פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים התקציב עד 650-700 שקל גג, בשאיפה לכמה שפחות. (אני מניח שבסכום הזה אפשר יהיה למצוא רק 1.5, אבל גם טוב)יש המלצות, רעיונות - למה כדאי לשים לב, ממה להיזהר ....הכי זול שמצאתי (בזאפ) זה הכונן הזה:http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2472שווה משהו? (ראיתי שיש לו גם כניסת eSATA שהיא מהירה פי כמה וכמה מה USB2)יש עוד מקומות שמוכרים כוננים חיצוניים בסדר גודל של 1.5 עד 2 טרה במחירים שפויים?יש המלצה ספציפית על דגם\חברה מסויימת ?אשמח לשמוע!
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים שלום לך אין לו כניסת ESATA , רק USB 2. במצב של היום יש שתי ברירות - או לחטןף מה שיש או לחכות לזמנים טובים יותר.
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר כן שמעתי שהמצב די בקאנטים...למה מה היה טווח המחירים של 1.5 טרה עד לפני חצי שנה\שנה ?יש עד כדי כך הפרשי פערים במה שמוכרים היום בארץ (מחירים בזאפ לדוגמא) ?
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים זה כבר הגיע לכונן פנימי של 2 טרה ב290 ש"ח הכי נמוך שהיה.בכוננים חיצוניים נראה לי 2 טרה ב400 ומשהו ככה, אולי יותר נמוך אפילו.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר וואו! איזה הפרשים...נחכה שיחזרו למחירים שפויים, כרגע ממש לא לחוץ.בגדול - יש דגם ספציפי שאתם מכירים שהוא טוב? (בתקציב הנ"ל)עדיף כונן שמגיע עם אוורור או שזה מעלה קצת יותר את המחיר.. ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.