עבור לתוכן

Battlefield 3- אשכול הבעיות הטכניות של המשחק

Featured Replies

פורסם

יש לך הוט בוקס במקרה?

כי אם תשים לב ברגע שהיה ניתוק בEA לא הייתה גישה לאינטרנט...

• תגובות 499
  • צפיות 76.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני פשוטעם הוטבוקס בעצמי. עד שלא עשו לי עדכון firmware שום דבר לא עבד טוב.

המודם ראוטר הזה, במיוחד כשהוא מוגדר ב l2tp פשוט לא עומד בשום עומס של משחק רשת לפני עדכון הקושחה.

גם אם זה לא הוטבוקס אני בטוח שזו בעיית תשתית.

פורסם

לא זה לא קשור זה תמיד מראה ככה בגלל שיש לי גם כרטיס רשת אלחוטי וגם רגיל. יש לי אינטרנט מחובר לי קשר לסימון של הווינדוס.

פורסם

אהלן

המשחק קורס לי אחרי איזה דקה משחק במולטיפלייר הסינגל עובד יופי

דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שהמשחק לא תומך DDR2 ואני צריך לשדרג ל3 , או לDDR2 יותר מהיר וגם שדרוג נפח לא יעזור .. נשמע לי קצת לא הגיוני, יש פה מישהו שמשחק עם זכרונות זהים ויכול לאשר ?

מפרט :

E7400

2GB DDR2@800

HD6850

פורסם

:lol: DDR2 .

אתה מקבל הודעה מתי שקורס?

פורסם

מבחינת קריסות אם תסתכל בעמוד הקודם היה לי מצב די דומה רץ יפה בסינגל ורץ ונופל קבוע במולטי...

זה נפטר כשהוספתי זכרון היה לי 3GB ושמתי לב שכשהמשחק מסיים לטעון אני נשאר בלי זכרון פנוי בכלל היה מחיר נחמד ב KSP על 6GB עכשיו עם 9GB סה"כ אין זכר לקריסות יותר אני מאמין שאם תוסיף עוד איזה 2 או אפילו 4 במחירים של היום לא תתקל יותר בקריסות

כמובן שגם החלפתי מערכת הפעלה מ 32 ל 64 בעקבות השדרוג יכול להיות שזה גם קשור אבל נראה לי שלא כל כך...

פורסם

נכנסתי ל battlelogזה תקוע לי על joining server

הורדתי את הסינגל כדי לראות אם זה עולה במחשב ועבד לי.

מחקתי את ההתקנה של הסינגל, הורדתי את המשחק דרך הorigin ושאני מפעיל דרך הorigin זה לא עולה, גם נשאר על LAUNCHING ולא עולה המשחק.

עשיתי repair install וזה מה שרושם לי-

There are no missing or corrupt files in your Battlefield 3 installation, and your game is up to date.

מה עושים? תעזרו לי בהקדם בבקשה.

פורסם

בעיית ה joining server יכולה לנבוע מפיירוול לא מוגדר או מאנטיוירוס.

הבעיה העיקרית אצלך היא שהתקנת עותק פרוץ של המשחק והרישומים שלו עדיין מופיעים בסיסטם.

תבצע הסרה מוחלטת של המשחק + אוריגין (יש תוכנות טובות להסרה קצת יותר עמוקה מהדיפולט

פורסם

בעיית ה joining server יכולה לנבוע מפיירוול לא מוגדר או מאנטיוירוס.

הבעיה העיקרית אצלך היא שהתקנת עותק פרוץ של המשחק והרישומים שלו עדיין מופיעים בסיסטם.

תבצע הסרה מוחלטת של המשחק + אוריגין (יש תוכנות טובות להסרה קצת יותר עמוקה מהדיפולט

ביטלתי את ה Firewall וזה עדיין תקוע על joining server.

יכול להיות שבגלל שבגלל שהתקנתי את הפרוץ זה עדיין שמור במערכת?

בפעם השניה שהתקנתי את המשחק מחקתי את הBF3 מלוח בקרה, ושהורדתי שוב דרך הorigin זה התקין לי בשתי תיקיות את המשחק:

Battlefield 3™ - מולטיפלייר

Battlefield3 - סינגל

ככה זה צריך להיות בשתי תיקיות?

כשהפעלתי את המשחק הפרוץ היה רשום שצריך לשנות את שם התיקיה, יכול להיות שצריך לשנות את השם? אם כן מה לשנות?

פורסם

פורסם

עובד לי אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך, בלי לעשות פירמוט.

פורסם

המחשב שלי:

Dual Core E5400 2.7 GHz

installed memory: 2GB

32bit

כרטיס מסך- Geforce GT 220 1GB

יש לי battlefield 3 ה multiplayer עובד על low אבל נורא נורא איטי ואי אפשר לשחק באיטיות הזאת.

אני רוצה לדעת שאם אני ישדרג את הכרטיס מסך יעבוד לי המשחק הכבד Battlefield 3 על medium או high

אני רוצה לכרטיס מסך מivory של NVIDIA

האם כרטיס המסך הזה יעשה זאת- כרטיס מסך Gigabyte דגם GeForce GTX560 1024MB GV-N56GOC-1GI

http://www.ivory.co.il/product.asp?p...69&CatCode=529

או לאיזה כרטיס מסך אחר של NVIDIA צריך?

פורסם

תפתח דיון מסודר בפורום כרטיסי מסך, חבל להספים פה את הדיון . תודה. :xyxthumbs:

פורסם

אהלן

המשחק קורס לי אחרי איזה דקה משחק במולטיפלייר הסינגל עובד יופי

דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שהמשחק לא תומך DDR2 ואני צריך לשדרג ל3 , או לDDR2 יותר מהיר וגם שדרוג נפח לא יעזור .. נשמע לי קצת לא הגיוני, יש פה מישהו שמשחק עם זכרונות זהים ויכול לאשר ?

מפרט :

E7400

2GB DDR2@800

HD6850

אני משחק גם עם DDR2@800 והמולטיפלייר רץ מצוין על High, אז שנראה לי שהתמיכה סתם מקשקשים. מה שכן, יש לי 4GB ככה שהרחבה כנראה כן תעזור לך.

בכל אופן אתה (וגם אני.....) רץ על מעבד וכנראה גם על לוח אם יחסית מיושן, וזה משחק ששם הרבה עומס על המעבד. ממליץ לך לפני שאתה מריץ את המשחק לסגור כמה שיותר תוכנות ברקע (למשל תשתמש ב-EndItAll), זה שיפר לי את הביצועים בטירוף.

פורסם

למישהו מפרט דומה לשלי ויכול לאשר שהמשחק שחיק? (בדרך כלל אינני נוהג לשאול, אבל אני מריח שאני ממש על הגבול):

E6600 2.4ghz

GTS250

4GB RAM

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים