עבור לתוכן

מידע לגבי אופצייה של העברת אתר מג'ומלה ל WIX

Featured Replies

פורסם

היי

המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים.

לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'..

חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו

הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PHP

עד כמה לדעתכם אם בכלל נראה לכם שזה אפשרי בכלל?

במידה וכן..יש פה חבר'ה שיוכלו לסייע לי לפחות להתחיל את המהלך הזה?

תודה רבה מראש. מעריך מאוד כל ניסיון לעזרה!

אחלה סופ"ש שיהיה

יוסי

פורסם

תנסה לפרק לגורמים מה בדיוק אתה רוצה להעביר: טקסטים, תמונות, טפסים וכו'.

אז תבדוק אם הפיצ'רים האלה אפשריים בWIX.

בכל מקרה אני לא הייתי הולך על פלאש לאתר כזה מסיבות רבות.

אפשרות יותר טובה לדעתי היא להחליף תבנית עיצוב לג'ומלה, זה יהיה יותר פשוט והתוצאה תהיה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

היי

הייתי שמח לשנות לחלוטין את הפלטפורמה של האתר לסביבת עבודה נוחה ואטרקטיבית יותר.

ג'ומלה היא מערכת ניהול תוכן לא רעה אבל היא לא מחדשת הרבה בתחום העיצוב בניגוד לאופציות אחרות.

יכול להיות כמובן שאני טועה או לא יודע מספיק ואשמח אם יתקנו אותי.

WIX עושה רושם לא רע ומדובר עליה רבות!

פורסם

למרות הרושם שאולי נוצר אצלך גומלה זאת לא מערכת שאמורה להיות מותקנת על ידי מישהו שאין לו שום ידע בבניית אתרים אלא מערכת שמיועדת לתת בסיס שבו בונה אתרים מקצועי משתמש כדי לבנות עליו את האתר ולהתאים אותו לדרישות הלקוח הספציפי. כמו שאר הכלים מסוג זה כדי להשיג תוצאה מקצועית ובטח שבשביל לעשות משהו חדשני אתה צריך בסופו של דבר לדעת html, javascript ואולי אפילו php.

wix מצידה זו מערכת שבאמת מנסה לתת פתרון לאנשים שאין להם ידע בבניית אתרים ובעזרת פלאש באמת יותר קל למשתמש הפשוט לעצב את האתר שלו. מצד שני עיצוב זה לא הכל באתר ואם אתה צריך משהו קצת יותר מורכב מאתר תדמית עם דפים סטטיים אז במערכת סגורה כמו wix אתה עלול מהר מאוד להתקל בחומה ובדברים שלא ניתנים לפתרון בעוד שבגומלה אתה אולי צריך לשלם לאיש מקצוע לעשות את העבודה אבל כמעט הכל אפשרי.

קח בחשבון ש-wix מבוססת פלאש על כל הבעיות שזה גורר איתו, אם זה בקידום האתר במנועי חיפוש ואם זה בהתאמה לפלטפורמות שאינן windows (למשל ipad וסלולאר). לפחות כרגע נראה שהעתיד של פלאש הוא די עגום והאינטרנט בגדול לא הולך לכיוון הזה, יכול להיות ש-wix יצליחו לתת פתרונות לזה (אין לי ספק שהם לפחות ינסו) אבל לטווח ארוך יש בזה הימור מסויים.

פורסם
  • מחבר

היי etal

קראתי את התגובה שלך והשכלתי ממנה.

*** לידיעת כולם בסופו של דבר החלטתי לרדת מהרעיון של WIX.

אולי כל מה שאני צריך זה באמת להתמקצע יותר בסביבת ג'ומלה ובאמת אצליח לשפר את מראה האתר.

תודה לכל המסייעים

יוסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים