עבור לתוכן

מחשב לגיימינג עד 4K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש בא לי להתעסק בזה אלא אם כן זה יהיה ממש שווה את זה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה. שהמחשב יורכב בחנות בבקשה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר באילת. כל מקום בדרום (אם לא באילת) יהיה נחמד.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין בקשות מיוחדות

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה... אם משחקים יפסיקו לרוץ טוב

תודה!

פורסם

זה הכי הרבה בתקציב, חנות מאשדוד (יש משלוחים גם במקרה של מימוש אחריות):

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪926

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] COMPUCASE 63R3-NPS w/o PSU ₪185

ספק כוח:

[..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY - זמין במלאי ₪97

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪285

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4119

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

המארז נראה טוב אבל לא שמעתי על החברה הזאת... רציתי לדעת אם היא אמינה כמו כל השאר

פורסם

חברה טובה עם מארזים איכותיים במחירים משתלמים במיוחד. זה למעשה מותג של HEC שמתרכז במארזים.

אם אתה יכול להוסיף כמה שקלים, יש לך את ה-100\300\600 של אנטק במחירים מדהימים באותה חנות.

פורסם
  • מחבר

חח סליחה אבל התכוונתי שהמפרט* נראה טוב. לגבי המארז גם מלונה של כלב תיראה לי טוב אם המחשב חזק.

אני לא ממש מבין בזה אבל לפי מה שהבנתי ניתן לשלוח את המחשב אלי לאילת במקום להגיע למקום כדי לאסוף אותו?

אם זה ככה תוכל להסביר לי איך זה עובד?

ולגבי המעבד. הוא לא מכוון לא OC נכון? כי בהתחלה ערכתי את ההודעה ושיניתי את דעתי לגבי ה OC, ואז הגבת מהר ובגלל זה אני לא בטוח אם ראית את השינוי.

פורסם

כמובן שמארז זה "רק קופסה" ולא משפיע על הביצועים. מארזים יקרים יותר הם אולי מאווררים יותר, מרווחים יותר, עשויים אלומיניום ועוד.התקציב שלך לא כ"כ מאפשר OC אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועי גיימינג ואנחנו לא רוצים את זה.

יש חברת משלוחים ששולחת לך את זה הביתה. אני הזמנתי מהם מחשב וקיבלתי אותו עד הבית (אני גר ליד ירושלים)

פורסם

גם אני אילתי ומתוך נסיון אני ממליץ לעשות גיחה למרכז או איפה שלא תחליט לקנות או לתאם את זמן הקניה לתאריך שאתה גם ככה נוסע למרכז משתי סיבות, קודם כל שהגבלת החנויות שאתה בוחר לא ישפיע על המחיר וככה תלך למשתלם ביותר , וגם לוודא שהכל תקין לפני שאתה מחבר הכל באילת ואז משהו אינו כשורה

סתם המלצה שלי ;)

פורסם

דווקא אם אתה עושה משלוח אתה לא מוגבל בחנות. אם אתה מתזמן נסיעה לת"א אז אתה מוגבל לאזור ת"א.

כחלק מהרכבת המחשב הם מבצעים בדיקות רבות ומוודאים שהכל רץ במשך כמה שעות לפחות. חלק מהחנויות ישלמו על המשלוח הלוך וחזור

אם מתגלה תקלה בימים הראשונים.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא בקטע של ליסוע לצפון עכשיו. אני גם שונא נסיעות ארוכות בלי קשר...

שאלה אחרונה:

כשאני מזמין את המחשב בטלפון, הנציג יבקש ממני להקריא את המק"ט של כל רכיב? אם לא, איך זה הולך?

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה:

קיים מארז שקוף אחר במחיר דומה שאפשר להחליף אליו?

פורסם
  • מחבר

חח שקוף שקוף... שרואים את הבפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים