עבור לתוכן

The Elder Scrolls V- Skyrim - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עריכה:

ממה שאני קורא כאן: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skills בהמשך להתלבטות שלי בנוגע לPERKS במשחק וממה שאני מבין הSkills במשחק משפיעים רק על עליית הרמות (מה שבהמשך נותן Perk ושדרוג לHealth/Magicka/Stamina פעם אחת בכל עליית רמה). ומכאן מניחים שהPERKS הם אלו שמשדרגים את הנזק עם כלי נשק או את היעילות של השריון וכיו"ב.

שוב, שיפור ה SKILL בהחלט משפר את היכולת שלך בו גם בלי קשר ל PERKS. תקרא שם את התיאור של כל SKILL ותראה את זה בעצמך.

הנה למשל טבלת השיפור של SMITHING, כמו שאתה רואה SKILL גבוה יותר מאפשר לך לשפר ציוד לאיכות טובה יותר, רק שה PERKS מגבירים את זה עוד יותר:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Smithing#Item_Quality

• תגובות 584
  • צפיות 61.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא הגיוני בשיט שיכניסו את כל טמריאל בתור DLC. זה כאילו יתנו עוד 5-6 משחקים בתור תוספת? אם כבר הם אולי יעשו חבילות הרחבה של איזור אחר כל פעם אבל גם לא הגיוני.

פורסם

לא הגיוני בשיט שיכניסו את כל טמריאל בתור DLC. זה כאילו יתנו עוד 5-6 משחקים בתור תוספת? אם כבר הם אולי יעשו חבילות הרחבה של איזור אחר כל פעם אבל גם לא הגיוני.

אף אחד כמובן לא חושב שכל היבשת תהיה ב DLC, אבל זה שכל המפה נמצאת במשחק אומר 2 דברים:

1. סביר להניח ש DLC עתידיים יתרחשו באיזורים מחוץ לסקיירים, נניח אולי לא בכל מורווינד אבל לפחות בחלק מהארץ (כנראה המגדל האדום לפי מה שאומרים שם בלינק).

2. זה מאפשר למודרים להרחיב בקלות את המשחק לחלקים אחרים של היבשת, נניח אם מישהו ירצה לשחזר את כל מורווינד (הלוואי, אבל אני לא מאמין שזה יקרה).

פורסם

לעוד מישהו יש דלתות מסוימות שהטעינה שלהם פשוט לא נגמרת עד שצריך לעשות יציאה דרך CTRL+ALT+DEL?

פורסם

2. זה מאפשר למודרים להרחיב בקלות את המשחק לחלקים אחרים של היבשת, נניח אם מישהו ירצה לשחזר את כל מורווינד (הלוואי, אבל אני לא מאמין שזה יקרה).

למה לא מאמין? לoblivion יצאו שני מודים שהוסיפו את Elsweyr ואת Valenwood. זה לקח שנה-שנתיים של פיתוח אבל זה אפשרי.

אני מניח שקהילת המודרים של Skyrim תהיה יותר מפותחת מהקהילה של Oblivion אז.. אני אופטימי ;D

פורסם

למה לא מאמין? לoblivion יצאו שני מודים שהוסיפו את Elsweyr ואת Valenwood. זה לקח שנה-שנתיים של פיתוח אבל זה אפשרי.

אני מניח שקהילת המודרים של Skyrim תהיה יותר מפותחת מהקהילה של Oblivion אז.. אני אופטימי ;D

התכוונתי שזה יוסיף את כל מורווינד כולל המשימות (לפחות הראשיות) של המשחק. למרות שהיסטורית זה לא הגיוני כי סקיירים מתרחש הרבה אחרי המאורעות במורווינד.

פורסם

זהו,שלא ממש אפשר להוסיף את כול ה'היסטוריה' של מורווניד אחד לאחד לסקיירים, כי זה יתנגש עם זכויות יוצרים של בטסדה.אבל אפשר ליצור קו סיפור חדש בשטח של מורווינד ואובליביון שכבר קיים בסקיירים.

יהיה קשה גם להוסיף נשקים וחפצים מהמשחקים הקודמים מבלי לבקש אישור מהמפתחת.

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/games/sky

מאוד נהנתי.

מי זה הכותב? הוא בפורום כאן?

הנני :-)

זו רק ההתחלה מבחינת משחקים - אבל אין סיפתח יותר טוב מ-Skyrim.

פורסם

כל הכבוד לך ! :yelclap:

פורסם

מישהו עשה את AFTERSHOCK? הקווסט האחרון של הקוסמים? אני לא מוצא את ה RUPTURE הזה, חיפשתי כבר 3 פעמים מסביב ל WHITERUN.. :(

פורסם
  • מחבר

נו בטח, כי המשימה לא בWhiterun, היא באגם ליד Riften.

יכול להיות שסימנת שני קווסטים ביחד והסמן השני מבלבל אותך?

פורסם

לא כי אין לי סמן לכל משימה, רק לראשיות. הוא לא מראה לי סמן בכלל למשימה רק ממרכז את המפה על איזה איזור שלא גיליתי.

תודה.

פורסם

אתה בוחר למה יהיה סמן ואתה יכול לבחור כל קווסט, ממש לא רק הראשי.

אם אתה נתקע על קווסט אחד פשוט תבטל את הסמנים על שאר הקווסטים כדי שתוכל לראות בדיוק לאן אתה צריך ללכת.

פורסם

ה RUPTURE בגבעה מעט מצפון ל WINTERHOLD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים