עבור לתוכן

מה טוב יותר למנועי חיפוש? HTML5 או WORDPRESS

Featured Replies

פורסם

יש לי אתר HTML5 האם שווה להמיר אותו ל WORDPRESS?

אתר שיווקי אין לי צורך במערכת ניהול! נטו קידום

פורסם

מה הקשר בין שני הדברים? html5 זו שפה לייצוג דפי רשת ו-Wordpress זו מערכת לניהול תוכן. אין קשר בין שני הדברים (והם כמובן לא סותרים זה את זה).

פורסם

מה יותר טוב למירוצי מכוניות לא חוקיים? סוברו אימפרזה או דשבורד מפלסטיק?

פורסם
  • מחבר

לא הסברתי את אצמי נכון ולא הבנתם את השאלה. ..

נגיד פתחתי אתר html5של טכנאי מחשבים. .אני רוצה לקדם את המילים טכנאי מחשבים ומשהו פתח את אותו האתר עם אותו התוכן בדיוק בwordpress למי יהיה יותר קל להתקדם בגוגל? מה גוגל אוהב יותר? מה מופיעה יותר בחיפוש?

פורסם

הבנו יפה מאוד את השאלה. אתה לא הבנת את התשובה: אין שום קשר בין שני הדברים. בעצם, אין שום סיבה שהחיפוש בגוגל יעדיף אתר שבנוי ב-html5 על פני אתר שלא בנוי בו (זה בערך כמו לומר שהחיפוש יעדיף אתר PHP על פני asp.net). ההעדפה של האתר שלך בחיפוש נקבעת על פי התוכן שלו, לא התשתית.

פורסם

בשביל לשלוט פחות או יותר במנוע החיפוש או לחילופין לעזור לו, עליך להטמיע במקור הדף את שלל תגי ה-meta.

פורסם

פותח האשכול:

כמו שהבנת, אין שום קשר בין הדברים.

ההמלצה שלי כיום היא שהאתר יהיה בנוי ב- HTML5, עם תמיכה לאחור.

שניצל:

כמובן שיש יתרונות בשימוש ב- HTML5 על פני HTML4 לקידום,

ב- HTML5 נכנסו לשימוש אלמנטים סמנטיים חדשים שיכולים לעזור במיקוד המנוע וביעול האופטימיזציה והסמנטיות של תוכן האתר.

Milford Cubicle:

ישנם תגיות חשובות שבהחלט יכולות לעזור.

אז נכון שתגית מילות המפתח כבר לא רלוונטית, אך תגיות אחרות היו ונשארו רלוונטיות וחשובות.

פורסם

^^

עדיין, החשיבות העיקרית היום היא לתוכן העמוד והמבנה שלו ולמהירות טעינת העמוד.

תגיות המטה ככלל ירדו משמעותית במשמעותן לקידום.

כמובן שזה לא אומר שצריך להתעלם מהן לחלוטין.

פורסם

ישנם תגיות חשובות שבהחלט יכולות לעזור.

אז נכון שתגית מילות המפתח כבר לא רלוונטית, אך תגיות אחרות היו ונשארו רלוונטיות וחשובות.

הוא מדבר על טאגי meta. אין להן שום חשיבות.

ברור ש-h1 וכו' עדיין רלוונטים, אבל זה לא קשור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים