עבור לתוכן

NFS Underground 2 - זוכרים?

Featured Replies

פורסם

פתאום נזכרתי כמה אהבתי את המשחק הזה, הכי זרם מכל הNFS שבאו אחריו.

מישהו חושב אחרת? שיחקתם במשחק מירוצים אחר שהיה יותר מהנו ממנו?

אני ממש לא, לא קרוב אפילו.

אשמח לשמוע את דעתכם ואולי המלצה?

פורסם

הוא ה-NFS היחיד ששרד אצלי במחשב עד עכשיו..

למרות שהגראפיקה בסיסית, המשחק ממש מהנה.

פורסם
  • מחבר

בדיוק!

זה קורה עם הרבה משחקים - ככל שמנסים לפתח ולחדש אותם, הם נהרסים (אם הם היו טובים בהתחלה כמובן).

פורסם

need for speed the run!!!! משחק אדיר-גרפיקה מהממת והוא ממש מרגיש ארקיידי כזה .מרגישים מאוד טוב את המכונית ובכלל מאוד מאוד אהבתי,שיחקתי בכל המשחקים בסדרה.חובה לשחק עם גוייסטיק של אקס בוקס 360-הרטט שנכנסים לכל הדרכי עפר וכו ממש מוסיף.משחק ממש ממש יפה-אני בשלב 3 בינתיים.נ.ב חבל שנעלו אותו ל 30 פראפס-מקווה שייצא פאטש שיסדר את זה.למרות שזה לא הכי מורגש.בכל מקרה ממליץ בחום

פורסם

מסכים לגמרי, המשחקים הישנים הכי טובים אני בכלל לא משחק חדשים ואהובים עליי ביותר הם DIABLO 1, FALLOUT 2, UT99 ומהמירוצים של המחשב באמת NFSU2 וMOST WANTED היו הכי טובים. המכוניות בMW והמשטרה שכל הזמן רודפת אחריך פשוט כיף ומפעיל יצירתיות להתחמק.

פורסם

הבעיה האמיתית של NFS היא שהם ניסו לעזוב את קטגוריית ה"ארקייד" ולייצר סימולטור ,אל תבינו אותי לא נכון ,אני אוהב סימולטרים ,אבל בשטח הזה אני מעדיף להשאר עם Forza Motorsport3/4 או GT5 , כנראה שעכשיו הם הבינו איך NFS צריך להיות ,ואני חושב שעם שני המשחקים האחרונים הם בהחלט הולכים בחזרה לכיוון הנכון .

פורסם

מעדיף את אנדרגאונד (1) אחר את MW ורק אז את אנדרגאונד 2...

2, מזכיר את אחד מדי במרוצים, והעיר הפתוחה משעממת למדי, מה שהמשטרה העצבנית של MW מתקנת.

בכל מקרה זכורים לי עשרות הניסיונות שהייתי מעביר בניסיון נואש לעבור את הנוקאוט של מרוץ 73, שפוט לא הלך לי בו כלום.

פורסם

UNDERDOG 1 היה חרא משחק ולא יודע איך אתה משווה אותו בכלל ל2. מעט מדי אפשרויות, פשוט ביותר וחסר הרבה שדרוגים, מכוניות ומירוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים