פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים יש בעיה מוזרה במשחק (אני נוב בשלב הזה, מודה) עם ההיט דיטקשן לדעתי, אני יורה במישהו צרור ופוגע אבל זה לא פוגע בכלל ואז בירייה אחת הוא מפרק אותי, איזה מוזר זה, אולי פינגים?
פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים זה חלק מ BF צריך להיות משופשף על מנת להתרגל. איך זה שמשחקים למשך זמן -הדבר די נעלם. יש פעמיים שהמשחק לא זורם חלק גם עם פינג טוב.
פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים הרגע סיימתי את הקמפיין של המשחק ואני חייב להגיד... אהבתי! הקמפיין ממש מושקע לעומת המשחקים הקודמים (אהמ.. BC2) וממש התחברתי אליו. המשחק גם כן נראה טוב, הרגיש טוב ומחבר אותך אל האווירה והעלילה. גם הדרך שבה השחקן נכנס למצב שכיבה, ואז דופק ספרינט זה ממש מרגיש ככה, או כשהוא עובר משכיבה לכריעה גם כן, ועוד כל מיני דברים קטנים כאלה שעושים הבדל. בקיצור, לדעתי האישית קמפיין ממש טוב ומושקע. בייחוד כשמסתכלים על הקמפיין שהיה ב-BC2 שלדעתי היה זוועה.
פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים מי היה מאמין שאפשר לעשות נשק גרוע יותר מה-PP2000. ה-MP7 פשוט בדיחה. Incoming: Battlefield 3 update! http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/11/18/incoming-battlefield-3-update.aspx
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים seamonster תוסיף אותי ונלך לקו אופ קצת ronyg זה המשתמש שיחררתי כבר כמה נשקים אבל אשמח לעוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.