עבור לתוכן

משחקי תפקידים ללא אלימות לבחורה

Featured Replies

פורסם

צריך עצות ,הכל יתקבל בברכה

תודה :)

פורסם

החיים האמיתיים.

פורסם

משחק תפקידים בלי אלימות זה כמו משחק מקדים בלי סקס. יכול להיות נחמד בהתחלה, אבל בסוף נשארים עם הזין ביד.

פורסם

אפשר לסיים את Deus Ex 3 בלי להרוג אף אחד...

פורסם

לא בדיוק משחק תפקידים אבל אפשר לשחק quest כמו monkey island שהוא מאד משעשע ובלי אלימות ממש.

פורסם

יש לי אוסף נחמד של RPG, לא גדול במיוחד אבל גם לא קטן.

ואני עובר עליהם ובוחן, ולא מוצא אחד בלי אלימות.

אולי מה שאתה מחפש נמצא בתחום הADVENTURE ז'אנר.

תחום שהתעלמתי ממנו כמעט לגמרי בשנים האחרונות ואלו שקדמו להם.

עריכה:

לא בדיוק משחק תפקידים אבל אפשר לשחק quest כמו monkey island שהוא מאד משעשע ובלי אלימות ממש.

MONKEY ISLAND סדרה מעולה.

צריך לאהוב את הטקסטים הרעיונות והבדיחות כדי להינות מזה.

אחרת זה יכול להיות משחק מציק.

לדור של היום קשה להתרכז.

צריכים קצב מהיר ואפקטים הוליוודים.

פורסם

במשחקי תפקידים אתה (איזה הפתעה) משחק דמות שנלחמת באויב.

לא תמצא אפילו אחד שאין בו קרבות, כל הזאנר מבוסס על זה.

פורסם

A Tale in the Desert is a social MMORPG which does not include combat. Instead, a variety of social activities provide for the basis of most interaction in the game. The game's main focuses are building, community, research and personal or group challenges called "Tests".

http://en.wikipedia.org/wiki/A_Tale_in_the_Desert

סביר להניח שמדובר במשחק משעמם בטירוף שכל כך יתסכל את אותה בחורה עד שייצאו בה צדדים אלימים והיא תעבור לשחק ב-I Have No Mouth, and I Must Scream.

פורסם

רק אני שם לב לשובניזם הקל פה? :lol:

יכולת לבקש משחק תפקידים ללא אלימות - למה צריך לציין באופן מיוחד שהוא יהיה "לבחורה"?

פורסם

אני בכלל חשבתי שהוא מחפש משחקי תפקידים שלא מרביצים בהם לבחורות.

פורסם
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Tale_in_the_Desert

סביר להניח שמדובר במשחק משעמם בטירוף שכל כך יתסכל את אותה בחורה עד שייצאו בה צדדים אלימים והיא תעבור לשחק ב-I Have No Mouth, and I Must Scream.

אני שיחקתי במשחק והוא שונה מאוד ממשחקים אחרים - הכי כיף בהתחלה אבל כמו כל הMMORPG זה הרבה grind ואפשר להשתעבד אליו (צריך להאכיל את הכבשים ,גמלים וכו ) . למשחק יש סוף אחרי כשנתיים והכי שווה לשחק בהתחלה ולבנות הכל מחדש, לשתף פעולה עם אנשים. במשחק אין חוקים והשחקנים קובעים אותם - צריך להיות די פעיל גם בפורומים כדי לתאם עמדות וכו. יש הרבה פוליטיקה במשחק ואפשר גם להעיף שחקנים מהמשחק. השחקנים מעדיפים לחיות באנרכיה מאשר להגביל את עצמם. אין הרבה שמנצלים את המחסור בחוקים לטובתם אבל היו מקרים בעבר.

במשחק צריך לעבור 7 מבחנים ב7 תחומים ובסוף צריך לבנות 7 מבנים וחנוך אותם בעזרת 128 אנשים שעברו מבחנים של כל תחום ספציפי - 1 שעבר 7 , 2 שעברו 6, 4 שעברו 5 וכו. במבנים האילו צריך גם להשאיר מבחן לדור הבא (הסיבוב הבא של המשחק) . המשחק הוא בתשלום חודשי של כ13 או 14 דולר לחודש אבל אפשר לנסות אותו משהו כמו 24 שעות משחק או שבוע מה שעובר ראשון( לא יודע מה יש עכשיו) אבל יש הגבלות על מה שמקבלים. בעיקר עובדים על לגלות איך העולם עובד ולקדם את הטכנולוגיה.

פורסם
  • מחבר

קיצר אין משהו מעניין

תודה

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה למשחקי adventure ("קווסטים"), רובם דומים מאוד למשחקי תפקידים ומתרחשים בעולם פנטזיה, אבל לא כוללים קרבות ואלימות.

יש מעט משחקי תפקידים שאפשר ברמה העקרונית לשחק בלי להשתמש באלימות, למשל את המשחקים בסדרה elder scrolls אפשר בדר"כ לסיים בלי להרוג כמעט אף אחד (בסקיירים זה פחות קיים כי יש את הדרקונים וקרבות בוסים שונים), אבל אלימות תמיד תהייה חלק מהמשחק, בין אם תצטרך להתקיף אויבים או לברוח מהם לכן נראה לי שעדיף ללכת על משחקי הרפתקאות אם זה הכיוון שלה.

--

אגב thief 3, משחק קצת ישן אבל עדיין נראה טוב גם היום, הוא אמנם לא משחק תפקידים שגרתי אבל מתרחש בעולם פנטזיה עם מפלצות, שיקויים, קסמים וכו' ואפשר לסיים אותו בלי בכלל להרוג אף אויב, למעשה הדרך האידיאלית לשחק אותו היא על ידי התגנבות והתחמקות מאויבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים