עבור לתוכן

מארז כולל USB3 קדמי עד 400 ש"ח- איכותי מספיק?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני עורך את הת'רד לכיוון אחר שיותר מתאים לפורום הזה. לגבי השאלה הקודמת החלטתי ללכת על הכרטיס מסך HD5770. נראה לי התמורה הכי טובה למחיר. עכשיו להתלבטות העיקרית שלי: אני מעוניין במארז שיהיה בו USB3 קדמי ומצד שני לא מעוניין להוציא על המארז יותר מ-400 ש"ח כי אין לי דרישות מוגזמות מהמארז. מצאתי 2 אופציות מתאימות לדרישות שלי:

NZXT SOURCE 210 ELITE ב- 252 ש"ח

או

LANCOOL PC K57b ב- 391 ש"ח.

אין לי בעיה להוסיף את ההפרש, השאלה היא האם המארז השני שווה את התוספת מבחינת האיכות חומרים? אמרו לי שה-NZXT הוא די פלסטיקי ופשוט.

תודה.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------שלום לכולם,

אני לפני קניית מחשב חדש וצמצמתי או האופציות לכרטיס מסך לשתי האופציות הנ"ל: GTS450 או HD6670. המחירים די מקבילים, אז רציתי לקבל חוות דעת של אנשים שמבינים יותר ממני בנושא האם יש הבדלים ביניהם בביצועים, האם אחד מומלץ יותר מהשני?

תודה מראש.

פורסם

ישנו הבדל די ניכר לטובת GTS 450. מה המחירים של שניהם בדיוק ומה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

שניהם עולים 524 ש"ח.

יש גם את האפשרות ל 5770 ב- 543 ש"ח.

המפרט בגדול:

INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100

ASROCK H61M/U3S3

CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3

WD BLUE 1TB SATA3

תודה.

פורסם

מה דגם ספק הכח במערכת?

ה-HD5770\6770 חזק מהGTS450.

פורסם
  • מחבר

Hec cougar rs 400W

או

Enarmax NAXN 450W

פורסם

אני מניח שגם פה דרושה עזרה, אם אתה מחפש ספק כח זול וטוב אולי כדאי שתשקול את הANTEC VP450.

פורסם
  • מחבר

הוא עדיף מהשניים שציינתי? במחיר הוא אפילו זול יותר..

פורסם

ספק 400 וואט לא יסחוב

ספק 450 גבולי מאד

נדרש ספק 520 וואט

באשר לכרטיס מסך 450 עדיף בגלל תאימות הדרייברים

פורסם

^ כמה בולשיט בהודעה אחת.

ספק 400 איכותי (כולל כל אלו שצויינו פה) יחזיקו גם HD6850 בלי בעיות.

בקשר ל- GTS450- תאימות דרייברים?

למערכת שכזו, הייתי לוקח את הקוגר RS בגלל שהוא איכותי יותר מאנרמקס ומהאנטק, עם נצילות גבוהה יותר ואם אני זוכר נכון- נותן יותר אמפר במסילות ה-12V (אל תתפסו אותי במילה).

PaceDawg אתה מוזמן לפתוח דיון בפורום מפרטים ונוכל לבדוק אם אפשר לשפר/להוזיל את המפרט.

פורסם

אל תתרגש ממיכאל118, כל כמה שבועות הוא קופץ לפורום, זורק הערה שדורשת תיקון מיידי בשל הטעיה והולך.

הבעיה היחידה שלי עם הקוגר זה שלא ראיתי ביקורת איכותית עליו

פורסם

בדיוק לקחתי את ה 6670 בעצמי, היה באייבורי ב 460 ש"ח. הגרסה של ה 1GB

עוד לא התקנתי אותו אבל ממה שקראתי ברשת הוא בערך מקביל וקצת יותר חזק מה 450.

פורסם

נראה לי שבטעות רשמת את הHD6670 במקום HD6750, או שאתה סתם מתבלבל או שעשית משהו לא חכם במיוחד.

פורסם
  • מחבר

בגדול הנטיה שלי היא ללכת על ה-5770. אני יודע שהוא ותיק יותר, אבל קראתי שמבחינת ביצועים הוא עדיף על ה-GTS450 וה- 6670HD. אלא אם כן תגידו לי שאני טועה....

עכשיו השאלה איזה מארז+ספק בסביבות 550 ש"ח הכי מומלץ. עדיפות לאיכות ושקט, העיצוב פחות חשוב לי.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

תרשום מהיכן אתה קונה כדי שנדע מה הכי משתלם באותה החנות...

פורסם
  • מחבר

IQPC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים