עבור לתוכן

Call of Duty- Modern Warfare 3 - מידע אודות המוליטפלייר

Featured Replies

פורסם

shemiraz תוסיף...

• תגובות 359
  • צפיות 60.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער לבאס אבל הסינגל ממש אבל ממש עלוב! ממש לא מציאותי!

כמה שירדו על הסינגל של BF3, זה הרבה יותר גרוע.

אני מקווה שאתם נהנים מהמולטי לפחות.

פורסם

הסינגל בחלקים מסויימים שלו מאוד סוחף, אבל בשלב האחרון הרגיש מוזר. הOST מאוד לא מתאים בקטעים מותחים וכמעט ולא מרגיש EPIC כמו הOST שהאנס זימר יצר לMW2.

פורסם
  • מחבר

הנשק המוזהב הגיע אליי למלאי :)

5b8edcac17fd39dbc56cc4867d43c41c.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

המשחק מרגיש ממש מהיר במולטי.. בקושי אפשר להסתדר עם הסנייפר.. שלא נדבר על המפות.. בינתיים המפות ששיחקתי היו קטנות

וממש לא נוחות לצלפים..

פורסם

לפני כמה מאות עמודים אמרתי לסיימון "טיפשי לרכוש את המשחק האהוב עלייך לפלטפורמה הכי מוזנחת במקום לפלטפורמה המובילה לה הוא נועד" (360)... ::)

התבכיינות על PC הצידה - עד כה דעתי על המשחק בXBOX:

-בייחוד בנוגע למנוע, ההרגשה שלי היא כאילו הייתה קפיצה בדרישות הרפלקסים ומהירות המשחק במעבר מMW לMW2, ומדובר בקפיצה נוספת גם בMW3 - קפיצה מבורכת! אם בMW2 פעם חשבתי שהרפלקסים שלי מנוצלים די טוב אז גיליתי היום שבMW3 סוחטים באספקט הזה הרבה יותר מיץ מהשחקן, כתוצאה המשחק הופך לאקטיבי יותר, הKILLCAMS הופכים למעניינים יותר והRUN N GUN ACTION פשוט זורם ללא הרף. :)

המנוע מעט מהיר יותר וגם חלק יותר בשליטה/תזוזה, עם כמה שחשבנו שבMW2 הגענו לשלמות הפיזית של המנוע ואי אפשר יותר. ;D

-המפות כולן מאד חביבות עליי, שחקנים מתלוננים על המפות משום שחלה כאן עלייה במורכבות המפות ואפשר לראות הרבה יותר ורטיקאליות - המון קומות וכדומה. כל זה מביא להמון דרכים חדשות להגעה לכל נקודה ונקודה במפה ולכל גב וגב של אויב תמים. יקח כנראה זמן עד שהעניין הזה יגיע להבנה והערכה מצידם של רבים...

-צלפים קיבלו את תשומת ליבם במשחק, אך שוב - השחקנים מתלוננים על חוסר שטחים פתוחים במפות במקום להבין שחל שינוי לטובה, הרי שיש הרבה יותר קומות ורמות גובה במפות בכדי לתת לסנייפרים את המרווח הנוח להם.

מכל שאר הפיצ'רים אפשר להתרשם באותה המידה בPC עד כמה שאני יודע... ::)

כל מי שלא מסופק מהמשחק ורוצה לנסות אותו בכל גדולתו איך שתוכנן לעבוד בראש ובראשונה אתם מוזמנים להצטרף אליי בXBL.

פורסם

אולי תפסיק עם ה 360 המוגבל שלך ותבין שאף אחד פה לא רוצה לשחק משחקי FPS עם קונטרולר דפוק. שום משחק FPS לא נועל לעבוד על הקונסולות, גם לא אלה שפותחו במיוחד לקונסולות. COD בתחילת דרכו התקשה לעבוד בקונסולות, HALO במקור היה משחק מחשב והרשימה עוד ארוכה.

שלא לדבר על עשרות המפתחות שלא שרדו כי הן לא הצליחו להתאים את המשחקים שלהן למכשירים העלובים האלה.

תגיד מה שאתה רוצה, לא משנה כמה הגירסה של המחשב תיהיה גרועה היא תעבוד יותר טוב ותראה יותר טוב, אני בטוח שיש את אותן בעיות בדיוק גם ב 360 ופשוט לא מרגישים אותן כי גם ככה שליטה שם חרא.

פורסם

אולי תפסיק עם ה 360 המוגבל שלך ותבין שאף אחד פה לא רוצה לשחק משחקי FPS עם קונטרולר דפוק. שום משחק FPS לא נועל לעבוד על הקונסולות, גם לא אלה שפותחו במיוחד לקונסולות. COD בתחילת דרכו התקשה לעבוד בקונסולות, HALO במקור היה משחק מחשב והרשימה עוד ארוכה.

שלא לדבר על עשרות המפתחות שלא שרדו כי הן לא הצליחו להתאים את המשחקים שלהן למכשירים העלובים האלה.

תגיד מה שאתה רוצה, לא משנה כמה הגירסה של המחשב תיהיה גרועה היא תעבוד יותר טוב ותראה יותר טוב, אני בטוח שיש את אותן בעיות בדיוק גם ב 360 ופשוט לא מרגישים אותן כי גם ככה שליטה שם חרא.

:lol:

:xyxthumbs:

דן? אני חושב שיש משהו במה שאתה אומר, המשחק בהחלט יותר קשה, אבל לא יודע אם זה לטובה או לרעה, אני אישית מסתדר איתו יופי אבל עדיין, אולי אצלך השליטה אחד על אחד כמו MW2, בפיסי זה לא ככה, לעבור לאקס בוקס? לא חושב שזה הפיתרון, אני קונה אחד האמת, בקרוב מאוד, אבל סתם לסינגלים וכאלה, לא משהו היסטרי, אני איש של עכבר מקלדת :cool2:

פורסם

:yelclap::xyxthumbs:

פורסם

HALO ממש ממש ממש לא היה משחק מחשב במקור :nono:

פורסם

אתה חי בסרט ידידי, אני לא בא מנקודת גישה של אליטיזם קונסולות, מה גם שעד כמה שזכור לי האליטיזם המובהק הוא מצד הPC. הרי אני הייתי משחק עם S6 בPC בשנים הקודמות... :bash:

נתתי את דעתי עד כה לגבי הגרסא הנורמאלית של המשחק, בזמן שכולכם פה מתבכיינים על זה שהפורט לא מוצא חן בעיניכם...

ברור שבPC הכל ייראה טוב יותר, הרי מדובר בהבדלים חומרתיים אסטרונומיים בשלב הזה... עובד יותר טוב? ממש לא במקרה של COD.

המכשירים העלובים האלה נפוצים בגיימינג פי כמה עשרות מהPC, ויש לכך את כל הסיבות, בלי להחשיב בכלל פיראטיות.

מפתחות שלא מסוגלות להתאים את המשחק שלהן לפלטפורמה שכולה סט אחד מסכן של חומרה ולא אינספור קומבינציות חומרתיות ותוכנתיות לא רואיה להקרא מפתחת בכלל, על מה אתה מדבר לעזאזל? :lol:

והשליטה מעולה ממש, פשוט צריך ללמוד להשתמש בג'ויסטיק, וזה לוקח הרבה יותר כישורים ויכולת מכיוון פר-פיקסל עם העכבר.

בקיצור אמרת שטויות במיץ של מרמור, לא היה לכך צורך. ;)

פורסם

52934152.jpg

לא

פורסם

360 ראשון שלי במשחק. לא יצא להיט כמו במשחקים הקודמים, אבל יש עוד זמן...

MW3 PC 360

בן של **** הלכתי איתך למשחק סנייפרים וככה אתה מסיים אותו?!

ועוד על אחד שסנייפר זה הנשק הכי פחות מקצועי שלו,מניאק!!!

ועוד משהו,אתה FUCKING אדיר עם החרא הזה שנקרא סנייפר! מפרגן לך מלך!

פורסם

אלוהים ישמור איך נותנים לילדים כאלה קטנים לקנות את הדברים האלה....

בקשר ל HALO, במקור המשחק פותח למחשב בלבד, MS שלמו להם מיליונים בשביל שהמשחק יצא ל XBOX ואחרי זה גם ביטלו את גירסת המחשב (שיצאה באיחור מאוד גדול והייתה פורט של הגירסה הסופית מה- XBOX).

מפתחות שהתקשו לעבור לקונסולות? יש מלא, VALVE התחילה לפתח לקונסולות רק עם L4D והמעבר לא היה חלק בכלל, למזלם רוב הכסף שלהם לא מגיע מהמשחקים שלהם. ID התקשו מאוד להוציא משחק לקונסולות וכולנו ראינו מה קרה עם RAGE. אותו דבר עם RAVEN ו SPLASH DAMAGE, משחקים מצויינים למחשב ובשנים האחרונות רק זבל. BIOWARE של היום גם לא קרובה למה שהיא הייתה פעם, המשחקים שלהם אבדו חלק גדול ממה שהפך אותם לטובים ו DRAGON AGE 2 גם פגע בשם של החברה. יש עוד הרבה מאוד חברות שלא שמענו מהן יותר מאז המעבר לקונסולות, חברות עם רקורד שמפתחות היום יכולות רק לחלום עליו.

השליטה בקונסולות רחוקה מלהיות טובה, במיוחד אם משווים אותה לשליטה במחשב. בנוסף לזה הרבה מאוד דברים שראינו במשחקים ישנים (BF2, SOF2, QUAKE 3, CS) לא קיימים במשחקים היום בגלל מספר הכפתורים המוגבל בקונסולות. משחקים מורכבים יותר כמו RAINBOW6 בקושי יוצאים וגם אם יוצאים אז חסר בהם חלק גדול מהעומק שהיה בקודמים.

פורסם

מחווה קטנה לאיימי ווינהאוס, העליתי סרטון גיימפלי שלי, לא סקור מטורף, אבל משחק דיי נחמד, האמת היא שמעבר למחווה איימי :-* זה בשביל דיג'י הלא הוא Holydiver הסוס, SCAR-L בשבילך אחי :mavet:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים