עבור לתוכן

מישהו הספיק לספור כמה פעמים הדמות בSP מתרסקת...?

Featured Replies

פורסם

מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום?

שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3 :D

פורסם

אם המשחק הזה היה מציאותי הוא לא היה מעניין אפחד

פורסם
  • מחבר

באמת? מה עם MW1? ::)

פורסם

אני לא מבין...

בכל משחק COD אם יורים בך אתה נפצע ואז מסתתר עד שהחיים יעלו וממשיך.

פורסם

הוא מדבר על זה שאתה נופל או שיורים בך למוות אבל אתה לא מת אחרי זה :P יש הרבה יותר מ 3 במשחק הזה, מאוד מוגזם. בכללי SP דיי בינוני, המוזיקה דיי חוזרת על עצמה ועלובה ויש הרבה יותר מידי BLOOM.

פורסם

לקראת סוף הקמפיין כבר התחלתי לצחוק על המשחק הזה. התחיל להרגיש כאילו אני משחק במשחק סוג ג' והמשימות האחרונות.. כבר איבדתי את העלילה לגמריי ואיפה לעזאזל אני נמצא בה.

פורסם

**ספוילר**

איזה תכנון גרוע של של הצבעים בפורום

אין אפשרות לכתוב ספוילר בשום צבע כדי שלא יבלוט :facepalm:

פורסם

מה הבעיה לכתוב ספוילרים ככה? זה עובד אחלה... - ?

באמת? מה עם MW1? ::)

אף משחק COD לא היה קרוב אפילו במעט למציאות, יש הבדל בין כיף מאוזן לבין מציאות.

פורסם

בחיי שפעם ראשונה שאני משתעמם מקמפיין של COD. השלבים ליניאריים ומשעממים, לא היה עדיין אף שלב אחד(!) שהציג חידוש כלשהו ואני פשוט מת לסיים את הקמפיין כבר.

פשוט בזיון

פורסם

גם אני מאוד מאוכזב מהמשחק..

סיימתי את המשחק אחרי 6 שעות (לא רצוף) ובתאכלס, שום דבר חדש, אותו מנוע כמו הקודם.. MW2 היה צריך להיות באורך של שני המשחקים האלה ביחד.

פורסם

זה כל כך בולט שהם הבינו שכל הקטעי OVER THE TOP בסופו של דבר העלו את הSP של המשחקים הקודמים לרמה אחת מעל כל שאר משחקי המלחמה בשוק

מה שכן בMW3 הם פשוט החליטו שהם עושים קטע כזה כל משימה ולכן לא מרגש יותר ולא OVER THE TOP....

בקיצור-הרסו את הדבר היחיד שהם ידעו לעשות כמו שצריך

פורסם

ה SP אמור להיות קמר יותר משל המשחקים הקודמים ובכל זאת הוא הרגיש לי ארוך מידי :P

לשחק ב SP רצוף זה בלטי אפשרי, את הקודמים עברתי ביום אחד (הפעם חלקתי את זה על 3 ימים).

הגימור רחוק מהרמה של המשחקים הקודמים, בשלב שנמצאים בהליקופטר (GUNNER) כל פעם הייתי צריך להתחיל מהתחלה ולא הבנתי למה. בסוף גיליתי שכל מה שעשיתי לא נכון זה להסתכל יותר מידי שמאלה :P יריתי על ההליקופטרים של האויב אבל בכל זאת לא מספיק ימינה בשביל שהמשחק יתן לי לעבור לשלב הבא :s07:

העלילה אל משהו בכלל ואפילו מציקה, לא רוצה לתת ספויילרים אבל כל מי שסיים את המשחק יסכים איתי שהם מצאו את הדרך הכי טובה שאפשר לזרוק את כל מה שהם עשו עד היום לפח.

פורסם

זה כל כך בולט שהם הבינו שכל הקטעי OVER THE TOP בסופו של דבר העלו את הSP של המשחקים הקודמים לרמה אחת מעל כל שאר משחקי המלחמה בשוק

מה שכן בMW3 הם פשוט החליטו שהם עושים קטע כזה כל משימה ולכן לא מרגש יותר ולא OVER THE TOP....

בקיצור-הרסו את הדבר היחיד שהם ידעו לעשות כמו שצריך

מה הכוונה over the top?

פורסם

יענו אפקטים מפוצצים כמו שאתה בהליקופטר והכל מתפוצץ סביבך וכאלה.. ובאמת כל שלב יש את זה כבר זה לא מרגש יותר

פורסם

יחסית למשחקים הקודמים הוא פחות טוב, אבל זה לא עושה אותו בוא נגיד גרוע

מה שכן המשחק היה די קצר לטעמי והקושי במשחק ירד, הרבה יותר קל לסיים משימות(במשחקים הקודמים עוד הייתי על דרגת קושי רגילה ובמשחק הזה עוד העלתי ל"קשה")

בקשר לפותח האשכול, לא ספרתי אבל באמת די קרע אותי לצפות בחבר צוות שלי נופל ומת ופתאום קם לתחייה חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים