עבור לתוכן

בקשה| מפרט למשחקים בתקציב של 3300 כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח תקציב מקסימלי

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי רק עוד כמה עשרות שקלים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, COD MW3, Saints Row 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מקווה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך מסך חדש בגודל של 23 אינץ

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 לא ממש אכפת לי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני לא מתכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני רוצה להזמין מTMS

ורק אם אין ברירה ויש בRSM ביותר זול אז אפשר גם שם

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

אני מעדיף מעבד של INTEL וכרטיס מסך אני מעדיף של INVIDIA.

אבל אם יש כרטיס מסך של ATI שיותר טוב בהפרש גדול מINVIDIA אני אני יקח אותו.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש

תודה רבה לעוזרים אני מתכנן להזמין כבר שבוע הבא ואני לא יודע מה לבחור אז אני ישמח לקבל עזרה.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שלא ממש עונים לי פה... אז בינתיים קיבלתי את ההצעה הזאת [table][tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪532

[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪36

[/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2P-B3[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪337

[/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪480

[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪121

[/td][/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני[/td] [td]Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪384

[/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך[/td] [td]Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪669

[/td][/tr] [tr] [td]כונן אופטי[/td] [td]Samsung DVDRW SATA x22[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪93

[/td][/tr] [tr] [td]מסך[/td] [td]Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר סוף - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVI[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪739

[/td][/tr] [tr] [td]הרכבה[/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪0

[/td][/tr] [tr] [td][/td][td]

סה"כ:

[/td] [td]

10

[/td] [td]

₪3391

[/td][/tr][/table]

מה אתם אומרים על המפרט הזה כדי לקחת אותו?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול להגיב?

פורסם

לא רע, אם כי:

1. אם אתה כבר משלם על קירור למעבד, שלם עוד כ20 ש"ח יותר לטובת משהו שקט ואפקטיבי יותר.

2. הלוח הוא ממש לא מציאה במחיר הזה, יש לוחות המבוססים על H61 זהים בפיצ'רים ומשתלמים יותר, אתה סתם משלם על השם של GIGABYTE.

3. GTX460 בדרך כלל לא משתלם כיום, 6850 של ATI יהיה בחירה חכמה יותר, הן מבחינת ביצועים לשקל והן מבחינת צריכת חשמל וחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים