עבור לתוכן

מה עושים עם הצללים המגעילים?

Featured Replies

פורסם

בכל הרשת אני קורא על זה ועוד לא מצאתי פתרון, הצללים נראים פשוט איום ונורא לא משנה על איזו הגדרה.

יש הצעות?

פורסם

אצלי בנייד המשחק על הגדרות מדיום והצללים נראים מצויין. אולי צריך (כמו שאני עשיתי) זה להתקין את הDX שמגיע בתוך התיקייה של המשחק.

פורסם

אצלי הצללים נראים בסדר גמור על אולטרה.

shadow.jpg

פורסם
  • מחבר

אצלי בנייד המשחק על הגדרות מדיום והצללים נראים מצויין. אולי צריך (כמו שאני עשיתי) זה להתקין את הDX שמגיע בתוך התיקייה של המשחק.

ניסיתי, ניסיתי גם דרייברים לכ.מ, לא עוזר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בכל הרשת אני קורא על זה ועוד לא מצאתי פתרון, הצללים נראים פשוט איום ונורא לא משנה על איזו הגדרה.

יש הצעות?

יש לי גם HD4850 ובהרבה משחקים יש את הבעיה הזאת. בזמנו התכתבתי עם התמיכה התכנית של Saphire ושלחתי להם סקרין שוטים מכמה משחקים והם טענו שאין לי שום בעיה בכרטיס.

פורסם

במידה וזה יעזור,

לך ל- mydocs / my games / skyrim כנס לקובץ SkyrimPrefs.ini ותעתיק לי הנה מה שרשום לך מ[Display] ועד [LOD]

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון שAMD ייחנקו, מצאתי עוד אנשים עם אותה בעיה ואין פתרון, לא קונה יותר כרטיס שלהם בחיים, זה כרטיס 3 שיש לי איתו בעיות.

דבר שני, התעסקתי כבר אינספור פעמים עם הINI, הגדרתי כבר כל קונפיגרציה אפשרית, בגלל שלא משנה על איזה הגדרות אני, זה משפיע כמעט ורק על הביצועים, החלטתי להגדיר את הצל על 0, זה לא מבטל את הצל אבל גם פחות שמים לב אליו וגם מקבלים עוד ביצועים, הנה הקוד:

iMultiSample=2
iWaterMultisamples=4
iMaxAnisotropy=4
iTexMipMapSkip=0
iTexMipMapMinimum=4
fDecalLOD1=500.0000
fDecalLOD2=1000.0000
iActorShadowCountInt=6
iActorShadowCountExt=6
fSpecularLODStartFade=2000.0000
fLightLODStartFade=3500.0000
iShadowMapResolution=0
fShadowBiasScale=0
iShadowMaskQuarter=0
iBlurDeferredShadowMask=0
bFXAAEnabled=0
fMeshLODLevel2FadeDist=9999999.0000
fMeshLODLevel1FadeDist=9999999.0000
fTreesMidLODSwitchDist=9999999.0000
fShadowDistance=0
iMaxDecalsPerFrame=100
iMaxSkinDecalsPerFrame=25

פורסם

שמע, לא יודע לגבי AMD, אני עדיין עם 4890 וכל דבר בינתיים רץ לי חלק לגמרי על HIGH. קצת קונפיגורציה והכל יעבוד.

אצלי זה מה שהגדרתי בדברים שקשורים לצל, נסה אותם.

iShadowMapResolution=4096

fShadowBiasScale=0.2500

iShadowMaskQuarter=4

iBlurDeferredShadowMask=3

fShadowDistance=4000.0000

iShadowFilter=3

fInteriorShadowDistance=3000.0000

bFloatPointRenderTarget=1

iShadowMode=3

bTreesReceiveShadows=1

bDrawLandShadows=1

bDrawShadows=1

-----

fMeshLODLevel2FadeDist=9999999.0000fMeshLODLevel1FadeDist=9999999.0000fTreesMidLODSwitchDist=9999999.0000

בשביל מה?!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

פחות או יותר התגברתי כבר על הבעיה אבל תודה על המדריך!

פורסם

פחות או יותר התגברתי כבר על הבעיה אבל תודה על המדריך!

איך?

יש לי את הבעיה הזאת עם כמה משחקים אחרים

פורסם
  • מחבר

גיליתי שההגדרות שאני משנה לא משפיעות על כלום ואז הבנתי שאני מתעסק עם הקובץ הלא נכון, בכל מקרה, הפתרון שמצאתי היה נקודתי למשחק הזה.

גם אני סובל מהמון בעיות ביחסית הרבה משחקים, לרוב אני פשוט לא מוצא פתרון בשום מקום, וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לי עם ATI, כמו שכבר כתבתי לפני, אין סיכוי שאני קונה עוד כרטיס שלהם אי פעם.

פורסם

גם אני החלטתי שאני יותר לא קונה ATI מאותה סיבה.

פורסם

גיליתי שההגדרות שאני משנה לא משפיעות על כלום ואז הבנתי שאני מתעסק עם הקובץ הלא נכון, בכל מקרה, הפתרון שמצאתי היה נקודתי למשחק הזה.

גם אני סובל מהמון בעיות ביחסית הרבה משחקים, לרוב אני פשוט לא מוצא פתרון בשום מקום, וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לי עם ATI, כמו שכבר כתבתי לפני, אין סיכוי שאני קונה עוד כרטיס שלהם אי פעם.

אתה יכול לחלוק את הפתרון? אני חווה את אותה הבעיה המעצבנת להחריד.

משחק כל כך טוב אבל עם גרפיקה כ"כ מיושנת. ממש חבל, זה פשוט פוגם מההנאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים