עבור לתוכן

המלצות לסדרות טלוויזיה חדשות עונה ראשונה.

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד על התרגום! מקצועי ביותר!

רק שתבין שכל אתרי הכתוביות הישראלים עדיין לא פרסמו כתוביות... לא יודע מה הולך איתם, עושים בכוונה או משהו.

תודה רבה על התרגום!

• תגובות 108
  • צפיות 31.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לא לחכות לגירסה רשמית של הפרק?

WEBRIP זה גירסה פחות טובה...

פורסם

אתה לא מתכוון לשים את זה באתרים הישראלים?

אני רואה תגובות של אנשים והם פשוט משתגעים שהתרגום לא יוצא...

פורסם

כתבת מקודם שהם לא נותנים למתרגמים להעלות פרקים שהסדרה כביכול "בבעלותה" של קבוצת תרגום, שזה בולשיט אחד גדול לדעתי, וקראתי איפשהו שהאתר סרטים (שהכתוביות שלו עברו לדומיין בשם סאבטייטל) כן נותנים לכל מתרגם שרוצה להעלות תרגום שלו, רק אם בא לך לגאול את עם ישראל שלא יודע לחפש בגוגל מיסוריהם :)

פורסם
  • מחבר

כתבת מקודם שהם לא נותנים למתרגמים להעלות פרקים שהסדרה כביכול "בבעלותה" של קבוצת תרגום, שזה בולשיט אחד גדול לדעתי, וקראתי איפשהו שהאתר סרטים (שהכתוביות שלו עברו לדומיין בשם סאבטייטל) כן נותנים לכל מתרגם שרוצה להעלות תרגום שלו, רק אם בא לך לגאול את עם ישראל שלא יודע לחפש בגוגל מיסוריהם :)

אתה יותר ממוזמן לנסות... :facepalm: דווח איך הלך. ברצינות, תנסה. אתה תעשה לי שרות אם תנקץ להם ואתה ועוד משתמשים תציפו אותם.

אתה חושב שאני נהנה מזה שאני צריך לפרסם את התרגום בעצמי? אין לי ברירה.

זה מה שיש לאתר סרטים=סאבטייטל לומר בנושא:

http://sratim.co.il/viewpost.php?pid=330947

7. במקרה של פרק לסדרה: במידה ומתרגם הסדרה לא שיחרר/פעל-לשיחרור כתובית לאותו פרק מסוים בטווח שלא עולה על חודש ימים, יהיו רשאיים מתרגמים אחרים לתרגם את אותו הפרק.(המשך של סעיף 4)

צריך לחכות חודש :screwy: . עדיין שיפור וצעד בכיוון הנכון לעומת המדיניות הקודמת שלהם.

זה תגבותו של בילד מנהל טורק:

שלום,

תודה על התרגום, אך איש מתרגם קבוע לסדרה ויהיו לה תרגומים לאורך כל העונה

חבל שיהיו כפילויות. תוכל לתרגם סדרה אחרת שלא מתורגמת כרגע על ידי אף אחד.

בכבוד רב,

מנהל אתר Torec.Net

סאבסאנטר היו שחצניים מידי מכדי אפילו להטריח את עצמם בתגובה.

לא תוכל לציין באתרים אלו אפילו בתגובות מבלי להיות מצונזר תוך פרק זמן קצר. כבר רבים ניסו.

עדיין חושב שזה "בולשיט אחד גדול"? כול האתרים האלה יודעים היטב וממזמן על הימצאות התרגום. לאף אחד מהם לא איכפת.

כולם בסצינה הזאת דפוקים על כול הראש. הסתומים עדיין תקועים ב-90%?

פורסם

הסצנה הזו דפוקה כבר שנים, תמיד יש איזה סיפור שהמתרגמים אוכלים חרא ממנהלי האתרים, ומסתבר ששלושת האתרים הישראלים מאכילים חרא את המתרגמים ולוקחים קרדיט לאתר שלהם.

אני חושב שזה בולשיט לא מהיום, אלה מהיום שטורק וקיוסאבס רק התחילו להתנגח... על מה המריבה? אנשים נותנים מעצמם לתרגם וכל אחד רוצה קרדיט על עבודה של מישהו אחר.

בכל מקרה העלתי לסאבטייטל את התרגומים, ציינתי אותך כמובן, וזו פשוט בושה לסצנה שיש פרק כבר שבוע וחצי ועדיין אין כלום משום קבוצה.

אתה הצדיק היחיד בסדום!

פורסם
  • מחבר

אין לי פייסבוק.

מישהו יהיה מוכן לפתוח דף פייסבוק לתרגומים במקומי? נשתמש בכוח ההמונים.

פורסם

צודק, גם סאבטייטל לא היו מוכנים לשים את הכתוביות באתר...

פשוט המיץ של הזבל...

פורסם

אין לי פייסבוק.

בחור כלבבי!

פורסם

אולי חלאס לפרסם את זה בשלושה ת'רדים שונים?

יש לך ת'רד אחד על הנושא, תפרסם בו וזהו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שניצל צודק. בואו נחזיר את הטראד למסלולו התקין.

MISSING

http://www.imdb.com/title/tt1828246/

SwxiX.jpg

סדרת אקשן על מרגלים וסוכניות ביון.

נחמדה מאוד. צפית לאחרונה בכל פרקיה - 7 במספרם.

ממליץ עליה, עשויה היטב, ומצליחה להחזיק עניין.

עריכה: הסדרה מאבדת כיוון לקראת סוף העונה. סדרה בינונית אבל בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים