פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים התקשרתי עכשיו לחנות, מסרו לי שקיריל אמר שלא ידוע להם שהמכירה נסגרה עדיין, ושהם מחכים שיעבירו להם רשימה עם שמות וטלפונים והם יצרו קשר עם הקונים.לא ראיתי שעשו רשימת טלפונים...
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים אנחנו מבררים עם חנויות נוספות לראות אם אפשר להשיג מחיר יותר טוב. במידה ולא נעדכן כאן.
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים אנחנו מבררים עם חנויות נוספות לראות אם אפשר להשיג מחיר יותר טוב. במידה ולא נעדכן כאן.מקווה שגם במידה וכן ;D
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים מה נסגר? 1380 שקל זה ממש זול כולל משלוח, קשה לי להאמין שמישהו יתן הצעה יותר טובה...
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים חברים בבקשה קצת סבלנות. OMC צריכים להחזיר לי תשובה ויש עוד אנשים שרוצים להצטרף. עוד קצת להמתין והכל יסתדר.
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים מחבר חברים בבקשה קצת סבלנות. OMC צריכים להחזיר לי תשובה ויש עוד אנשים שרוצים להצטרף. עוד קצת להמתין והכל יסתדר.הי, יש איזה עדכון?
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים הם התקשרו אלי עם הצעת מחיר לפני כשעה, והמחיר שהם הציעו משמעותית גבוה יותר מההצעה של TMS. הוא אפילו גבוה יותר מזאפ. הם ביקשו לחזור אלי עם עוד הצעה, אבל אני בספק שהם יוכלו לתת מחיר טוב יותר
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים טוב יפה זה מתקדם...tommy5000, יש לך סיכום יותר טוב של סך המעוניינים בשני המסכים? נדמה לי למשל שאפשר להוריד את ofri11 מ 2412 ולהכניס אותו ל2312 ...כל המתנדנדים, אנא תנו אישור סופי בכדי שיהיה לנו יותר קל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.