עבור לתוכן

מודם/ ראוטר מומלץ מבזק

Featured Replies

פורסם

היי,

כן ראיתי שיש המון שירשורים לגבי המלצות של מודם לבזק וכו'. וראיתי אכן ש NETGEAR לא מומלץ.

ודגמים של TP LINK מומלצים. איזה דגמים בדיוק?

אני כנראה עובר לבזק מכיוון שאם הוט יש לי בעיות תשתית ואף אחד לא מוכן שם להקשיב לי!

עכשיו יש לי ראוטר 1043 אז אני צריך מבחינתי מודם אבל הבנתי שהם לא מספקים מודמים אחרי 20 מגה.

אז מה מומלץ ל 30 מגה אינטרנט עם הראוטר הנ"ל?

ואם יש אופציה להפוך את הראוטר שהם יספקו לי נטו מודם?

תודה מראש

פורסם

לפי דעתי במהירויות 20 מגה ומעלה בזק מספקים אך ורק מודם נתב משולב. אתה יכול לקחת את ה-DLINK שלהם, הוא בסדר גמור.

אתה יכול גם להגדיר את ה-DLINK כברידג', להשתמש בו רק כמודם ובטיפילינק שלך כראוטר.

פורסם
  • מחבר

מגניב, זה משרציתי לדעת.

ויש דגם ספציפי שהוא מומלץ? כמו 2650? או 2670 או משהו דומה לזה שראיתי פה באחד הת'רדים

פורסם

יש לי את ה 2650

הוא עובד בתקן G

קצת מתחמם אבל עם המעמד הוא פחות מתחמם

יותר טוב מהאסוס שהיה לי ועשה שחור על שולחן לבן ועל עצמו.

פורסם
  • מחבר

חח לא נראה לי שאני רוצה ראוטר שיעשה לי צבעים על השולחן.

ואם כבר אני אקח מודם ראוטר משולב לא עדיף תקן N ? למרות שאני לא השתמש בפונקציה של הראוטר?

פורסם

למהירויות גבוהות הם מציעים לדעתי רק דגם אחד של DLINK שתומך ב-VDSL, אז אין לך הרבה ברירה בנושא...

פורסם
  • מחבר

כן,כנראה אתה צודק.תודה על התגובות :)

פורסם

למהירויות גבוהות הם מציעים לדעתי רק דגם אחד של DLINK שתומך ב-VDSL, אז אין לך הרבה ברירה בנושא...

דווקא אחלה ראוטר.... חוץ מממשק הקונפיגורציה שלו שממש מעצבן.

פורסם

יש שני דגמים רשמיים של DLINK לVDSL , אבל השני הוא לא בתקן N אז קשה לי להאמין שבאמת אפשר להשיגו.

מה שכן מנסיון אישי ומעמיק מאוד בנושא - רק DLINK ותעדכן את הגרסא לפחות ל2.5

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אעדכן את זה לגירסה שציינתי.

כשיגיע טכנאי אני אעדכן אם הצלחתי לעשות את הכל.

תודה 8)

פורסם
  • מחבר

קיבלתי בסוף את ה 6740U ובנתיים יש רק צרות. בפועל אני מקבל רק 3 מגה הורדה במקום 30 והעלאה היא נורמלית 1000 ק"ב בשנייה.

שידרגתי בצורה קצת מוזרה את הקושחה האחרונה 2.53.4 משהו כזה.

אבל בנתיים שבזק ניסו לעשות לי עוד שקע לADSL הם אמרו שזה לא אפשרי כי זה רחוק ובלה בלה בלה.

קיצר בלאגן גדול

פורסם

זה קורה לך גם כשאתה מתחבר ל1@1 ועושה בדיקה באתר של בזק ?

אם אתה רוצה אין לי בעיה לבדוק את הקו שלך באופן אישי....אבל זה יקרה עוד שבועיים כשאני אחזור מהמילואים.

אגב - תבקש להוריד ל20 מגה לצורך בדיקה מ166....דווח אם אתה רואה שיפור.

אצלי למשל יש שגיאות מטורפות ב30 מגה , וזה גורם לפורט להתקע אחרי יום-יומיים של עבודה , עד לביצוע ריסט אבל אני כן מקבל 30.

פורסם
  • מחבר

זהו אני אבדוק את זה עם האתר של בזק.

לאן אני צריך לגשת באתר שלהם? כי בעצם לא יהיה לי אינטרנט כשאני גולש על השם משתמש שלהם?

(פשוט לא היה לי בזק אז אני לא הכי בקיע בתשתית שלהם)

ותודה על העזרה :)

ואילו שגיאות את בדיוק מקבל ב 30 מגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים