פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים דילמה לא קלה. מצד אחד Skyrim מצד שני דייט. מצד אחד הנאה מובטחת, מצד שני פוטנציאל להנאה. (סביר להניח שלא כי כל הדייט בטח יתנהל כמו ראיון עבודה ארוך ומייגע לעזאזל כבר נשלח קורות חיים בפקס ונסגור את העניין) העלויות זהות. שובר את הראש ולא מצליח להחליט.
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים זה לא שאני נגד משחקים - גם אני מבלה מולם יותר מדי זמן, אבל לב, מה זאת השאלה הזאת? ברצינות? אני כבר מעכשיו מרחם על הבחורה.
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים אתה תשב שם ותפנטז על איך אתה מזיז את העכבר ובוהה במסך ...תשאר בבית, גם ככה הדייט לא יהיה מוצלח, אתה לא תהיה שם נפשית, סתם תופיע פיזית ותכניס בחורה תמימה לסרטים.
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים דבר אחד בטוח - אם בסוף אתה מחליט לבחור באופציית הדייט - בבקשה תתעד את זה בוידאו ותעלה לפה...
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים מחבר דבר אחד בטוח - אם בסוף אתה מחליט לבחור באופציית הדייט - בבקשה תתעד את זה בוידאו ותעלה לפה... כבר יש תיעוד http://www.alljobs.co.il/ArticlePage.aspx?LinkWord=maraton_new
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים א) למה העלויות זהות? הגזמת.2 בירות או בירה וקוקטייל או אפילו 2 בירות ו 2 כוסות יין לא עולים 250 שקל.רחוק מזה.ב) אם כזה מפריע לך שזה ראיון עבודה - אל תהפוך את הדייט לכזה.אל תכנס אפילו ל "איפה למדת?" וכל החרא הזה. פשוט תדבר על שטויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.