם יודעים"? שטויות. תפסיק כבר לעוות את האמת. אתה יודע להתנסח, ומשתמש בידע הזה בשביל להגיד את דעתך (השגויה לעיתים רבות) בצורה שהיא תראה כמו עובדה. הבעיה שהאנשים פה לא טיפשים ורואים דרך הבלוף הזה בקלות, בקשר לפרטנר כמו בקשר לרומן זדורוב. אנחנו לא בFXP או ברוטר.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה, כלומר עכשיו אתה גם טוען שרומן זדורוב לא חף מפשע.

אני מבין שהמשך הדיון הזה הוא לחלוטין חסר טעם.

פורסם

איפה טענתי את זה? שים לב שעוד פעם אתה מעוות את הדברים שטוענים כנגדך ונטפל לתפל במקום לעיקר.

הדבר היחיד שטענתי הוא שלהגיד ש"כולם יודעים" שהוא חף מפשע זו שטות גמורה בהתחשב בעובדה שעדיין עומד ותלוי מולו הליך בבית המשפט. חזקת החפות כבר לא עומדת לו אחרי שהוא הורשע בבית המשפט המחוזי, וכשיסתיים הליך הערעור נדע אם הוא חף מפשע או לא על פי האמת המשפטית של בית המשפט (אם זו אמת עובדתית או משפטית, אין לכך משמעות בהתחשב בתוקף החלוט של החלטת ביהמ"ש). כל עמדה אחרת היא דעה בלבד. כרגע אף אחד לא יודע חוץ מרומן זדורוב עצמו אם הוא חף מפשע או לא, אלא אם אתה היית בתא השירותים בזמן הרצח.

בכל מקרה, זה לא דיון על רומן זדורוב.

טענת שהמהלך של אורנג' הוא לא חוקי כי הוא פוגע בתחרות או יוצר תחרות מדומה או כל שטות אחרת. טענת זו בצורה עובדתית, כאילו זה החוק ואורנג' עוברת על החוק. זו כמובן דעתך, והיא לא נכונה מבחינה חוקית.

ייתכן שמבחינת המוסר כפי שאתה תופס אותו זה דבר אסור, אבל היה בטוח שמבחינה משפטית אין שום פסול במה שאורנג' עשתה, וכפי שהודגם לך במהלך הדיון יש חברות רבות שפועלות כך ובדרכים אף יותר בוטות בצורה חוקית לחלוטין.

הדבר היה פחות משעשע אם לא העמדה הידועה שלך כנגד חברות הסלולר הישנות (וזו זכותך כמובן). אם גולן הייתה מוציאה חברת בת עם מחירים אף יותר זולים, הדבר גם היה פסול מוסרית ופוגע בתחרות?

פורסם

אה, כלומר עכשיו אתה גם טוען שרומן זדורוב לא חף מפשע.

פורסם

טענת שהמהלך של אורנג' הוא לא חוקי כי הוא פוגע בתחרות או יוצר תחרות מדומה או כל שטות אחרת. טענת זו בצורה עובדתית, כאילו זה החוק ואורנג' עוברת על החוק. זו כמובן דעתך, והיא לא נכונה מבחינה חוקית.

אני לא טענתי שהמהלך אינו חוקי מבחינה משפטית. טענתי שהוא נוגד את כוונת המחוקק.

אני טענתי - וזו אכן עובדה (ולא דעה, ובטח שלא "שטות" לטענתך השטותית) - שהפעולה הזאת יוצרת תחרות מדומה, שכן כלפי חוץ נראה כאילו שיש חברה חדשה שמוסיפה לתחרותיות בשוק, אך בפועל החברה הזאת היא חברת קש (ואתה מוזמן להמשיך להיטפל לתפל ולהתפלפל על המינוח המשפטי של המושג "חברת קש" אם זה עושה לך טוב בלב) של חברה גדולה אחרת, והמטרה שלה היא בפירוש לא לעודד את התחרותיות בשוק - אלא בדיוק להיפך, לפגוע בתחרותיות בשוק.

זו לא דעה. זה עובדה. אני יודע שקשה לך להתמודד עם זה אבל תשתדל.

פורסם

זו לא עובדה ולא נעליים. תחרות מדומה היה המצב אם 012 הייתה בנישה של אורנג', מספקת את אותו השירות באותו המחיר. בפועל מדובר במוצר שונה לחלוטין שנגבה במחיר שונה. הדבר היחיד שמסריח לשיטתך הוא העובדה ש"עובדים" על הלקוחות שמנסים לברוח מאורנג', פלאפון וסלקום, שמגלים בסוף שהם הגיעו לחברה זולה אבל שהכסף שלה מגיע בסוף לחברות הוותיקות.

אם כך אז אתה צבוע, כי אפשר לומר את אותו הדבר על גולן וסלקום. אמנם גולן לא שייכת לסלקום, אבל בפועל היא משלמת לסלקום על השיחות שאתה מדבר בה. אפשר לטעון שגם זו תחרות מדומה, אבל כמובן שזה לא נכון, כי המטרה היא (כמו עם 012) לעודד את התחרותיות על ידי יצירת מותג מוזל שיתאים לאנשים שלא רוצים את המותג היקר. זה די מזכיר את כל הקונספט של מפעילות וירטואליות (כשכמובן ש012, גולן והוט מובייל הן כאלה).

פורסם

זו לא עובדה ולא נעליים. תחרות מדומה היה המצב אם 012 הייתה בנישה של אורנג', מספקת את אותו השירות באותו המחיר.

that doesn't even make sense.

הדבר היחיד שמסריח לשיטתך הוא העובדה ש"עובדים" על הלקוחות שמנסים לברוח מאורנג', פלאפון וסלקום, שמגלים בסוף שהם הגיעו לחברה זולה אבל שהכסף שלה מגיע בסוף לחברות הוותיקות.

לא, אין שום קשר בין מה שטענתי ובין השטות הזאת שכתבת עכשיו.

אני לא הולך לחזור על זה שוב כי אם היית טיפש מדיי בשביל לקלוט את זה ב-5 הפעמים לפחות שכבר כתבתי את זה בדיון הזה, אז הפעם השישית כבר לא תעזור...

פורסם

כבר זמן מה לא עקבתי אז אשאל לפני שאני "צולל" חזרה לפרטים - ממי הכי משתלם היום לרכוש נאנו-סים ל-iPhone5 עבור חבילה ללא הגבלה?

חשוב לי בעיקר זמינות של הרשת הסלולרית, איכות שיחה ומינימום ניתוקים/בעיות.

תודה מראש :xyxthumbs:

מהירות גלישה גבוהה ויציבה וחבילה של 3GB תתקבל בברכה אפילו בתוספת קלה למחיר, אבל לא MUST.

פורסם

נכון.

פורסם

אם אני מגדיר APN של סלקום בגולן- המהירות עולה?

פורסם

חוץ מזה, כשתעבוד על הרשת של גולן, האינטרנט בכלל לא יעבוד.

פורסם

סלקום באופן כללי מפגרת מאחור בנוגע למהירות אינטרנט, כך שזה לא משנה איזה APN יוגדר.

פורסם

חוץ מזה, כשתעבוד על הרשת של גולן, האינטרנט בכלל לא יעבוד.

מה הכוונה? התכוונת למשהו רציני או שאתה סתם שקרן שמנסה להיות חכמולוג?

פורסם

עם apn של סלקום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים