עבור לתוכן

הורדת כתוביות באופן אוטומטי - הפתרון

Featured Replies

פורסם

אפשר הסבר קצר מה פשר העניין של ה-hash?

בנוסף, מה משמעות ה-handler שניתן לבחור באפשרויות, ובאיזה אופציה הכי ממומלץ לבחור שם, לשפה העברית כמובן.

• תגובות 128
  • צפיות 38.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנחנו תומכים בהרבה שפות ולא רק בעברית

מתנצל על ההטעיה.

ערכתי את ההודעה.

פורסם

אחלה תוכנה. אהבתי את כל התוספות ותמיכה באתרים נוספים.

למרות שבדפדפן אי אפשר לדעת מה הHASH, הייתי מעוניין שתהיה אופציה לבדוק (לפי שם הקובץ) באתר מסוים אם יש לו כתוביות (כשמסמנים טקסט ואז תהיה אפשרות subit ליד "העתק")

פורסם

עשיתי נסיון על Married With Children

מצא כתוביות. אבל הן לא מתאימות.

שיניתי לsratim.co.il (אי אפשר לשנות בלי הרשאות administrator אגב, כנל גם לרישום registry)

לא מוצא. גם לא עם hash

הלכתי לאתר עצמו sratim.co.il. התרגום היחיד לעברית שיש לפרק הראשון עובד.

אני לא רוצה לאכזב אותך, ואני בטוח שהתוכנה עובדת טוב עם סרטים, אבל הייתי שמח לראות גם תמיכה לסדרות.

פורסם

ה command prompt עף בהפעלה.

הexe עף עם שגיאה

Problem signature:

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: SubiT.exe

Application Version: 1.3.0.0

Application Timestamp: 4d853bef

Fault Module Name: QtGui4.dll

Fault Module Version: 4.7.4.0

Fault Module Timestamp: 4e53ac02

Exception Code: c0000005

Exception Offset: 00181562

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1037

Additional Information 1: 0a9e

Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Additional Information 3: 0a9e

Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

עוד פעם אחת לא יצא לי להריץ את התוכנה שלכם כמו שצריך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז תקרא עוד פעם את ההודעות, כי בדיוק הודעה מעליך רשום מה צריך לעשות.

פורסם

ברכות על הגירסה החדשה.

לפי מה שהבנתי כבר לא צריך להפעיל את הרג'יסטרי, התוכנה שואלת אוטומטית אם להכניס את האפשרות לתפריט.

עדיין לא ניתן לחפש במספר אתרים בו זמנית וחבל כי זה יתרון עצום במקום לשנות Handler כל הזמן.

התוכנה לפעמים מזייפת, ניסיתי לחפש 13 assassins עם האפשרות בתפריט ולא נמצא כתוביות מתאימות, אבל אם מחפשים את שם הסרט בתוכנה אז התוכנה מוצאת כתוביות מתאימות.

בנוסף גם קרסה לי לא מעט פעמים.

פורסם

ראשית, תודה לכולם על הפידבקים, אני שמח לראות שיש היענות.

אפשר הסבר קצר מה פשר העניין של ה-hash?

בנוסף, מה משמעות ה-handler שניתן לבחור באפשרויות, ובאיזה אופציה הכי ממומלץ לבחור שם, לשפה העברית כמובן.

המטרה של ה-HASH היא לזהות בצורה ייחודית את הקובץ הספציפי.

ספציפית לגבי SubiT, הוספנו בגרסה החדשה פיצ'ר שגורם לכך שבמידה ולא התקבלה תוצאה מהחיפוש ב-Handler הנבחר, מתבצע תשאול נוסף מול OpenSubtitles, שהייחודיות בשירות שלהם הוא זיהוי גרסאות ע"י HASH של הגרסה (= הקובץ), ולכן, לא משנה מה השם של הקובץ ,עדיין נקבל התאמה במידה וה-HASH קיים במאגרים שלהם. בנוסף, במידה וה-HASH לא קיים, מתבצע תשאול עם שם הקובץ (OpenSubtitles מחזיק מאגר עצום של כתוביות).

לגבי ה-Handler, מדובר למעשה ב"ספקי כתוביות" שונים, כשהחלוקה היא ברמת האתר+שפה. לגבי מה לבחור - כל אחד והאתר האהוב עליו.

למרות שבדפדפן אי אפשר לדעת מה הHASH, הייתי מעוניין שתהיה אופציה לבדוק (לפי שם הקובץ) באתר מסוים אם יש לו כתוביות (כשמסמנים טקסט ואז תהיה אפשרות subit ליד "העתק")

אתה מדבר על קבצים שנמצאים על המחשב, או סתם מחרוזות בדפדפן?

עשיתי נסיון על Married With Children

מצא כתוביות. אבל הן לא מתאימות.

שיניתי לsratim.co.il (אי אפשר לשנות בלי הרשאות administrator אגב, כנל גם לרישום registry)

לא מוצא. גם לא עם hash

הלכתי לאתר עצמו sratim.co.il. התרגום היחיד לעברית שיש לפרק הראשון עובד.

אני לא רוצה לאכזב אותך, ואני בטוח שהתוכנה עובדת טוב עם סרטים, אבל הייתי שמח לראות גם תמיכה לסדרות.

תוכל לפרט קצת יותר? (איך חיפשת, מה הכוונה לא מתאימות וכד')

עדיין לא ניתן לחפש במספר אתרים בו זמנית וחבל כי זה יתרון עצום במקום לשנות Handler כל הזמן.

למעשה, אני שמח שציינת את זה - מדובר בפיצ'ר שמתוכנן לגרסה הבאה (1.3.1). לא הכנסנו את זה לגרסה הנוכחית, כדי לא לעקב את ההוצאה שלה.

התוכנה לפעמים מזייפת, ניסיתי לחפש 13 assassins עם האפשרות בתפריט ולא נמצא כתוביות מתאימות, אבל אם מחפשים את שם הסרט בתוכנה אז התוכנה מוצאת כתוביות מתאימות.

אם לא נמצאה גרסא מתאימה לפי השם המלא של הקובץ, כנראה שהאתר שבחרת לא יודע להתמודד עם השם (לא מוצא לו תוצאות) - אתה יכול לבדוק את זה בצורה פשוטה - פשוט תכניס את השם של הקובץ ללא הסיומת לתוך שורת החיפוש באתר שבחרת, ותראה אם קיבלת תוצאה.

פורסם

יש גם אפשרות של הורדת כתוביות באנגלית בתוכנה הזאת?

אחלה תוכנה דרך אגב, כל הכבוד.

פורסם

ודאי.

אתה יכול לראות את כל ספקי התרגום תחת: Settings->Handlers

פורסם

אחלה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר על קבצים שנמצאים על המחשב, או סתם מחרוזות בדפדפן?

טקסט שמופיע בדפדפן.

תוכל לפרט קצת יותר? (איך חיפשת, מה הכוונה לא מתאימות וכד')

הורדתי קבצים מאתר מסוים (קישור אתה יכול לקבל בפרטי)

לחצתי קליק ימני על קובץ (שרת torec.net)

תמונה:

46917450.jpg

כפי שאתה רואה, יש באג שהתוכנה חושבת שאני מחפש fastlane ולא merried with children

פורסם

הסיפור הוא שכרגע הדירוג של התוצאות שחוזרות מהאתר מתייחס לכל המידע כחבילה אחת (שם הסרט + הגרסא), ואז מפעיל דירוג פנימי.

ז"א שאם נניח חיפשת: ABC.Dvdrip (שם הסרט = ABC), והאתר החזיר GHI.Dvdrip, אז אמנם לא נקבל התאמה מלאה, אבל אם זו התוצאה היחידה, או לחילופין, התוצאה הכי קרובה למקור, SubiT תקח אותה.

הכנסתי את זה לתיקון בגרסא הקרובה (1.3.1)

פורסם

נוציא רגע את ה HASH מהתמונה (כי Torec.net לא תומך) -

למה אתה חושב שהתוכנה תדע לאיזו סדרה אתה מתכוון?

כל המידע שיש לה זה "S01E01.DVDRip.XviD-FoV.avi", שום דבר לגבי MWC.

עריכה:

חיפוש ידני בתוכנה ל "S01E01.DVDRip.XviD-FoV" מחזיר בדיוק את אותן התוצאות ל Fastlane. לא באג ולא בטיח.

פורסם

למה אתה מוציא HASH מהתמונה כשזה כן אמור לתת פיתרון? :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים