עבור לתוכן

התייצעות לגבי מארז חדש - Full Tower.

Featured Replies

פורסם

שלום אני די חדש פה , אז נעים להכיר.

לא מזמן קניתי כמה חלקים ובניתי מחשב די חזק ( i5 2500k @ 4.5ghz / gskill 16gb 1700mhz / antec sli psu 900w / Noctua DH-14 / GTX 570 @ 860 stable / Asus P8Z68-gen3 ) .

בתכלס אני חייב מארז חדש גם מבחינת קירור וגם מבחינת אסטטיקה ואיכות , חשבתי על HAFX של CM ויש גם את ה CORSAIR 800D שהוא נראה מעולה אבל קצת יקר :\

יש להתחשב בזה שאולי ארצה להחליף את הקירור משום שהוא חוסם לי מלא מהלוח אם ואת הזיכרונות ( אולי ב H100 ) .

אשמח להצעות למארזים איכותיים וטובים! תודה רבה.

פורסם

היי

אתה צריך מארז לקירור אויר או מעוניין לשים קירור מים בעתיד?

פורסם

Corsair obsedian 800D

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מתכנן על H100 בלבד... לא יודע מה יהיה בעתיד.

מארז נוח , קר , איכותי :)

פורסם

קיימת האפשרות לקחת מיד טאור גדול כדוגמת ה 600T של Corsair, ה H100 יתאים לו בקלות.

יש גם פול טאורים טובים וזולים יחסית כמו CM ATCS 840 או NZXT Phantom.

ה 800D עם כמה שהוא מצויין לא נחוץ לרוב האנשים.

פורסם
  • מחבר

קיימת האפשרות לקחת מיד טאור גדול כדוגמת ה 600T של Corsair, ה H100 יתאים לו בקלות.

יש גם פול טאורים טובים וזולים יחסית כמו CM ATCS 840 או NZXT Phantom.

ה 800D עם כמה שהוא מצויין לא נחוץ לרוב האנשים.

אם אני כבר לוקח אז זה full tower ולא שווה כבר להשקיע במארז כמו ה CORSAIR ? הוא נראלי יחזיק לי כמה שנים טובות :)

פורסם

תלוי אם תנצל את ההשקעה שלך, האם יש לך צורך ב Hot Swap ? האם תתקין רדיאטור משולש ? מערך SLI/CF של שני כרטיסים או אפילו שלושה ?

ה 800D הוא מארז שמביא הכל לשולחן ועולה בהתאם, ה 600T נותן חשיבות למחיר ולכן חוסך במספר תכונות שלא נחוצות לרוב האנשים.

עדיין יש בו המון מקום עבודה, תאימות לקירור מים, אפשרויות רבות לסידור כבלים וקירור אוויר מצויין.

פורסם
  • מחבר

תלוי אם תנצל את ההשקעה שלך, האם יש לך צורך ב Hot Swap ? האם תתקין רדיאטור משולש ? מערך SLI/CF של שני כרטיסים או אפילו שלושה ?

ה 800D הוא מארז שמביא הכל לשולחן ועולה בהתאם, ה 600T נותן חשיבות למחיר ולכן חוסך במספר תכונות שלא נחוצות לרוב האנשים.

עדיין יש בו המון מקום עבודה, תאימות לקירור מים, אפשרויות רבות לסידור כבלים וקירור אוויר מצויין.

כן בעתיד אני מאמין שאני אקנה עוד כרטיס מסך... ואם אני קונה אז אני חייב FULL TOWER ... אולי נלך על ה HAFX ? למרות שראיתי שהציונים של ה 800D בהרבה יותר טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים