פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים התחיל להיות לי מסכים כחולים והבנתי שזה קשור לכונן SSD Vertex 3אז הורדתי עדכון שאמור לפתור את הבעיה אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותו.זה רושם לי הודעה "Firmware update is not supported on primary drive
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים המשמעות שלא ניתן להפעיל את עדכון הקושחה על הדיסק הראשי המשמש את מערכת ההפעלה. הפתרון להתקין באופן זמני על דיסק אחר מערכת הפעלה ולהפעיל את עדכון הקושחה ממנו. יש שורה אדומה בקישור ההורדה Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update.תרגום ->עדכון הקושחה מארגז הכלים אינו נתמך כאשר Windows פועל את הכונן שאתה מנסה לעדכן.
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים מה שבעצם אומר שעידכון שלך כניראה לא היה מוצלחנסה לעדכן פעם שניה.ושאלה קטנה למה אתה חושב שמסכים כחולים זה בגלל הSSD ולא מגורם אחר.. ?
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים זה ידוע היה על זה כתבה פה באתר..לי היה agility 3 ונעלמו לי המסכים הכחולים אחרי העדכון..גם לי הייתה אותה השגיאה ובשביל לפתור אותה התקנתי מערכת הפעלה על הכונן הקשיח ודרכו עדכנתי את ה-SSD.בהצלחה
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים מחבר טוב התקנתי ווינדוס 7 על כונן אחר, נכנסתי לווינדוס החדש וניסתי להתקין וזה עדיין רושם את אותו הודעה. אני כבר באמת מיואש
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים מחבר הבנתי שצריך להגדיר את ה Boot על הכונן הקשיח שעליו יושב הווינדוס החדש אבל משום מה זה לא נותן ליזה רושם "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER"הדיסק של הווינדוס שממנו התקנתי היה בתוך הסידי....
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים שוב, לי הייתה אותה בעיה, זה מה שענו לי שסידר את זה:כשאתה מפעיל את המחשב תסתכל על הודעות החומרה של לוח האם (לא ההודעות של חלונות 7)צריכה להיות שם אופציה ללחוץ על F כלשהו (לפעמים 11) ואז אתה מקבל תפריט עם כל האמצעים שיש לך לבצע BOOTבדרך כלל מספר דיסקים קשיחים, CD , כונן 1.44, אביזרים שונים וכ'בחר שם את הכונן שיבצע את ה-BOOTלחילופין אתה יכול להכנס לביוס ולבחור שם את הכונן שיבצע את האיתחולאיזה לוח אם יש לך ?*קישור לדיון שפתחתי בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515744.0בהצלחה!
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים מחבר כדיי להיכנס לביוס אז אני צריך ללחוץ על מקש ה-Del, ובשביל להיכנס ל-Boot אני צריך ללחוץ על F12 אבל אני לא יודע באיזה כונן אני אמור לבחור? שאני נכנס לבוט ושאני בוחר בכונן שעליו מותקן הווינדוס החדש הוינדוס פשוט לא עולה זה רושם לי"DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER"
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים הלכ לפי מדריך?כי אתה יודע שאתה צריך בביוס להגדיר את הארד דיסק שלך לIDE.אחרת העידון לא יעבוד.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר אני לא כל כך מבין בכל מה שקשור לביוס ולבוטאיך אני מגדיר אותו ל IDE?סורי אבל אני פשוט לא מבין בזה אני מפחד לעשות משהוא שבטעות ידפוק את כל המחשב.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר חיפשתי בכל הביוס ולא מצאתי איך לשנות את הארד דיסק לIDEנכנסתי ל - Advanced BIOS Features כתוב לי שם הארד דיסק, אבל אין אפשרות להפוך אותו לIDE.אני חושב שאצלי זה כנראה שונה בגלל הלוח אם יש לי את הלוח Z68XP-U4
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים תבדוק אצלך בBIOS מקום IDE עם יש לך אפשרות לעשות על RAID כי בדגם של הלוח אם שלך כתוב לעשות את זה על RAID יש לך שם משהו שכתוב ?operating system and drivers
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים טוב התקנתי ווינדוס 7 על כונן אחר, נכנסתי לווינדוס החדש וניסתי להתקין וזה עדיין רושם את אותו הודעה. אני כבר באמת מיואש התקנת את מערכת ההפעלה על כונן אחר כשרק הוא מחובר למערכת או שהתקנת לדיסק אחר כשהדיסק עם מערכת ההפעלה ב- SSD מחובר גם הוא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.