פורסם 2012 בינואר 2213 שנים koko0 צודק, כאשר מריצים את הקובץ החיפוש נעשה ב-C:\windows ולכן לא ניתן למצוא שם את SUBIT.הפיתרון הוא לערוך את קובץ ה-BAT (עכבר ימני> EDIT) ואז פשוט לרשום את המיקום המלא של הקובץ.למשל: D:\Downloads\SubiT_1.2.0\SubiT.exe -register במקום רק SubiT.exe.עכשיו זה עובד.
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים אני בשוק שלא עליתם על זה לפני זה :s05: אני לא אמור להיות כזה טוב בדברים כאלה
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים רק חבל שישראלים לא מתרגמים סדרות HD.דווקא מתרגמים. תחפש ב-Sratim.co.il Subscenter.orgtorec.net
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים אני בשוק שלא עליתם על זה לפני זה :s05: אני לא אמור להיות כזה טוב בדברים כאלה פשוט מעולם לא ניסינו להריץ כמנהל.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים אהלן חברה, לאחר זמן פיתוח ארוך, אני שמח להכריז על גרסא 1.3רשימת שינויים: 1 Added full support for www.sratim.co.il2 Added full support for www.subscenter.org3 Added upate mechanizm (AutoUpdate&Update notification)4 Using www.OpenSubtitles.org's file hash&name data to identify movies (and serieses)5 Moved to unified configuration file and better settings window6 Enabled auto-close on finishהורדה: http://subit-app.sourceforge.net/נשמח לשמוע הערות\הארות והצעות להמשך. שימו לב, אנחנו מודעים לכך שהתוכנה לפעמים קורסת ועושים עבודה מתמדת בנושא תיקון הבאגים
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים איזה קטע, בדיוק לפני מספר ימים רציתי לשאול אם עדיין התוכנה בפיתוח. ;D תודה רבה עריכה: מבדיקה קצרה עובדת הרבה יותר טוב מהגרסא הקודמת! לא איכזבה אפילו בקובץ אחד. פשוט מצויין! רוב תודות!
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים למיטב ידיעתי, ב- Bsplayer אתה לא יכול לאתר תרגומים בעברית תקן אותי אם אני טועה.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מניסיון בBS - ניתן להוריד גם בעברית ואין שום בעיה.העניין הוא שהתוכנה שבדיון הזה מחפשת ביותר אתרים ומחפשת גם בעברית ככה שזה יעיל יותר (ומי שלא משתמש בBS בד"כ מרוויח יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.