פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים שלום,אני בתהליך בניה של מפרט מחשב ומתלבטת בין 3 מארזים.אני מחפשת מארז שיהיה שקט, מאוורר ואיכותי.במחשב יהיה מעבד אינטל I5-2400 ובעתיד יתווסף כרטיס מסך חיצוני.יהיו בו גם 3 דיסקים קשיחים: שניים של 500GB ואחד של 2TB.Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm IncludedCoolermaster - storm scoutSilverStone Precision Black X1 120MM תודה,מיכל
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים האנטק יהיה מצויין. ניתן להשיג את ה-600 במחיר מעולה והוא עדיף.הסילברסטון חסר אוורור מספק וה-CM קטן וצפוף.
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים כולם מצויינים (בעיקר ה-300 שהוא הפייבוריט שלי) אבל לא ממש שקטים.זה מאוד תלוי ברגישות וברמת השקט שאת רוצה.בסביבות האלה יש כמה אפשרויות:ANTEC SONATA - שקט מאוד, איכותי אבל עם יכולת קירור ממוצעת ודי צפוף. הזול בחבורה (350) ומאוד מומלץ למערכות לא כבדות וחרישיות.ANTEC SOLO - מהחרישיים והאיכותיים שיש בשוק בטווח הזה אבל עוד מוגבל יותר מבחינת יכולת קירור וגודל. למפרטים קלים יחסית.FRACTAL DESIGN DEFINE R3 - איכותי, מקורר היטב, ובעל רמת שקט טובה מאוד. יש בלבן.NZXT H2 - דומה ל-R3 אבל מעט פחות איכותי/שקט/מקורר בהשוואה.LANCOOL K58B - חלופה זולה ואיכותית מאוד, יכולת קירור מצויינת ורמת שקט טובה בהחלט. יש בסדרה דגמים משופרים ויקרים יותר.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר תודה על התשובה.נראה לי שאקנה את המחשב ב- TMS.האם מישהו יכול להמליץ לי על מארז שקט, מאוורר ואיכותי מהמארזים שקיימים שם במלאי(בטווח מחיחרחם של 300-500 ש"ח. אפשר לחרוג טיפה אם החריגה שווה את זה).איך המארז הזה: ARMOR A60?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.