פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר יש במשחק גם אופצייה לכמה שחקנים שלא ברשת, כלומר שלטים שמחוברים ישירות לסוני?יש מצב של קרב אחד נגד השני שלא ברשת כמו ב- CALL OF DUTY?תשאל בפורום קונסולות (:לדעתי יש יותר מ-50 דרגות.145 בסך הכל.מ-1 עד 45 ואז עוד 100http://www.callmedom94.net/battlefield3ranks.htmאה לא שמתי לב בכלל (:יתוקן בקרוב
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים OK, אני קצת מבולבל.אם קניתי את Battlefield 3 Limited Edition with Back To Karkand Pack זה אומר שאני מקבל מה?limited edition לא כולל הכל?
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר מחר רציתי לעדכן את הפוסט עם החבילות השונות הגרסא הרגילה היא.... רגילה (: limited edition כוללת את back to karakand וה limited edition: physical warefare pack כוללת את ה physical warefare pack (PWP) back to karakand זו חבילה של ארבע מפות נוספות למשחק limited edition: PWP זו חבילה שכוללת גם את המפות של karakand וגם כמה נשקים וunlocks אם אני זוכר נכון את הPWP מקבל מי שקנה את ה LE דרך gamestop, gamestation, game.co.uk, origin
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים יש דיסק אז מדוע מוריד את המשחק מORIGIN (אגב ההורדה טסה..)? אולי לא שמתי לב שיש בחירת התקנה גם על ידי הדיסק.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים יש דיסק אז מדוע מוריד את המשחק מORIGIN (אגב ההורדה טסה..)? אולי לא שמתי לב שיש בחירת התקנה גם על ידי הדיסק.למרות שהוא רושם Downloading הוא בעצם מתקין מהדיסקים ולא מהרשת.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר זה נשק אחד בלעדישני סוגי תחמושת בלעדייםונשק אחד שאפשר לפתוח גם בלי החבילהלא משהו להתבאס ממנו
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים הסבר על שיטת הניקוד המדליות והתאמות אישיות של הדמויותhttp://www.battlefield3gamer.com/apps/blog/show/7969738-years-worth-of-unlocks-and-rewards-in-battlefield-3נאמר גם שלדרגה ה-145 זה 25,000,000 נקודות. שאלה להכי עקשניים פה כמה זמן משחק זה ובאיזה ניקוד ממוצא פר סיבוב? וגם לדרגה הזאת יש איזה אנלוק מיוחד.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים לפי ה-Stats שלי אני מקבל כ-350 נקודות לדקה. אבל זה מאוד תלוי בסגנון משחק שלך. תודה על ההסבר. מסתבר שלא קיבלתי את הנשקים הנוספים אם ביצעת Preorder דרך Origin או 2 החנויות שהשתתפו בקידום מכירות הזה אז אתה אמור לקבל. תיצור קשר עם התמיכה של EA אם אתה אמור לקבל ולא קיבלת. אני פניתי אליהם אחרי שיום אחרי ההשקה (28.10) עדיין לא קיבלתי מייל עם הקוד ונתנו לי את הקוד במקום.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים ניקולאי, זה אחלה דיון ראשיכיאה למשחק הטוב בהיסטוריהרק חבל לי שאני מתבאס כל פעם מלשחק על הגדרות LOW בגלל הכרטיס 9800GT שליאני אנצל את הבמה, לפתיחת קו חם לתרומות שיאספו קודש לקניית מחשב חדש(ואם למישהו יש כרטיס יותר נורמלי ששוכב בארון בלי שימוש, אני אשמח להלוות אותו לפרק זמן מוגבל, עד שאגשים את חלומי ואהנה מחומרה בת ימינו)בכל מקרה מי שמעוניין להוסיף אותי בבאטלוג:Trumpeldor
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר בסוף אני באמת אחשוב שקוראים לי ניקולאי (:אריק, אני חושב ש shopto.net ו game.co.uk מציעים את המחירים הטובים ביותר והרבה מחברי הפורום קונים שם, גם אני.אני לא חושב שיש בעיה עם אמינות.בני, יש לי XT2900 שאני די בטוח שלא עובד
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר תגיד, אני נמצא שם?או ליתר דיוק, זה שומר את האנשים מהבטא או שזה התאפס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.