עבור לתוכן

מחירים בפיצריות

Featured Replies

פורסם

והנה שוב תושבי "מדינת תל אביב" מתגלים במלוא תפארתם..

מדהים איך הוא אפילו לא מעלה על דעתו מין אופציה הזוייה כזאת שיש אנשים שגרים מחוץ לגבולות ה"מדינה" שלו..

בטח מבחינתו הסניף שלהם בהרצליה זה כבר סניף בינלאומי :)

• תגובות 139
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי אוכל את הזבל הזה?

ב-110 שקל אתה מביא מטוני ווספה פיצות הרבה יותר טובות והרבה יותר פיצה...

+1 עם אקסטרה פפרוני.

פורסם

הפיצריות לא הכי אשמות פה אלא חברת החשמל ארנונה מים שכירות הממשלה שמעלה את מחירי הלחם/חיטה

אבל עדיין אין לשכוח שהפצריות קונות בסיטונאות בכמויות גדולות ובהנחה ענקית ! אין הצדקה למגש פיצה ב-60 ש"ח +

וגם אין הצדקה לדרוש על תוספת 10 ש"ח+

אם כל זאת פיצה זה טעים ואין מה לעשות אנשים ימשיכו לקנות כמו שקונים קוטג' !

פורסם

כל האשכול הזה עשה לי חשק לפיצה.

הזמנתי הרגע מפיצה האט פיצה עבה עם תוספת פטריות. 82 ש"ח.

אפילו אני חושבת שיש פה הסחפות קלה.............. :/

פורסם

זה סתם כי את חציל ים פראייר כנראה :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150365828902986&set=a.316219202985.147863.287401977985&type=1&ref=nf

משפחתית + תוספת + שתיה = 65 ש"ח.

זה לא זול, אבל בטח שלא 82 ש"ח (ובטח בלי שתיה) ...

אה סליחה, הקופון נגמר אתמול בחצות...

אבל יש להם כאלה כל הזמן :)

פורסם

אתה יכול להגיד את זה בערך על כל מוצר מזון שקיים. אתה יודע איזה קל זה להכין לבאנה, חומוס, גבינה לבנה? פאקינג סלט חצילים מצ'וקמק שעולה לך איזה 12 שקל לרבע קילו? שלא לדבר על פסטה, לחם, עוגיות, פופקורן.

חוץ מזה נכנס פה העניין של הזמן - להכין אוכל לוקח הרבה זמן ולרובנו אין שלוש שעות ביום להיות במטבח. וגם אם היה, לא בטוח שאנשים רוצים להעביר ככה את הזמן הפנוי שלהם.

וגם יש לא מעט אנשים שהזמן שלהם יותר יקר מפיצה - הרי לוקח כמעט שעה להכין פיצה נורמלית (עם כל המסביב, לקצוץ דברים לרוטב ותוספות וללוש בצק ולרדד וכו' וכו'). אם שעה שלי שווה יותר מ-60 ש"ח אז אני מעדיף לקנות פיצה איכותית של דומינוס במקום לבזבז שעה על להכין אחת בעצמי...

אני לא מבין את ההשוואה. אתה עובד 24/7?

פורסם

אתה יכול להגיד את זה בערך על כל מוצר מזון שקיים. אתה יודע איזה קל זה להכין לבאנה, חומוס, גבינה לבנה? פאקינג סלט חצילים מצ'וקמק שעולה לך איזה 12 שקל לרבע קילו? שלא לדבר על פסטה, לחם, עוגיות, פופקורן.

חוץ מזה נכנס פה העניין של הזמן - להכין אוכל לוקח הרבה זמן ולרובנו אין שלוש שעות ביום להיות במטבח. וגם אם היה, לא בטוח שאנשים רוצים להעביר ככה את הזמן הפנוי שלהם.

וגם יש לא מעט אנשים שהזמן שלהם יותר יקר מפיצה - הרי לוקח כמעט שעה להכין פיצה נורמלית (עם כל המסביב, לקצוץ דברים לרוטב ותוספות וללוש בצק ולרדד וכו' וכו'). אם שעה שלי שווה יותר מ-60 ש"ח אז אני מעדיף לקנות פיצה איכותית של דומינוס במקום לבזבז שעה על להכין אחת בעצמי...

זה הרבה פחות עניין של זמן מאשר חוסר ידע ועצלנות (אנשים מבזבזים זמן חופשי חודשי ושלא ישלו את עצמם). אצל אח שלי זה אחרת הוא נהנה לבשל, כיף לו! הוא מכין מתוך בחירה לא מתוך אילוץ. הוא עושה בורקסים מיוחדים, מאפים שונים, עוגות טריפל שכבות עם מוסים גלידות וקצפות , תבשילים וונזידים למינהם וכו' אם היה רוצה היה יכול כבר לפתוח מסעדה/מאפיייה עם הידע שכבר צבר.

הפיצה ליד הבית שלי היא "פיצה ירושלים" שלומרות שהיא טעימה מאוד היא כול כך דקה וקמצנית בבצק וגבינה שבדרך כלל אני יכול לחסל מגש שלם לפני שאני באמת אשבע ויבוא על סיפוקי. סורי 60 ש"ח היא לא שווה (וזה עוד בלי תוספות - הכי פשוט שיש), בזבוז של כסף. סלייס אני מסיים בשלושה בייסים.

יש לנו תרבות של ג'אנק פוד ואכילה בחוץ, בזבזנות על כול צעד ושעל זה לא מתחיל ולא מסתיים באוכל.

פורסם

והנה שוב תושבי "מדינת תל אביב" מתגלים במלוא תפארתם..

מדהים איך הוא אפילו לא מעלה על דעתו מין אופציה הזוייה כזאת שיש אנשים שגרים מחוץ לגבולות ה"מדינה" שלו..

בטח מבחינתו הסניף שלהם בהרצליה זה כבר סניף בינלאומי :)

אני גר באריאל...

אבל אין לי בעיה פעם בחודש חודשיים לנסוע אחרי העבודה לדיזינגוף בשביל פיצה, כמו שאין לי בעיה לנסוע לרמת ישי בשביל סטייק טוב.

אז sod off :)

פורסם

האט תמיד היתה יקרה 70-80 שקל למגש. כנ"ל לגבי שאר הרשתות, אבל לא עד כדי כך.

פיצות שכונתיות איכותיות תמיד היו בסביבות ה-40-50.

והמקום היחידי שהיית מקבל 2 מגשים ב-70 שקל זה במבצעים של 1+1.

בחיים אבל בחיים לא היה מקום שמוכר פיצה נורמלית 2 מגשים ב-50 שקל.

פורסם

למי שמעוניין באתרי הקופונים לפעמים יש מבצעים טובים

לדוגמא מבצעים קיימים:

פיצה האט והפעם דיל חם במיוחד - פיצה משפחתית + לחם שום למימוש מיידי כולל משלוחים* רק ב-44.90 ₪

בצד שמאל למעלה יש את המבצע של פיצה האט

חמה ומשפחתית! רק ₪39 לפיצה משפחתית ללא תוספות + בקבוק שתייה באחד מסניפי רשת 'סבארו'!

למעלה תבחרו בראשי ואז למטה בסבארו

יש גם המון מבצעים בפייסבוק בעמודים של דומינוס לדוגמא.

ובאתרי הקופונים כבר היו מבצעים הרבה יותר שווים, 22 שקל לפיצה משפחתית בפרגו וכו'

אז המחירים גבוהים בעקרון רק למי שלא יודע לדוג את המבצעים :)

פורסם

אני לא מבין את ההשוואה. אתה עובד 24/7?

זה בדיוק העניין, אני לא - ואני גם לא רוצה לעבוד 24/7.

אם הייתי צריך להכין כל מוצר שאני צורך (לא רק אוכל, אם כבר נכנסים לזה - מה עם לתקן לבד דברים בבית, לא כזה מסובך ללמוד קצת חשמל, קצת אינסטלציה וכו') כנראה שהייתי 'עובד' בצורה כזאת או אחרת באופן רציף מהרגע שהייתי מתעורר ועד הרגע שהייתי הולך לישון - ועדיין לא הייתי מספיק הכל והיו שרותים ומוצרים שהייתי צריך לקנות כדי להשלים.

בשבילי יש איזה חלק מהיום שאני מוכן להשקיע ב'עבודה'. אני משקיע אותו בג'וב שלי (ונניח עוד X זמן שהולך על סידורים בבית). בזמן שנשאר לא מתאים לי לעבוד. ואם אני מרוויח מספיק בשביל לשלם על פיצה אני לא רואה בזה דבר רע.

מעבר לזה כן, יש ממש את החשבון של כמה שווה שעה שלי לעומת כמה זמן לוקח לי לייצר בעצמי את המוצר שאני קונה.

תחשוב על הקונספט הכי פשוט של עוזרת - למה להביא מישהו פעם בשבוע שארבע שעות תנקה את הבית? תעשה את זה לבד. תעבוד במשרה 90% ותנקה את הבית לבד. כל מי שעובד במשמרות יכול בקלות להפסיד משמרת אחת בשבוע בשביל להכין לעצמו פיצות ולנקות את הבית - אבל אם בג'וב שלך אתה מרוויח לשעה יותר מהעוזרת, אז בעצם זה לא משתלם. עדיף לך להשאר בעבודה ושהיא תנקה. וב-4 שעות האלה עשית רווח נקי במקום הפסד.

לא תמיד החישוב הזה פרקטי, כי מי שעובד גלובאלי, בכל מקרה לא ירוויח כסף בין שש בערב לעשר (אלא אם כן משלמים שעות נוספות). אבל יש לא מעט ג'ובים - פרילנסרים, משמרות, תכנות/web (תמיד אפשר לעשות משהו בבית ולהרוויח קצת אקסטרות) - שזה לגמרי פרקטי בשבילם.

nat64x - מסכים איתך שלרוב אנשים לא באמת בוחנים את העניין ועושים את השיקול, אלא מעדיפים סתם לשבת על התחת כי זה נוח - אבל זה לגיטימי. מי שלא אוהב לבשל ומרוויח כסף, למה שיתחיל עכשיו לעבוד במקום לבהות באיזה טלוויזיה. אפשר לקרוא לזה עצלנות, אבל בסה"כ זכותם של אנשים לנוח אחרי שהם היו בעבודה 8-9 שעות (+שעתיים בפקקים ::) ). בלי קצת רגעים שקטים תהיה פה התמוטטות עצבים גלובאלית.

* ראוי לציין שהכל פה לגמרי אקדמי מבחינתי -בתכלס אני מאד נהנה לבשל ואני מכין אוכל כל הזמן (גם פיצות ;D ) ומבזבז על זה שעות על גבי שעות כל שבוע... אבל לצורך הדיון, נניח שאני לא אוהב לבשל ובשבילי זה עבודה :silly:

פורסם

זה סתם כי את חציל ים פראייר כנראה :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150365828902986&set=a.316219202985.147863.287401977985&type=1&ref=nf

משפחתית + תוספת + שתיה = 65 ש"ח.

זה לא זול, אבל בטח שלא 82 ש"ח (ובטח בלי שתיה) ...

אה סליחה, הקופון נגמר אתמול בחצות...

אבל יש להם כאלה כל הזמן :)

אני מקבלת את המבצעים האלה לאימייל.... (שמנמנה שכמותי)

אבל רציתי פיצה עכשיו.. אני לא אחכה עד למבצע הבא.... מה לעשות............ :/

פורסם

אני יודע שתכף יסקלו אותי באבנים

אבל תמיד יש את האופציה של פיצה מעדנות ;D

פורסם

לא תקין. צריך אשכרה לרדת לסופר ולהצטייד בחבילה, זה חמור כמעט כמו להכין אוכל לעצמך.

פורסם

עדיף כבר לשים פיתה עם קטשופ וגבינה צהובה במיקרוגל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים