פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים הם הולכים לסרס את אחד הדברים שאני הכי אוהב - הכוונת IRNV טוב שזה על גבול ההאקים כבר. אתה מקבל כוונת שמראה הכל בירוק ואת האויבים בצהוב בוהק, EASY MODE. מילא זה היה עובד רק בחושך, אבל זה עובד אפילו במפות כמו CASPIAN.
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים שפשוט יעשו את זה בצבעים הנכונים, כמו הכוונת הטרמית במסוקים. יש מצב שזה יהפוך אותה לעוד יותר קטלנית.אגב, אני רק לא מבין למה כוונת IR מסונוורת מפנס?
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים חבר'ה, איך לעזאזל אני עושה חתימה של BF3?אתם יודעים... שזה מראה את הסטאטוס של הדרגה וכו'...
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים ולמה אי אפשר להשמיד מוקשים עם ירי :'( שיחקתי לפני יומיים והשמדתי מלא מוקשים עם תותח של טנק.
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים חבר'ה, איך לעזאזל אני עושה חתימה של BF3?אתם יודעים... שזה מראה את הסטאטוס של הדרגה וכו'...כנס דרך החתימה שלי. שם כתוב את השם שלך במשחק ובנושא הגרפיקה נמצא החתימות.
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים הוא דיבר על השמדת מוקשים עם נק"ל ומק"כשלא לדבר על תד"ל ופק"לאם אני זוכר נכון אז ב BF 2 גם לא יכולת להשמיד מוקשים בירי של נק"ל או אפילו טנקים. רק מהנדס יכל לנטרל אותם
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים לכל מי שחפץ:http://bf3blog.com/2011/11/high-res-battlefield-3-ribbon-images/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.