עבור לתוכן

ניתוקים ותקלות בלתי נסבלות של חברת HOT!

Featured Replies

פורסם

במשך כשנתיים ישנם ניתוקים של המודם אפשר להגיד בין 3-ל-4 פעמים בחודש החליפו ממיר החליפו תשתית מה לא עשו הטכנאים של HOT ואחרי שהם וידאו שהכל תקין אצלי כבר אין להם מה להגיד יותר חוץ מזה שיש תקלה אזורית! כמה ימים עובד בסדר פתאום ניתוק באמצע עבודה חשובה! פשוט בלתי נסבל יותר !אנשים משלמים כסף ממיטב כספם ומה שהם מקבלים זה שרות על הפנים מנציגים שלא כל כך יודעים מה הם עושים לא שאני מאשים אותם אלא את המנהלים של הוט !ואחרי שהם "פותרים בכאילו"את התקלה היא שוב חוזרת!

בכל מקרה אני וחברת "HOT" סיימנו! לתמיד! מקווה שללקוח חדש הם יסבירו עד כמה שהתשתית שלהם עושה בעיות!

פורסם

אני עברתי מהוט לבזק בגלל בעיות תשתית ואני חייב לציין שגם בזק לא חפים מפשע אבל לפחות זה לא בתדירות התקלות שהיו קורות עם HOT.

אני חייב לציין שהוט היו הוגנים מאוד וכשהתנתקתי לא רק שלא חייבו אותי באיזה קנס (כי הייתי בהתחייבות) הם גם זיכו אותי רטרואקטיבית שלושה או ארבעה חודשים אחורה.

פורסם

יש איזורים ויש איזורים.

אצלי התשתית של בזק עשתה המון צרות. כל הזמן המודם מאבד סינכרון עד שעברתי להוט.

אין מה לומר. יציב כמו סלע התחלתי עם 12 ועכשיו עם 20. ממש חוויה.

פורסם

גם אני אצל בזק וסובל מניתוקים על בסיס יומי שלפעמים מגיע ל5 פעמים ביום (היום היו 3), במשך ה4 חודשים האחרונים החלפתי כבר 3 מודמים בתקופה הזאת וגם היה טכנאי שבדק פעם את הבעיה וטען שסידר משהו. ככה כל פעם שאני מחליף מודם לקצת מאוד זמן הכל בסדר ובהדרגה חוזרים הניתוקים וזה גם אקראי ככה שאין לי מושג איפה הבעיה. כמו שנאמר מעליי יש אזורים ויש אזורים,ככה שלומר לך שבזק יותר טוב :nixweiss: .

פורסם

^ :lol:

למיכאל, שנתיים חיכית עד שהחלפת לבזק?

גם אצלי היו בעיות לפני כשנה וחצי כשהתחברתי ל 12Mb בהוט. לקח 2-3 חודשים להם לפתור את הבעייה. בסופו של דבר, החליפו את כל הארון בבניין, ומאז תקין.

מניסיון ישן איתם, גם אז העדפתי את בזק. אבל באותה תקופה לא היתה תשתית NGN באיזור שלי.

בכל אופן, יש איזורים שגם בזק וגם HOT עובדים תקין. יש איזורים שבהם או בזק או HOT עובד תקין. ואצל המסכנים, יש בעיות בשניהם.

עניין של מזל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים