פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים שלום,אני מתכנת די חדש ואני יושב על הענין הזה המון זמן.אני לא מצליח לעשות import!!אני עובד ב-eclipse עם scala.פתחתי פרוייקט ושמתי בו class מסויים ואני רוצה לייבא אותו לפרוייקט אחר.ניסתי לעשות הכל.ניסיתי לשים את השורה של ה-import לפני הקוד, אחרי, באמצע.ניסיתי לשנות את השם או לייבא רק חלק מהפרוייקט למשל- import x.blind(סתם שם)חשפתי באנטרנט וניסיתי לעשות גם import scala.x ובהחלט גם ניסיתי לעשות import x._(בסקאלה זה _ ולא *)איך עושים import??תודה!
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה, ובפרט את השפה שאתה מדבר עליה.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים למה אתה משתמש ב-scala?תבדוק מאיזה source האקליפס מוגדר לקבל import כשלא מדובר באותו פרוייקט.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר אממ יש לי את הסיבות שלי בשביל סקאלה..ותגיד לי אם הגעתי למקום הנכון ב-eclipse:http://up353.siz.co.il/up2/m3iudyzjmz4k.jpgתודה
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים אם יש לך שני פרוייקטים ואתה רוצה שאחד ישתמש ב - CLASS של השני, הוא חייב להכיר אותו. כלומר, אתה צריך להוסיף את הפרוייקט ל CLASSPATH של הפרוייקט השני (מקש ימני על הפרוייקט ו - BUILD PATH)
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים מחבר כשאני לוחץ על build path זה נותן לי שתי אפשרויות-export ו-cognifure build path.. כשאני לוחץ על השני זה נותן לי את המסך הזה.. מה לעשות עכשיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.