עבור לתוכן

מחירים בפיצריות

Featured Replies

פורסם

אבל פיצות באמת טובות זה רק בתל אביב, אבל משלמים בהתאם.

אתה מדבר כמו פוץ תל אביבי מצוי.

אומנם אין לי יותר מידי מושג בפצריות הבוהמה התל אביבית, אבל יש לא מעט פיצות מצויינות בצפון ובשאר הארץ (לא יודע לגבי הגולן והנגב).

אכלתי בפרגו, היינו בצבא מזמינים משם לעתים דחופות. חביבה+ אבל רחוקה מלהיות להיט, מה שכן היתה זולה מאוד (1+1 פלוס שתיה באיזה 70 שקל).

• תגובות 139
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לנו עדיין אחלה פיצה בקניון, בעיירה הפריפריאלית שלנו עם משולש ב-10 ש''ח :)

פורסם

על טורינו כבר דיברנו בעבר, עוד לא יצא לי לנסות אותה שוב. מה רע בורוניקה שבקריון?

של פדאל הרבה יותר טעימה מטורינו. אחת הפיצות הטובות באיזור ( פאדל ) גם יותר מהאט.

פורסם

על טורינו כבר דיברנו בעבר, עוד לא יצא לי לנסות אותה שוב. מה רע בורוניקה שבקריון?

לא יודע, לא ניסיתי.

אני מקבלת את המבצעים האלה לאימייל.... (שמנמנה שכמותי)

אבל רציתי פיצה עכשיו.. אני לא אחכה עד למבצע הבא.... מה לעשות............ :/

מניח שקיבלת את זה הבוקר...

2011-11-16.jpg

פורסם

הפיצה הדקה של דומינוס על הפנים (גם הפאף).

פורסם

:imwithstupid:

עריכה: מרפי יא בן זונה.

פורסם

זה קורה לי תמיד.. ב-99% מהפעמים שאני משתמש בסמיילי הזה או בזה " ^^^^^ ".

פורסם

אולי כדאי להזהיר לפני פרסום הודעה שאתה הולך לפתוח עמוד חדש? (כמו שבזמן כתיבת תגובה מישהו הגיב)

פורסם

אתה מדבר כמו פוץ תל אביבי מצוי.

אומנם אין לי יותר מידי מושג בפצריות הבוהמה התל אביבית, אבל יש לא מעט פיצות מצויינות בצפון ובשאר הארץ (לא יודע לגבי הגולן והנגב).

אכלתי בפרגו, היינו בצבא מזמינים משם לעתים דחופות. חביבה+ אבל רחוקה מלהיות להיט, מה שכן היתה זולה מאוד (1+1 פלוס שתיה באיזה 70 שקל).

אז אולי במקום להתחיל לקרוא אחד לשני בשמות תספר על פיצרייה טובה? כי אכלתי המון פיצות בכל רחבי הארץ, גם הפיצות הכי טובות שאכלתי לא היו משהו מיוחד, פיצה רגילה לגמרי פשוט טיפה יותר טובה מהרוב, לעומת זאת בתל אביב יש פיצריות שהפיצה שלהם היא באמת משהו מיוחד, לא סתם עוד דומינוס עם שם אחר.

בקיצור, תנסה את טוני ווספה ופיצריות בסגנון ואז תדבר, זה פשוט רמה שונה של פיצה.. זה כמו להשוות מקדונלדס למיט לופט (וזה בראשון! שלא תפחד מזה שזה תל אביבי מידי..)

דרך אגב, לא יודע איך עדיין לא אמרו אותה, אבל רשת עגבנייה יש להם פיצה מצויינת בהשוואה לשאר הפיצריות הנורמליות (אלה שלא לוקחות 90 שקל על פיצה כמו בטוני ווספה והפיצריות בסגנון הזה)

פורסם

הדיון הזה גורם לי להזכר בסניף החיפאי של פיצה רימיני ברחוב הנביאים בהדר. הפיצה הטעימה ביותר שאכלתי בחיי.

למה סגרו?? למה??? :(

ואם כבר מדברים על מחירים, אני זוכר שבתור ילד (לפני כ-20 שנים) הייתי עובר שם והיה רשום בשלט: "משפחתית - 11 ש"ח" (באמת :) )

פורסם

:imwithstupid:

ריכה: מרפי יא בן זונה.

סימפטומים ראשונים לחוסר שינה.. הייתי בטוח שזה דומינוס! :facepalm:

פורסם

עמרי, כמובן שקבלתי את זה למייל (: אבל אין לי הרבה מה לעשות עם זה. המבצע מדבר על שני מגשים ואני די לבד בעניין.... חח (:

לפעמים יש להם יציאות של 45 ש"ח למגש ואז אני מזמינה גם אם בכלל לא בא לי פיצה!

אגב, מישהו פה דיבר על פיצה עגבניה.

אחת הפיצות הגרועות שאכלתי בחיי. באמת. זה כמו לשים רוטב וגבינה על חתיכת קרטון ביצוע. אין לי תיאור אחר.

פורסם

עמרי, כמובן שקבלתי את זה למייל (: אבל אין לי הרבה מה לעשות עם זה. המבצע מדבר על שני מגשים ואני די לבד בעניין.... חח (:

לא מצליח להבין מה הבעיה :)

עשיתי את זה כבר מלא פעמים..

אני אוכל חצי מגש מזה וחצי מגש מזה (כדי לגוון, כי אני מזמין כל מגש שונה.. או בסוג הבצק או בתוספות..), ואת החצאים השניים שומר למחר. לא נורא בכלל.

אגב, מישהו פה דיבר על פיצה עגבניה.

אחת הפיצות הגרועות שאכלתי בחיי. באמת. זה כמו לשים רוטב וגבינה על חתיכת קרטון ביצוע. אין לי תיאור אחר.

+1

פורסם

לא מצליח להבין מה הבעיה :)

עשיתי את זה כבר מלא פעמים..

אני אוכל חצי מגש מזה וחצי מגש מזה (כדי לגוון, כי אני מזמין כל מגש שונה.. או בסוג הבצק או בתוספות..), ואת החצאים השניים שומר למחר. לא נורא בכלל.

אם הית רואה אותי, הית מבין שאין לי פונקציה של אכילת מגש שלם.

אני אוכלת חצי מגש. ובד"כ אח"כ אני לא מסוגלת לזוז.

אז את מה שאתה עושה, אני עושה עם מגש אחד. חצי היום וחצי מחר. (:

פורסם

המחירים באמת מוגזמים. לא משנה כמה ומה אני מזמין, תמיד יוצא בסביבות מאה שקל (גם עם 50 אחוזי הנחה מסלולארי שהיה לשבועים לא מזמן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים