עבור לתוכן

קניית DOK של SanDisk דרך eBay

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 32GB דרך eBay אבל אני אחד שמאוד נוקט באמצעי זהירות לפני שאני משלם לכן אני פותח את הפוסט הזה.

קודם כל שאלה ראשונה - אני רוצה להבין מה ההבדל בין הדגמים הבאים של סאנדיסק:

Sandisk Cruzer

Blade

Edge

Slice

Ultra

ואם קיימים דגמים נוספים אני אשמח אם תוכלו לציין גם אותם.

שאלה 2 -

אם אני קונה באיביי האחריות היא רק דרך המוכר שקניתי ממנו? האם יש אחריות שאני יכול לממש דרך חברת סאנדיסק בארץ?

תודה רבה.

פורסם

כמה אתה מתכוון לחסוך בקנייה הזו ששווה לך לקנות בEBAY?

פורסם

קודם כל, לכולם בערך אותם ביצועים. מדובר ב DOK מהסוגים הזולים. ההבדל - בעיצוב.

לשאלה 2, לא אין אחריות בין לאומית על כאלו מוצרים.

דבר אחרון, ישנם המון זיופים. לא שווה לקנות מוצר כזה ב EBAY לדעתי. המחיר בישראל הוא 150 שח למוצר כזה. החיסכון מ EBAY לאחר משלוח הוא 10-20 שח לכל היותר, אם בכלל.

פורסם

בעניין האחריות - אני קניתי DOK של פטריוט בנפח 32 גיגה מEBAY לפני שלוש שנים בפחות מחצי ממחירו בארץ. לאחר כשנה וחצי הDOK התחיל "לזייף", בין השאר בגלל כמה מכות שהוא קיבל. יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של פטריוט ולאחר דין ודברים לא קצר הפנו אותי למשווק שלהם בארץ. שלחתי לו את הDOK וכעבור 3 שבועות קיבלתי אחד חדש ליד בדואר שליחים. לפעמים כדאי לנסות לממש אחריות, גם אם המוצר לא נקנה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שמדובר פה רק בעיצוב אחרת למה הגירסא של Ultra עולה הרבה יותר כסף?

בכל מקרה יתכן ואני לא באמת אקנה דרך איביי כי האחריות של המוצר חשובה לי מאוד ואם לא ניתן לממש אחריות דרך סאנדיסק בארץ אני אעדיף לשלם טיפה יותר בשביל זה.

פורסם

ככה, זה למה.

תחפש ברשת. הביצועים של גרסה זו לא עדיפים על פני השאר.

פורסם

לא כדאי לקנות פלאש בebay נקודה. הסיכוי שישלחו לך זיוף יותר מדי גדול . disk on key מזויף יתן לך לכתוב 32GB אבל בפועל אולי יהיה שם 1GB אז הוא יכתוב את רוב המידע לאוויר. בגלל שהאוויר לא שומר מידע ממש טוב התוצאה תהיה אובדן מידע וזה אומר שכל חיסכון לא שווה את זה.

פורסם

אין שום בעיה לקנות ממוכר אמין, השאלה אם זה משתלם.

פורסם

המחירים בארץ סבירים בכרטיסי זיכרון (תלוי איזה) וDOKים למינהם. לא שווה לקנות את זה ב-EBAY.

אם תחפש sandisk/kingston ביחד עם המילה fake תגלה שיש הרבה יותר מידי זיופים לדברים האלה, שנראים בול אותו הדבר, וההבדל הוא בדבר הכי קריטי, מה שבפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים