עבור לתוכן

מארז HTPC שיכול להכיל מחשב חזק מאד

Featured Replies

פורסם

הי,

האם מישהו מכיר מארז HTPC (שוכב) שיכול להכיל בתוכו לוח Z68 וכרטיס מסך GTX 580?

תודה.

פורסם

בימים אלו ממש אני מרכיב מערכת שכזו, ובחירת המארז היא החלק הקשה ביותר, יש מספר מארזים שיכולים להכיל את ה-GTX 580, הקושי הנוסף נובע מגודל הלוח אם (אני הלכתי על mATX - ולהיות יותר ספציפי על ה-ASUS Maximus IV Gene-Z) אורך הספק (שלי עומד על 18 ס"מ חחח - no pun intended) וכמה כוננים קשיחים אתה מעוניין לחבר. כמובן שאם אתה לא מחפש גודל מינמאלי, יש גם כמה מארזי HTPC יותר גדולים, אבל אני מקווה לדחוף הכל למארז הכי קטן והכי מאוורר שאני יכול למצוא :)

בקיצור זה סרט לא קטן, אבל הנה כמה אופציות (שאני שוקל לפחות):

Silverstone GD05

Silverstone GD04 (יותר לטעמי מה-GD05)

Silverstone GD06 (יש USB 3.0 קדמי, אבל קצת בעייתי עם הגודל של הספק)

Antec Fusion Remote Max (אין USB 3.0 קדמי, וגדול משמעותית ממה שאני רוצה ככל הנראה. אבל מעולה!)

Lian Li PC-C60 (יקר, קצת גדול, ולא בדיוק סקסי)

ואני עוד לא סגור על עצמי גם... מה שכן, אני ימנע בכל מחיר ממארזים עם מאווררים פחות מ-80מ"מ כמו ה-Termaltake למיניהם...

ומטעמי קירור אם אני יצליח לדחוף לשם איזה H50 או משהו בסגנון, מה טוב.. אבל זה ידרוש קצת Old school modification ככל הנראה..

באופן אישי, ה-GD06 זה האחד שאני נוטה איליו, אבל עקב בעיות עם הספק זה אומר להסיר את ה-2 כוננים הקדמיים הנשלפים, ואז לאלתר איך להכניס שם 2 כוננים באופן אחר, ולסגור את הפתח מקדימה שזה ישאיר...

ובקיצור באמת.. קצת סרט אלא אם כן אתה מוכן להתפשר על אחד ה-HTPC היותר גדולים (עומק וקצת גובה..)

בהצלחה! :hi:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עזרת לי מאד, המחשב הולך לשבת כנראה בתוך כוננית עם דלת אז אין לי בעיה שיהיה מכוער וטיפה גדול:), איך הTT DH101 או 202 יצא לך לראות אותם?

פורסם

לדעתי כרטיס מסך של GTX580 יכנס רק ב DH-103

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9678

אגב, ראיתי אותו בתצוגה, והוא ממש גדול, אפילו יותר ממארז רגיל, הדבר היחיד שהופך אותו HTPC זה שהוא שוכב.

קטן הוא לא.

פורסם
  • מחבר

MkUltra ספר לי בסוף אם ובאיזה מארז השתמשת, בכל מקום שאני שואל ובחנויות לא רוצים לקחת אחריות ולמכור לי לוח וכרטיס מסך בתוך מארזים אלו..

פורסם

המחשב הולך לשבת כנראה בתוך כוננית עם דלת אז אין לי בעיה שיהיה מכוער וטיפה גדול:)

אולי כבר אפשר להכניס שם מארז רגיל בשכיבה :)

פורסם
  • מחבר

רעיון נחמד רק אין עם זה בעיתיות שהמארז שוכב על הצד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים