פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים כתבה טובה (אם אפשר לקרוא לזה ככה.. ) : http://www.nationmultimedia.com/technology/HDD-MAKERS-WILL-TAKE-A-HIT-30168467.html - זה נראה יותר רציני ממה שהרבה כאן חושבים...
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים אבל כל עוד זה לא בו זמנית אז זה ממש לא משנה!הולך לך אחד, אתה קונה אחר ומגבה את כל הכונן ששרד ושוב פעם בפעם הבאה - ושוב ושוב...הלך לך יחיד - הלך לך הכל.הערך של הנתונים הוא זה שמשנה, לא הערך של הכונן - בגלל זה אני עד היום מתלבט אם לקנות SSD או לא.נראה לי שיש לך קושי בהבנת מה שאני אומר. לא נורא, אני פורש.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים למה בכל תרד אנשים נכנסים אחד בשני?אתם לא מסכימים אחד עם השני הסברתם את עצמכם פעם פעמיים, מספיק.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים אין מה לריב חברים אנו בצרות ויש שגוזרים קופה שמנה מזה ומה עם כל ההורדות שבדרך איזה מחירים אש בהחלט כמו לפני שנתיים
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מחבר אין מה לריב חברים אנו בצרות ויש שגוזרים קופה שמנה מזה אני לא ממש בטוח בקשר לגזירת קופה.. כי עוד חודש אולי יגמרו המלאים שיש במדינה... ואז החנויות לא יוכלו למכור אפילו מערכות שלמות.. וזה רווח העיקרי שלהם וגם תיקונים ושדרוגי זכרונונות... המחירים גבוהים אך לחנויות זה רק קרדית למה שהולך לקרות.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים בדר"כ דיסק של 500GB יהיה איטי יותר מדיסק של 1TB.מסכים אם הנאמר, אין כל סיבה הגיונית לקנות דיסק של פחות מ 1TB כיום.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים אני מכיר מישהו שמתעסק המממווווןןן עם דיסקים קשיחים והוא טוען שהם מתים כמו זבובים - אפילו אני הופתעתי.יש לי כונן של MAXTOR 30GB- (ז"ל) שחיי כבר 11 שנים.וכונן של WD 320GB שחיי כבר 5 שנים.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים כמה שידוע לי אין לסמסונג מפעל משלה באזור השטפון שנפגע , אבל מפעלים שמייצרים חלקים לכונני סמסונג יש !אחד המפעלים שנפגע והוצף לגמרי (נזק אדיר שיקח זמן לתקן...) הוא מפעל המנועים שמרכז כ 75% ביצור המנועים ל HDD (כולל לסמסונג..) :'(
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים כן, מדובר בעליית מחירים. אבל זמנית. כל מי שרכש של דיסק חדש לא באמת דחוף עבורו, שפשוט ימתין. (וזה היה צריך להיות כאפשרות בסקר )
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מחבר (וזה היה צריך להיות כאפשרות בסקר ) צודק!!! לא חשבתי על זה? מצד שני - זמני המתנה ארוכים ארוכים פשוט אין צפי... כמה זמן יקח להחזיר את התשטיות שם... לפחות חלקית...
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים אם יש איזה דיסק קשיח של סמסונג חיצוני שמיכל את הדיסק הזה HD204UI ?או אחר בגודל של 2TB ממולץ
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים שימו לב למחיר המטורף:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5800
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים חחח רק לפני כמה שבועות מכרו 2TB של סמסונג ב- 290 ש"ח באיבורי.יהיה מעניין לראות מה יהיה בעוד חודש חודשיים אם עדיין לא יתגברו על המשבר..
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים למזלי הזמנתי 1TB של סמסונג מסדרת הF3 ב255 ש"ח מKSP ממש לפני השטפונות הגיע היום והמחיר קפץ ל480 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.